- הוסף לסימניות
נכתב ע"י start;1032523:רוטב שטה מעולה וצבע אדמדם יפה
תעשי חיפוש כתבתי פעם
מכירה, תודה.
נכתב ע"י start;1032523:רוטב שטה מעולה וצבע אדמדם יפה
תעשי חיפוש כתבתי פעם
נראה דווקא סלט נחמד מואוד!נכתב ע"י דאלארס;1032573:הערבים של היום, זה לא הערבים של פעם...
מתכון לסלט ערבי:
נכתב ע"י grafix;1032590:נראה דווקא סלט נחמד מואוד!
אבל זה לא נקרא סלט ערבי, וחוצמיזה שהיא ביקשה מתבל ולא סלט ירקות.
תמנתי העלתה פעם מתכון - מוצלח מאוד!!נכתב ע"י קרמבואית;1032579:טעמתי פעם סלט דומה,במקום זיתים - מלפפון חמוץ
מאוד טעים, אני יכולה לנסות להשיג את המתכון (רק אחה"צ)
אפשר לנסות לבד, בערך...
נכתב ע"י grafix;1032615:אמא'לה, ממש לא התכוונתי, סליחה!
אבל באמת מעניין לשמוע מהחברים פה למה הם קוראים סלט ערבי, כי אצלנו עגבניות מרוסקות - זה סלט ערבי (ערבי'שע בלע"ז) -מדורי דורות, ואני הבאתי סה"כ מתכון קצת יותר משודרג.
תקנו אותי אם אני טועה.
נכתב ע"י אשת חבר;1032637:אלף האיים?
נכתב ע"י נעמי ברקאי;1032776:רוטב פסטו.
טעים מאד כממרח/מטבל. קצת יקר
אפשר מתכון?נכתב ע"י naamah;1032758:ממרח זיתים וממרח עגבניות מיובשות (שמכינים לבד, כולל ייבוש העגבניות).
שניהם מעולים.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים