נכתב ע"י אספרסו;2152887:הרבה שמן והרבה זמן לערבב בבלנדר זה מה שמבהיר אותו - מנסיון.
נכתב ע"י ניצוצות;2152898:זה מה שמבהיר אותו!
ואם כבר מדברים על מתכון לסלט עגבניות - תוסיפי כמון, זה משדרג מאוד את הסלט, הופך אותי מעגבניות טחונות לסלט טעים מאוד.
רעיון מצוין!נכתב ע"י hbecker;2153067:תוסיפי קצת פפריקה למתכון הבסיסי שלך.
זה יתן לך כתום כמו שאת רוצה
נכתב ע"י ברייני;2153006:למי שנתנה את המתכון של הדר גאולה
השום מתיחס לראש או שן?
בקשר לסלט עגבניות שיוצא כתום רק שמן זית מבהיר לי אותו בצורה מושלמת ונותן טעם מדהים. שמן זית צהוב ולא ירוק שנותן טעם מריר.
נכתב ע"י hbecker;2153067:תוסיפי קצת פפריקה למתכון הבסיסי שלך.
זה יתן לך כתום כמו שאת רוצה
אולי מישהי פה תוכל לעזור לי..לי יש את המתכון של הדר גאולה
טעים בטירוף אבל הרבה שמן....
בכל אופן אני כותבת לפי עגבניה אחת -
שזה יוצא לי קופסא עגולה בינונית - מקוה שאתן מבינות לאיזה סוג אני מתכוונת
1 עגבניה
2 \ 3 שיני שום
כפית מלח - לפי הטעם אולי קצת יותר
פלפל חריף
פפריקה
גבישי שום
טוחנים טוב טוב
ואז תוך כדי המשך ערבוב מוסיפים בין
כוס לכוס וחצי שמן בהדרגה
ממשיכים עוד קצת לערבב
הצבע יוצא יפה ומגרה
בהצלחה
בלי בישול (בישול נותן מטבוחה... כאן מדובר על סלט עגבניות ירושלמי/ ערבי)אולי מישהי פה תוכל לעזור לי..
מבשלים את כל זה ואחכ טוחנים?
תודה!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: דנידין246, יוו, אהרן 1 ועוד 7 משתמשים10 //