- הוסף לסימניות
- #1,021
בררתי לך.תודה! מה עם הסיפור שלה בקטיפה? מתי יתפרסם?
איך קראו ל? מרוץ הבדולח?
יצא כנראה בע"ה לקראת סוכות הבעל"ט
בררתי לך.תודה! מה עם הסיפור שלה בקטיפה? מתי יתפרסם?
איך קראו ל? מרוץ הבדולח?
סיימתי. ממליץ מאוד למי שלא קרא.השגתי עכשיו את משפט שדה.
תודה
מתכוונת לסברס?מי קראה את קקטוס וממליצה עליו?
מאיפה הזמנת?דופליקטים כמעט בידי.
הוא יצא היום מן הדפוס, והגיע אל ירושלים, למקום שאני צריך לאסוף ממנו אותו.
זה קרוב, אנשים.
תחזיקו חזק.....
קניתי אצלה - אבל יצרתי קשר אישי עם יונה ספיר, שהסכימה להשאיר לי ליד הדפוס באיזושהי נקודה בירושלים את הספר.מאיפה הזמנת?
כי באתר של יונה ספיר ראיתי שיש נקודת איסוף רק בבני ברק (בעבר היה באזור של ירמיהו בירושלים)
משהו לא ברורמתי דופליקטים 3 מגיע לאור החיים?
אמרו שיגיע בסוף שבועמשהו לא ברור
בתחילת היום אמרו לי באור החיים שיגיע עוד כמה שעות
עכשיו אמרו לי שמחר
ובסניף אחר אמרו שבשבוע הבא
מה הסיפור?
למה?אמרו שיגיע בסוף שבוע
בדיוק שאלתי אותו שלשום, ואמר לי שיגיע בחמישילמה?
היום אמר לי מוכר שזה אמור להגיע היום
יש סיבה למה הוא אמר את זה, לא?
הספר יצא מהדפוס
לא מופרך שהוא יגיע היום בערב לסניף שלי - אור החיים מאה שערים
אולי תלוי בעירלמה?
היום אמר לי מוכר שזה אמור להגיע היום
יש סיבה למה הוא אמר את זה, לא?
הספר יצא מהדפוס
לא מופרך שהוא יגיע היום בערב לסניף שלי - אור החיים מאה שערים
ירושליםאולי תלוי בעיר
איפה הדפוס נמצא?
מה הכוונה 'לשמור שבת' ? יש בעיה לקרוא אותו בשבת בגלל שהוא כל הזמן משתמש בטכנולוגיה ?אני באמצע צייד ראשים - תקשיבו, הוא מטורף! מטורף!
ספר מתח טוב שהרבה זמן לא קראתי...
פשוט לא הצלחתי לעזוב אותו, ואז עזבתי בכוח בשביל לשמור לשבת.
עלילה חסרת תקדים, בנויה מעולה ועם דמויות אדירות כמו שחוי יודעת!
אני חושבת הכי טוב של חוי בר עד היום!
לשמור לשבת.מה הכוונה 'לשמור שבת' ? יש בעיה לקרוא אותו בשבת בגלל שהוא כל הזמן משתמש בטכנולוגיה ?![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים