פנאי ספרים חדשים ~ אדר-ניסן תשפ״ו

דופליקטים לא אמור להגיע ליפה נוף?
אני רואה מכירה מוקדמת רק באתר של אור החיים.. וכתוב שם אספקה בסוף שבוע הבא..
הם כתבו את זה שבוע שעבר. ובחצי מהסניפים כבר יש

לבקשתכם הנה סקירה של הספר 'סברס':
אגם חשבה שהגיעה רק כדי לחקור, אך השכנות על הספסל הירוק, והחיים הפשוטים של נווה האקליפטוס חודרים לה עמוק לנשמה. בין משמרות לילה תובעניות בבית החולים לבין פגישות שידוכים ושיחות על אמונה, אגם מגלה שגם לסברס הכי קשוח יש לב רך, ושהחיפוש אחר האמת עובר לפעמים בשבילים הכי פחות צפויים.

בעוד אגם עוברת תהליך פנימי מטלטל, חברתה הטובה ביותר מהעבר מופיעה שוב – הפעם כיריבה מתוחכמת המובילה מזימה אפלה. תאומים צעירים נשלחים למשימת ריגול בתוך הישיבה והסמינר, מצוידים ב'טנגו' גורלי המחזיק במידע המאיים על עולם התורה. כשהמרדף אחרי ה'טנגו' הופך לקרב על עתיד הנוער, מוצאת עצמה אגם מעורבת אישית ונלחמת על הבית.

דרמה אנושית הנוגעת לעמקי הנפש.

קבצים מצורפים

• סברס..png
    סברס..png
    6.9 MB · צפיות: 36
  • מודעה סברס.png
    מודעה סברס.png
    KB 668.9 · צפיות: 29
חם מהתנור - דופליקטים 3 הגיע לאור החיים סניף מסילת יוסף (מ"ע). [מסתמא גם לסניף השני]

תושבי ירושלים, דופלקטים הגיע לאור החיים סניף מאה שערים ממש עכשיו!!! בקרוב אצל כל הסניפים!
עכשיו התקשרתי לעוד סניף בירושלים והמוכר אמר שעוד לא הגיע. וגם באתר לא מעודכן על אף סניף בירושלים
היה נשמע משועשע כאילו כבר קיבל כמה שיחות כאלו היום:)
ואגב לכל שאר הארץ, תהנו (לאט לאט נהיה אצל כולם וי ירוק)
1774456864985.png

עכשיו התקשרתי לעוד סניף בירושלים והמוכר אמר שעוד לא הגיע. וגם באתר לא מעודכן על אף סניף בירושלים
היה נשמע משועשע כאילו כבר קיבל כמה שיחות כאלו היום:)
ואגב לכל שאר הארץ, תהנו (לאט לאט נהיה אצל כולם וי ירוק)
צפה בקובץ המצורף 2212595
ועוד מדפסים את הספר בירושלים, כמו שאומרים הסנדלר הולך יחף

עכשיו התקשרתי לעוד סניף בירושלים והמוכר אמר שעוד לא הגיע.
מעניין :unsure: , התקשרתי לסניף חבקוק 2 במאה שערים והמוכר הנרגש אמר שהרגע זה הגיע, אני כבר עם רגל בחוץ...

מעניין :unsure: , התקשרתי לסניף חבקוק 2 במאה שערים והמוכר הנרגש אמר שהרגע זה הגיע, אני כבר עם רגל בחוץ...
קטע, אני גם שם עכשיו, אם מישהו רוצה אני אקנה לו (נכתב בציניות כמובן, לפני שיתחילו לבקש:)..)

מה עם יפה נוף ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה