פנאי ספרים חדשים ~ אדר-ניסן תשפ״ו

יומן מסע לאומן ספר השנה!!!
הדמיה ספר המסע לאומן.jpg

יש לי תקציב ל-2 ספרים חדשים.
רוצה אחד של דבורי רנד- מה אתם ממליצים- הקיר הרביעי או פה ושם?
אוהבת מאד את בסגנון של אמא של הבלאגן, ספרים זורמים ומצחיקים, סוף הקיץ מתאים? או יש לכם המלצה למשהו אחר?

יש לי תקציב ל-2 ספרים חדשים.
רוצה אחד של דבורי רנד- מה אתם ממליצים- הקיר הרביעי או פה ושם?
אוהבת מאד את בסגנון של אמא של הבלאגן, ספרים זורמים ומצחיקים, סוף הקיץ מתאים? או יש לכם המלצה למשהו אחר?
פה ושם לא קראתי.
את הקיר הרביעי - אהבתי מאוד.

סוף הקיץ - אני מתכוונת לקנות על סמך הפרק הראשון. הוא נראה קליל, ואני אוהבת ספרים כאלה.
לא יודעת לומר לגבייך.
תנסי את הפרק הראשון, תראי אם מתחברת.

את מתכוונת לפרק לדוגמה?
ליתר דיוק, זה פרק 23.
וואלה נכון, עכשיו אני שמה לב.
והאמת שכאן בפרוג היה עליו גם המלצות וגם דיס...
בכל אופן, לי לא אכפת לקנות אותו, כי הסגנון שלו נראה קליל כזה
(ובכל מקרה אני רוצה לקנות כמה ספרים - ואין כל כך מה... אז לפחות אותו )

קבצים מצורפים

• סוף-הקיץ-לדפוס-1.pdf
    KB 35 · צפיות: 218
איפה יש פרק לדוגמא של סוף הקיץ? מישהי יכולה לצרף...
ויש מישהו שקרא את פה ושם והקיר הרביעי ויכול להמליץ?
טוב אני תולעת ספרים רשמית....
ולכן אני מכירה גם את פה ושם וגם את הקיר הרביעי
יש לשים לב שפה ושם נכתב במשפחה הגיליון בשונה מכל הסיפורים של דבורי שנכתבו ונכתבים בבתוך המשפחה- לנשים מה זה אומר?
שפה ושם מיועד גם לגברים, ולכן יש פה קצת אלמנט של מתח, הרבה גיבורים גברים- מה שבדר"כ אין אצל דבורי- קצת פחות עומק של רגש ותהליכים, קצב יותר מהיר של אירועים אבל הוא עדיין ספר מאוד יפה
לעומת זאת בקיר הרביעי יש את דבורי רנד המוכרת במיטבה, גיבורות שעוברות תהליך מאוד עמוק עם עצמן, מלא קשרים ורגשות, ספר יפיפה! יצירה!
בקיצור- תחליטי מה מתחשק לך..

פה ושם מדבר גם על משהו שלמיטב ידיעתי לא דיברו עליו עד כה בספרים חרדיים ואני מאוד אהבתי את העלאת הנושא, דבורי כותבת בעדינות וברגישות ובכלל יש בספר הזה כתיבה מאוד מיוחדת ונושאים אחרים קצת, משהו אחר שלא היה באף ספר שלה.
הקיר הרביעי טוב זה כבר וואו, בעיניי הספר הטוב ביותר שלה. ובהתחשב בכך שהיא גם הסופרת הכי טובה בעיניי זה ממש ספרים בליגה אחרת. ממליצה ממש על שניהם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה