דרוש מידע ספרו לי על אלרגיה לביצים

• הוסף לסימניות
אצלי למרות דעת הרופאים הכל היה קיים גם בהנקה. לילד היה אטופיק שהזדהם ורצו לאשפז אותו בגיל 4 חודשים! לאישפוז יום בעקבות זיהום. בלית ברירה פניתי לאבחון אלטרנטיבי ושם זיהו רגישויות שעוברות בחלב אם. כמובן שהרופאים לא קבלו את זה. אבל מאז ששמרתי (והיה קשששההה) כל האטופיק עבר ב"ה ובגיל שנה שעשינו בדיקות אלרגיה וגילינו אלרגיה מסכנת חיים....
יכול להיות שמה שעבר לילד זה החלקיקים שנספגו בבגדים שלך מהאוכל שאכלת, ולא בהכרח מה שעובר בהנקה.
אומרת את זה כאופציה, לא כידיעה ודאית.

דווקא באטופיק הרבבה פעמים העור מגיב לנוכחות של המאכל בריח או במשטח כלשהו שספג את החלקיקים של המאכל האלרגי.

אני לא נמנעת מלאכול ביצים מחוץ לבית, כן נמנעתי מלבשל, מלאפות ומלטגן ביצים בתוך הבית. במשך שנה וחצי כמעט לא דרכה פה ביצה....
ועד היום יש אבל עם כל מיני הגבלות.
(למשל, חביתות רק אם מצב העור של הילדון יחסית רגוע, והוא לא בבית, ועתיד לחזור רק בעוד שעתיים לפחות, ואוורור יסודי עד שהוא מגיע.)

• הוסף לסימניות
שאלתי זאת כיון שנזכרתי, שלאחיינית שלי היה לפני 12 שנה אטופיק מחריד, ובבדיקה אלטרנטיבית גילו אלרגיה לביצים. - היא הייתה יונקת.
גם הבן שלי היה עד לא מזמן מקולף ומגורה וכל הזמן מרחתי אותו בקרמים ושמנים - עניין אותי אם זה קשור לאלרגיה שגילינו.

• הוסף לסימניות
שאלתי זאת כיון שנזכרתי, שלאחיינית שלי היה לפני 12 שנה אטופיק מחריד, ובבדיקה אלטרנטיבית גילו אלרגיה לביצים. - היא הייתה יונקת.
גם הבן שלי היה עד לא מזמן מקולף ומגורה וכל הזמן מרחתי אותו בקרמים ושמנים - עניין אותי אם זה קשור לאלרגיה שגילינו.
לפני שהייתי ממליצה לאמא להימנע מלצרוך ביצים, הייתי מציעה לנסות שבועיים בלי טיגון של ביצה בבית ולראות אם יש שיפור.
זה השפעה הרבה יותר ישירה ומיידית על העור.

• הוסף לסימניות
אפשר לקבל בהיעדר אירוע מתועד במידה וניתן להוכיח שהילד זקוק לשמירה הדוקה ואינו אחראי למעשיו כך שיכול לסכן את עצמו חלילה
לא יודעת... אנחנו תבענו בביטוח הלאומי ודחו אותנו פעמיים! אפילו שהוכחנו שמירה הדוקה! הם כתבו בדחייה בפירוש שהדחייה בגלל שלא תועד מקרה מסכן חיים. ורק לאחר שהיה אירוע מתועד (וגם פנינו דרך עורך דין ולא רק דרך מימוש זכויות) - קבלנו את הזכאות לקצבה.

• הוסף לסימניות
לא יודעת... אנחנו תבענו בביטוח הלאומי ודחו אותנו פעמיים! אפילו שהוכחנו שמירה הדוקה! הם כתבו בדחייה בפירוש שהדחייה בגלל שלא תועד מקרה מסכן חיים. ורק לאחר שהיה אירוע מתועד (וגם פנינו דרך עורך דין ולא רק דרך מימוש זכויות) - קבלנו את הזכאות לקצבה.
אכן, צריך לדעת כיצד מוכיחים שהילד מסכן את עצמו וצריך השגחה ... ייעצתי להורים במקרה דומה והצלחנו בס"ד {בחודש האחרון} מאחל לכם המון בריאות ופרנסה בריווח

• הוסף לסימניות
לפני שהייתי ממליצה לאמא להימנע מלצרוך ביצים, הייתי מציעה לנסות שבועיים בלי טיגון של ביצה בבית ולראות אם יש שיפור.
זה השפעה הרבה יותר ישירה ומיידית על העור.
תמיד כדאי לנסות.
בכל אופן אצלנו באופן ודאי היה קשור למה שאכלתי בהנקה ולא למגע. מגע וריח היו בעיקר בבוטנים ודגים.
שמעתי על עוד רבות שאלרגיה הופיעה גם בהנקה, מסקנה אישית שלי מסקר סביבתי של אמהות , כאשר ההשפעה היא בהנקה בד"כ מדובר באלרגיה חמורה ובדרגה קשה, אלרגיות ברמה נמוכה אין השפעה בהנקה. כנ"ל לגבי ריח ומגע בד"כ קורה רק באלרגיות ברמה מסכנת חיים.

• הוסף לסימניות
תמיד כדאי לנסות.
בכל אופן אצלנו באופן ודאי היה קשור למה שאכלתי בהנקה ולא למגע. מגע וריח היו בעיקר בבוטנים ודגים.
שמעתי על עוד רבות שאלרגיה הופיעה גם בהנקה, מסקנה אישית שלי מסקר סביבתי של אמהות , כאשר ההשפעה היא בהנקה בד"כ מדובר באלרגיה חמורה ובדרגה קשה, אלרגיות ברמה נמוכה אין השפעה בהנקה. כנ"ל לגבי ריח ומגע בד"כ קורה רק באלרגיות ברמה מסכנת חיים.
המחקר האישי שלי על עצמי לא הצליח להביא אותי למסקנות ברורות :)
ריח ומגע נוטים להגיב ילדים שחוץ מאלרגיה הם אטופיים,
אפילו אם האלרגיה ברמה לא מאד חריפה.

• הוסף לסימניות
הי, גם לי יש לצערי דוקטורט בנושא ומרוב שיש לי מה לאמר אין לי כח לכתוב...
רק דבר אחד חשוב שאולי יביא תועלת . לבני היה אלרגיה לביצים (ועוד רשימה ארוכה של אלרגנים שרשומים למעלה) ברמה מסכנת חיים (פינוי באמבולנס וכו,) תגובות לחיסון המחומש המכיל חלבון ביצים ועוד. אם רק נגעתי בו ביד לא שטופה מביצים הוא קבל פריחה....
ב"ה בערך בגיל 3 אמר לי פרופסור שאיני זוכרת את שמו ובר סלע ממאוחדת שעם מקציפים ביצים לפחות 10 דקות ואופים כשעה המבנה של הביצה משתנה לחלוטין ואין סכנה. ניסיתי בחשש רב וזה עבד! הילד אכל עוגות רגילות ואפויות היטב בעוד שמגע של גלידה למשל הזיק מאד. הסוף הטוב הוא שבערך בגיל 7 האלרגיה לביצים עברה לחלוטין! הלואי שכל שאר האלרגנים מסכני החיים יעלמו בקרוב בעז"ה... כי יש עוד הרבה! אבל הביצים זו הקלה משמעותית!
העברתי את העצה של הקצפה ואפיה מרובה לכמה וכמה במצב דומה ולכולם זה עזר לאכול ביצים בצורה כזו!
אולי לעוד מישהו ה יעזור תנסו בחלקיק או תתייעצו עם רופא אלרגיה.
@גלבוע נתתי לך פעם את העצה הזו בדקת עם רופא? העזת לנסות? מענין לשמוע.
בהצלחה רבה!
@אינסוף , מצטטת לך את ההודעה שקיבלתי הערב מאחותי, אחרי ששלחתי לה את ההודעה שלך (ילד אלרגי ברמה של סכנת חיים. היה מאושפז בשל זיהום משני, ומה לא). הקרדיט מגיע לך :
לא צילמתי לך את רגעי האושר של הילד והשמחה העצומה של אמו כשהעוגה המיוחסת לך אכן היוותה פריצת דרך! כה לחי!

• הוסף לסימניות
@אינסוף , מצטטת לך את ההודעה שקיבלתי הערב מאחותי, אחרי ששלחתי לה את ההודעה שלך (ילד אלרגי ברמה של סכנת חיים. היה מאושפז בשל זיהום משני, ומה לא). הקרדיט מגיע לך :
לא צילמתי לך את רגעי האושר של הילד והשמחה העצומה של אמו כשהעוגה המיוחסת לך אכן היוותה פריצת דרך! כה לחי!
תודה תודה ששתפת!
מתרגשת ממש.... מי כמוני מבינה את האושר ועד כמה משמעותי ענין הביצים בתפריט! ב"ה ששמחתי עוד משפחה!
הורים לילדים אלרגים כדאי לנסות- כמובן בזהירותתת! הקצפה 10 דקות מלאות ואפיה ארוכה של כ50 דקות (תלוי בתנור)
שתפו אותנו אם הצליח!

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול-
מכירים משהו שמחפש סייעת רפואית באזור ירושלים?

• הוסף לסימניות
האם יש למישהי מידע איפה אפשר לקנות שרשרת עם כיתוב אישי בולט! "אני אלרגית ל.... וכו"
צמידים מסיליקון מצאתי אבל לא מצאתי שרשרת.
אשמח מאוד לכל מידע....

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
האם יש למישהי מידע איפה אפשר לקנות שרשרת עם כיתוב אישי בולט! "אני אלרגית ל.... וכו"
צמידים מסיליקון מצאתי אבל לא מצאתי שרשרת.
אשמח מאוד לכל מידע....
איזו הקפצה :)
ואם כבר, יש דברים באשכול הזה שכבר לא מדוייקים .
תנאי הביטוח לאומי השתפרו מאז.
לא חייבים כמעט למות (= לעבור בפועל ארוע מסכן חיים) כדי להיות זכאים לקצבה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת