- הוסף לסימניות
- #1,041
הם כתבו את זה שבוע שעבר. ובחצי מהסניפים כבר ישדופליקטים לא אמור להגיע ליפה נוף?
אני רואה מכירה מוקדמת רק באתר של אור החיים.. וכתוב שם אספקה בסוף שבוע הבא..
הם כתבו את זה שבוע שעבר. ובחצי מהסניפים כבר ישדופליקטים לא אמור להגיע ליפה נוף?
אני רואה מכירה מוקדמת רק באתר של אור החיים.. וכתוב שם אספקה בסוף שבוע הבא..
תודה רבה על העדכוןתושבי ירושלים, דופלקטים הגיע לאור החיים סניף מאה שערים ממש עכשיו!!! בקרוב אצל כל הסניפים!
עכשיו התקשרתי לעוד סניף בירושלים והמוכר אמר שעוד לא הגיע. וגם באתר לא מעודכן על אף סניף בירושליםתושבי ירושלים, דופלקטים הגיע לאור החיים סניף מאה שערים ממש עכשיו!!! בקרוב אצל כל הסניפים!
היתה שווה הטרחה?יש לי אותו בבית.... הלכתי ליונה לפני 3 שעות...
ועוד מדפסים את הספר בירושלים, כמו שאומרים הסנדלר הולך יחףעכשיו התקשרתי לעוד סניף בירושלים והמוכר אמר שעוד לא הגיע. וגם באתר לא מעודכן על אף סניף בירושלים
היה נשמע משועשע כאילו כבר קיבל כמה שיחות כאלו היום
ואגב לכל שאר הארץ, תהנו (לאט לאט נהיה אצל כולם וי ירוק)
צפה בקובץ המצורף 2212595
מענייןעכשיו התקשרתי לעוד סניף בירושלים והמוכר אמר שעוד לא הגיע.
קטע, אני גם שם עכשיו, אם מישהו רוצה אני אקנה לו (נכתב בציניות כמובן, לפני שיתחילו לבקשמעניין, התקשרתי לסניף חבקוק 2 במאה שערים והמוכר הנרגש אמר שהרגע זה הגיע, אני כבר עם רגל בחוץ...
הקטע הזה גם היה ציני? או שזכית לחזות בעיניך בפלא?קטע, אני גם שם עכשיו
מנסיון, לפחות הסניף בגאולה, מקבלים אחרונים אפילו ספרים מהוצאת יפה נוף....מה עם יפה נוף ?
לצערי כןהקטע הזה גם היה ציני?
זה לא ההוצאה שלהם אבל בשנים קודמות ברגע שכבר היה בכל אור החיים היה גם בסניפים של יפה נוף...מה עם יפה נוף ?
נכון מאד,הסניף בצומת בר אילן מקבל הרבה קודםמנסיון, לפחות הסניף בגאולה, מקבלים אחרונים אפילו ספרים מהוצאת יפה נוף....
זה איסוף עצמי, לא?הזמנתי מיונה ועדיין לא קיבלתי (גרה בב"ב) זה הגיוני שעדיין לא הגיע?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים