משיח נאוווו!
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
ליבי קליין הוציאה ספר חדש?
עוד לא הסתיים,אבל נראה שזה בשלבי סיום(פרק 90) .מתפרסם ב'לבית'.
לא נראה לי שכבר הסתיים.
אני לא בטוחה.
לאהאם תמר מור ואסתר קווין מוציאות ספרים לקראת פסח?
מענין שהיא לא כאן כדי לענותמה עם ליבי קליין?
מבוגריםהספר של חיה הרצברג הוא לנוער או למבוגרים?
פה ושם לא קראתי.יש לי תקציב ל-2 ספרים חדשים.
רוצה אחד של דבורי רנד- מה אתם ממליצים- הקיר הרביעי או פה ושם?
אוהבת מאד את בסגנון של אמא של הבלאגן, ספרים זורמים ומצחיקים, סוף הקיץ מתאים? או יש לכם המלצה למשהו אחר?
לא סגנון ברסלבי בכללעל מה הספר מדבר?
את מתכוונת לפרק לדוגמה?אני מתכוונת לקנות על סמך הפרק הראשון.
וואלה נכון, עכשיו אני שמה לב.את מתכוונת לפרק לדוגמה?
ליתר דיוק, זה פרק 23.
באתר של אור החיים.איפה יש פרק לדוגמא של סוף הקיץ? מישהי יכולה לצרף...
ויש מישהו שקרא את פה ושם והקיר הרביעי ויכול להמליץ?
קראתי את שתיהםויש מישהו שקרא את פה ושם והקיר הרביעי ויכול להמליץ?
איפה יש פרק לדוגמא של סוף הקיץ? מישהי יכולה לצרף...
טוב אני תולעת ספרים רשמית....איפה יש פרק לדוגמא של סוף הקיץ? מישהי יכולה לצרף...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים