דיון סיפור של כולם

בתור מי שלקח לעצמו את התפקיד לאסוף את כל קווי העלילה המסועפים והמרתקים שלכם למקום אחד, אני מוכרח לומר שלדעתי - הגיע הזמן לייצב את העלילה.
להבנתי, הגענו פחות או יותר לחצי, אז תתחילו לקפל זנבות מיותרים, תחשבו על המילה ׳סוף׳ כמשהו שאמור לקרות מתי שהוא, ותנסו לבנות מעל מה שקודמיכם בנו, ולא במקום מה שהם ניסו ליצור. אחרת אני אצטרך להתמודד עם עשרות זירות פתוחות ומדממות, והתוצאה תהיה - פרק אחרון באורך ארבעים עמודים.
אם זה לא נשמע לכם מאיים במיוחד, אני מזהיר כבר מעכשיו שאני ידוע כאחד הכותבים האיטיים בפורום. אני כותב לפעמים פיסקה בשעה, אז תחשבו כמה שעות זה לעשרות עמודים.
בקיצור, קחו את זה בחשבון - אבל בקלילות. תנו לעצמכם ליהנות, תתפרעו אם אתם ממש רוצים, אבל גם תחשבו על העתיד. לדעתי, הסיפור יהיה הרבה יותר כיף כשיהיה לו סיום.

פרק מהמם ויצירתי במיוחד! שילוב ממש יפה!
אני גם אוכל לכתוב פרק, אבל זה יהיה פעם שנייה אם בסדר
למה לא?

כרגע הסיפור דיי תקוע...
כך שכל חי שיכתוב יהיה טוב וכש @mic003 יחשוב שזה הזמן לגמור את הסיפור הוא יישום וכך נזכה להגיע לסוף הסיפור...

הייי אני ממש לא מבינה איך פספסתי את המקום הזה..
כולי קוראת בעמוד הראשון ורוצה להצטרף גם ורואה שאוחזים פה בעמוד 7!
אשמח להצטרף גם, ולקבל תקציר :sne:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה