- הוסף לסימניות
פה ושם מדבר גם על משהו שלמיטב ידיעתי לא דיברו עליו עד כה בספרים חרדיים ואני מאוד אהבתי את העלאת הנושא,
איזה נושא?
פה ושם מדבר גם על משהו שלמיטב ידיעתי לא דיברו עליו עד כה בספרים חרדיים ואני מאוד אהבתי את העלאת הנושא,
קניתי את סוף הקיץ.וואלה נכון, עכשיו אני שמה לב.
והאמת שכאן בפרוג היה עליו גם המלצות וגם דיס...
בכל אופן, לי לא אכפת לקנות אותו, כי הסגנון שלו נראה קליל כזה
(ובכל מקרה אני רוצה לקנות כמה ספרים - ואין כל כך מה... אז לפחות אותו )
אז אל תהרוס לנו.אני לא יודעת אם זה ספוילר ואם מבחינת דבורי זה בסדר להגיד כי זה משהו שמתברר לאט במהלך הספר, הוא חלק מהדרמה/מתח
בדיוק כפי שאתה טוען שלא כדאי לסמוך על המלצות של אחרים, ההיגיון מחייב שלא כדאי לסמוך גם על ההמלצות שלך, לא?גם אני מאד אהבתי את סוף הקיץ! (קראתי בפרקים, לא ממש הכל)
ולעומת זאת ספרים אחרים שהומלצו כאן אינם ראויים כל כך בעיני...
לכן כנראה לא כדאי לסמוך על המלצות כאלו!
אני כן אוהבת לשמוע מה כותבים על ספרים ואם יש הרבה ביקורת חיובית אז אני בודקת בעצמי.אני אף פעם לא קניתי ספר על סמך המלצות של מישהו אחר מלבד הראש שלי. בדרך כלל הוא מצליח לקלוע לטעם שלי טוב.
יש צדק במה שאת אומרת, אני פשוט קוראת כל מה שזז כי אין כל כך הרבה ולכן המלצות לא רלוונטיות לי, ולגבי מה שאמרתי על אופן ההחלטה שלי התכוונתי יותר לרכישת ספרים.אני כן אוהבת לשמוע מה כותבים על ספרים ואם יש הרבה ביקורת חיובית אז אני בודקת בעצמי.
אם לא הייתי עושה את זה הייתי קוראת רק את ספרי רותי קפלר, דבורי רנד ומיה קינן,
אבל כיוון שאני צורכת יותר מזה ההמלצות על סופרות חדשות/לא מספיק מוכרות לי עוזר לי.
אז תמשיכו לכתוב ולהמליץ, כמובן רק מה שמומלץ....
לגמרי נכון. הטעם שלי אינו מוכר לאף אחד ואינו מדד של אף אחד.בדיוק כפי שאתה טוען שלא כדאי לסמוך על המלצות של אחרים, ההיגיון מחייב שלא כדאי לסמוך גם על ההמלצות שלך, לא?
עכשיו ברצינות, ובפשטות, כל אחד אוהב משהו אחר. אני אף פעם לא קניתי ספר על סמך המלצות של מישהו אחר מלבד הראש שלי. בדרך כלל הוא מצליח לקלוע לטעם שלי טוב.
סוף הקיץ ממש אותו סגנון כתיבה של אמא של הבלגן וילדה נוף.יש לי תקציב ל-2 ספרים חדשים.
רוצה אחד של דבורי רנד- מה אתם ממליצים- הקיר הרביעי או פה ושם?
אוהבת מאד את בסגנון של אמא של הבלאגן, ספרים זורמים ומצחיקים, סוף הקיץ מתאים? או יש לכם המלצה למשהו אחר?
היי שבוע טוב. 8-12לאיזה גיל הספר מאה אחוז סוכר?
עדיין לא. בימים הקרובים אי"ה ורק בכוחו.@dvory
לא כל כך קשור לפה, אני יודעת..
אבל אני חייבת לכתוב לך שהשבת זו הפעם השלישית שאני מסיימת את הקיר הרביעי.
כל פעם מחדש אני פשוט נפעמת מהיופי של היצירה חסרת תקדים הזו, כל פעם בוכה מחדש, ולוקחת איתי המון המון תובנות שמחזיקות אותי ביומיום.
אני יודעת שספר כזה לא מגיע כל שנה (גם לא כל עשור) אבל אני ממש ממש מחכה מעכשיו לעוד יצירה כזו שלך...
תודה ענקית ענקית על היופי הזה!
ה' נטע זהב בידיים שלך!
ועוד שאלה:
פה ושם כבר בחנויות?
לא.צייד ראשים של חוי בר הגיעה כבר לחנויות?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים