מידע שימושי ספרה החדש של ליבי קליין

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
ספר מטורףףףףף אני כמעט גומרת... אני לא מצליחה לעזוב אותו
יעידו השעות הקטנות של הלילה- בוקר
אני אוהבת לגלות כל פעם מאיפה הדמויות האהובות מהספרים הקודמים נפגשות איתנו בכל צומת
ליבי את מחברת אותנו ככ לכל אחת מהדמויות כי הכל ככ אמיתי ומוכר מהחיים שלנו
תודה ענקית על החוויה שאת מעניקה לנו

• הוסף לסימניות
נהדרות, אחת אחת!!
תודה ענקית על התגובות החמות!
אם הייתן מדמיינות איזה ניסים נדרשו כדי שהספר הזה ייצא לאור,
וכמה מאמצים..
עכשיו אני יודעת בוודאות שהיה שווה, ברוך השם!!
לכל המתעניינות, אין להשיג את הספר כרגע (חוץ מאצלי).
אחרי החג ידפיסו עוד בעז"ה, ואז יהיו גם עוד משלוחים,
או אפילו חנויות...
איך ניתן להשיג אצלך?

• הוסף לסימניות
אני קראתי בחג את הספר "אל תסתר" גם של ליבי קליין, מיותר לציין שלא עזבתי אותו מהידיים!.
600 עמודים בקריאה רצופה עד 5 לפנות בוקר וכמויות של דמעות.
הכי מצחיק שכל פעם שהיה רשום בספר יהודה לייב בן ציפורה פייגא, מצאתי את עצמי ממלמלת את השם ומוסיפה "לרפואה שלימה"..
כמו שאני עושה בכל שם שאני פוגשת בעיתון של מודעת "בקשו רחמים"..:)

• הוסף לסימניות
יש כאן כאלו שמעוניינות לרכוש מבני ברק?

• הוסף לסימניות
אפשרי לקרוא אותו בתור ספר ראשון של ליבי?
הוא מבוסס על ספרים קודמים?
הוא ממש מבוסס על כל הספרים הקודמים, בתור ספר ראשון הוא ממש לא יעניין אותך, ולא תביני מה הולך שם.
יעידו אלה שקראו את כל הסדרה כולה.....

• הוסף לסימניות
כמה עולה הספר החדש??
יש משלוחים לב"ב גם עכשיו בחול המועד????
תודה רבה!!
אשמח מאד לתשובה בהקדם האפשרי???

• הוסף לסימניות
לאלו שהתעניינו באישי לגבי הספר - אין לי איך להעביר מחוץ לעיר
אם אקטואלי באלעד - בכיף.

אני רוצה
איפה את באלעד??
שלחתי לך גם באישי
אשמח לתגובה!

• הוסף לסימניות
אפשרי לקרוא אותו בתור ספר ראשון של ליבי?
הוא מבוסס על ספרים קודמים?

אני דווקא חושבת שאפשר לקרוא אותו כספר ראשון.
יש בו דמויות משולבות מהסדרות הקודמות, אבל עדין רוב העלילה היא חדשה ויפה בפני עצמה.
מסייגת שאני עדין באמצע הספר, אולי בהמשך יש יותר משמעות לדמויות מסדרות העבר, אבל לא נראה לי...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא ידעתי שיש קשר בין הספרים שלה,
שואלת:
האם הדמויות מהספרים הקודמים רק מוזכרות או שהעלילה ממשיכה איתן וחייבים לדעת מה היה מההתחלה?
כי אם כך, אני מעדיפה לקרא לפי הסדר.

היום התחלתי את "אשא עיני"

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה