פנאי ספרים חדשים ~ אדר-ניסן תשפ״ו

וואלה נכון, עכשיו אני שמה לב.
והאמת שכאן בפרוג היה עליו גם המלצות וגם דיס...
בכל אופן, לי לא אכפת לקנות אותו, כי הסגנון שלו נראה קליל כזה
(ובכל מקרה אני רוצה לקנות כמה ספרים - ואין כל כך מה... אז לפחות אותו )
קניתי את סוף הקיץ.
קראתי אותו מרותקת מכריכה לכריכה.
ספר יפה, בסגנון קליל אבל עם עומק בין השורות.
אין על הכתיבה של נ. ארי. פשוט מוכשרת

גם אני מאד אהבתי את סוף הקיץ! (קראתי בפרקים, לא ממש הכל)
ולעומת זאת ספרים אחרים שהומלצו כאן אינם ראויים כל כך בעיני...
לכן כנראה לא כדאי לסמוך על המלצות כאלו!
בדיוק כפי שאתה טוען שלא כדאי לסמוך על המלצות של אחרים, ההיגיון מחייב שלא כדאי לסמוך גם על ההמלצות שלך, לא? :)
עכשיו ברצינות, ובפשטות, כל אחד אוהב משהו אחר. אני אף פעם לא קניתי ספר על סמך המלצות של מישהו אחר מלבד הראש שלי. בדרך כלל הוא מצליח לקלוע לטעם שלי טוב.

אני אף פעם לא קניתי ספר על סמך המלצות של מישהו אחר מלבד הראש שלי. בדרך כלל הוא מצליח לקלוע לטעם שלי טוב.
אני כן אוהבת לשמוע מה כותבים על ספרים ואם יש הרבה ביקורת חיובית אז אני בודקת בעצמי.
אם לא הייתי עושה את זה הייתי קוראת רק את ספרי רותי קפלר, דבורי רנד ומיה קינן,
אבל כיוון שאני צורכת יותר מזה ההמלצות על סופרות חדשות/לא מספיק מוכרות לי עוזר לי.
אז תמשיכו לכתוב ולהמליץ, כמובן רק מה שמומלץ....

אני כן אוהבת לשמוע מה כותבים על ספרים ואם יש הרבה ביקורת חיובית אז אני בודקת בעצמי.
אם לא הייתי עושה את זה הייתי קוראת רק את ספרי רותי קפלר, דבורי רנד ומיה קינן,
אבל כיוון שאני צורכת יותר מזה ההמלצות על סופרות חדשות/לא מספיק מוכרות לי עוזר לי.
אז תמשיכו לכתוב ולהמליץ, כמובן רק מה שמומלץ....
יש צדק במה שאת אומרת, אני פשוט קוראת כל מה שזז כי אין כל כך הרבה ולכן המלצות לא רלוונטיות לי, ולגבי מה שאמרתי על אופן ההחלטה שלי התכוונתי יותר לרכישת ספרים.

בדיוק כפי שאתה טוען שלא כדאי לסמוך על המלצות של אחרים, ההיגיון מחייב שלא כדאי לסמוך גם על ההמלצות שלך, לא? :)
עכשיו ברצינות, ובפשטות, כל אחד אוהב משהו אחר. אני אף פעם לא קניתי ספר על סמך המלצות של מישהו אחר מלבד הראש שלי. בדרך כלל הוא מצליח לקלוע לטעם שלי טוב.
לגמרי נכון. הטעם שלי אינו מוכר לאף אחד ואינו מדד של אף אחד.

יש לי תקציב ל-2 ספרים חדשים.
רוצה אחד של דבורי רנד- מה אתם ממליצים- הקיר הרביעי או פה ושם?
אוהבת מאד את בסגנון של אמא של הבלאגן, ספרים זורמים ומצחיקים, סוף הקיץ מתאים? או יש לכם המלצה למשהו אחר?
סוף הקיץ ממש אותו סגנון כתיבה של אמא של הבלגן וילדה נוף.
ממליצה!
אני ממש ממש אהבתי. קליל, מצחיק, מושך לקרוא

רוצה להמליץ על הספר מולקרב (:
שקראתי בשבת, ככה שזה ממש טרי.

אני רוצה לומר רק 2 דברים...
1 - הרמה של הכתיבה - גבוהה מאוד! יפה, איכותית.
2 - בערך בכל סיום פרק עצרתי, נשמתי, ואמרתי וואו, איזה מהלך \ איזה פרק \ איזה טירוף.

אז בלי להכביר במילים - ספר מעולה מעולה!!

שבוע טוב!

@dvory
לא כל כך קשור לפה, אני יודעת..
אבל אני חייבת לכתוב לך שהשבת זו הפעם השלישית שאני מסיימת את הקיר הרביעי.
כל פעם מחדש אני פשוט נפעמת מהיופי של היצירה חסרת תקדים הזו, כל פעם בוכה מחדש, ולוקחת איתי המון המון תובנות שמחזיקות אותי ביומיום.
אני יודעת שספר כזה לא מגיע כל שנה (גם לא כל עשור) אבל אני ממש ממש מחכה מעכשיו לעוד יצירה כזו שלך...
תודה ענקית ענקית על היופי הזה!
ה' נטע זהב בידיים שלך!
ועוד שאלה:
פה ושם כבר בחנויות?

@dvory
לא כל כך קשור לפה, אני יודעת..
אבל אני חייבת לכתוב לך שהשבת זו הפעם השלישית שאני מסיימת את הקיר הרביעי.
כל פעם מחדש אני פשוט נפעמת מהיופי של היצירה חסרת תקדים הזו, כל פעם בוכה מחדש, ולוקחת איתי המון המון תובנות שמחזיקות אותי ביומיום.
אני יודעת שספר כזה לא מגיע כל שנה (גם לא כל עשור) אבל אני ממש ממש מחכה מעכשיו לעוד יצירה כזו שלך...
תודה ענקית ענקית על היופי הזה!
ה' נטע זהב בידיים שלך!
ועוד שאלה:
פה ושם כבר בחנויות?
עדיין לא. בימים הקרובים אי"ה ורק בכוחו.

1773557445488.png
הגיע לאתר של אור החיים

1773581687522.png

מי עומד מאחורי החטיפה המסתורית של 'חבורת תריג'?
מה מוטמן בין דפי ספר היוחסין העתיק של רבי אברהם זכות?
מהו הסוד שילידי שבט הצ'באנו שומרים עליו במשך מאות שנים?
למה 'ג'ק הצוחק' השתתף במכירה הפומבית?
ואיך קשורה מפה עתיקה מלפני 500 שנה, לארועים שמתרחשים בלב האמזונס?

הצטרפו להרפתקה הסוחפת של 'תריג בתעלומת האמזונס'.
בדרך תתלוו ליהודים האנוסים שהצטרפו למסע לגילוי ארצות חדשות, ותפגשו בספורי צדיקים, במשלים ובמדרשי חזל מפתיעים.
מוכנים? תריג עד הסוף אין עוד מלבדו!

1773581715398.png

"היכולת שלך להאט זמן תעמיד אותך בסכנה תמידית. רובי, את חייבת להסתיר את זה. זה לא התפקיד שלך להציל את העולם. תבטיחי לי?"
"השיער שלי שונה, העיניים שלי בולטות, וכולם יודעים שהיו לי כוחות על. בכל פעם שאני מסתכלת במראה, אני מדמיינת שוב איך העיניים של כולם נעוצות בי. מתי זה השתנה כך?"
"תושבי העיר, ברגע זה ממש, מתהלכים ביניכם מאות בעלי כוחות שמסתירים את היכולות שלהם, ומהווים סכנה לשלום הציבור. חייבים לפקח עליהם!"
"רובי אף אחד לא מסתכל עליך. כולם עסוקים במה שקורה על הבמה תאטי את הזמן, עכשיו!"

להפוך מילדה לנערה זה לא פשוט, ולעשות את זה עם כוחות על – זה אפילו יותר מסובך. בעיר של רובי, שבה יש כפי שמסתבר עוד בעלי כוחות מלבדה, קורות תאונות מסתוריות. למרות הפחדים שכובלים אותה, רובי מנסה להבין האם התאונות הן רק צירוף מקרים, או שמישהו מנסה לחבל בחייהם השלווים של תושבי העיר?
ים, שמנהלת משרד חקירות פרטי, פרופסור הנדל, שיש לה עניין לא פתור עם בת משפחה מהעבר, דידו, שאחותו התאומה מתכננת את המזימות שהוא מבצע, בתיה, ילדה נטושה שאיבדה את הזיכרון, ורובי דניאל, גיבורת הספרים הקודמים הם רק חלק ממארג דמויות, כוחות על, אירועים מסתוריים ורגשות אמיתיים שכל מתבגר יזדהה איתם.
קופסה שחורה 3, סיפור פנטזיה אורבנית, דרמה ואקשן התפרסם בהמשכים בעיתון משפחה, וזכה לאהדת הקהל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה