פנאי ספרים חדשים ~ אדר-ניסן תשפ״ו

דיי אני גר בבני ברק וכל יום אני הולך לסניפים של אור החיים כדי לקנות את דופליקטים. למוכרים נמאס ממני!!
לפני כמה ימים אמרו שזה יגיע בסוף השבוע והיום היה פתק שזה יגיע שבוע הבא!
למה לירושלים הגיע ולבני ברק לא?

דיי אני גר בבני ברק וכל יום אני הולך לסניפים של אור החיים כדי לקנות את דופליקטים. למוכרים נמאס ממני!!
לפני כמה ימים אמרו שזה יגיע בסוף השבוע והיום היה פתק שזה יגיע שבוע הבא!
למה לירושלים הגיע ולבני ברק לא?
לך לסניף אחר
1774458444566.png

מה עם יפה נוף ?
סליחה אם לא מתאים,
אבל מה באמת ההבדל בין יפה נוף לאור החיים (חוץ מהמחיר שביפה נוף הרבה פעמים יקר יותר)?
[במהלך ההודעות שמתי לב שיש לכם עדיפות לשם..]

סליחה אם לא מתאים,
אבל מה באמת ההבדל בין יפה נוף לאור החיים (חוץ מהמחיר שביפה נוף הרבה פעמים יקר יותר)?
לי אישית יש כרטיס של גיפטא שקיבלתי במתנה, ואפשר לקנות בו ספרים רק ביפה נוף ולא באור החיים....זו הסיבה האישית שלי. באמת אשמח אם אור החיים גם יהיו בכרטיס הזה...(:

וזה הגיוני שעדיין לא הגיע?
בעקרון זה הולך לפי הזמנה של הסניף, כל סניף מזמין לעצמו..
מה שיכול להיות שסניפים שלא התעניינו אצלם קונים - לא לחצו על הספק להביא לסניף שלהם, ולכן עוד לא הגיע אליהם..

סיימתי בשבת את 'פה ושם' של דבורי רנד.
מיוחד. באמת בקצב שונה מכל הספרים של דבורי...
הכי אהבתי את הנושאים שפתחה שם - נתנה מלא תובנות.
אני חושבת שגברים יתחברו ממש.
ואין, אין על השמות שדבורי נותנת לדמויות (צפלון, קיסם, חח הצחיק אותי;))
מה זותומרת נושאים שפתחה?משהו חדש?סגנון אחר?
ולנשים זה גם יתאים?
ממליצה מאד על הספר נשמה ביד של סירוקה
כתוב מדהים
עלילה מענינת ושונה
על מה מסופר בערך?

סליחה אם לא מתאים,
אולי זה מה שיש לו ליד הבית?

סליחה אם לא מתאים,
אצלינו יש רק יפה נוף, ואור החיים נמצא בעיר אחרת מרחק 25 דקות נסיעה
נראה לי שאור החיים יותר יקרים (ניתן לראות באקסל למעלה)

סליחה אם לא מתאים,
מבדיקה באקסל למעלה ליפה נוף יש 25 ספרים שיותר זולים מאור החיים, ולאור החיים יש 24 שהם יותר זולים מיפה נוף
אז כנראה יפה נוף יותר זולים

מבדיקה באקסל למעלה ליפה נוף יש 25 ספרים שיותר זולים מאור החיים, ולאור החיים יש 24 שהם יותר זולים מיפה נוף
תלוי מאד מי ההוצאה לאור של הספר

זה תלוי הוצאה...
מה שיפה נוף מוצאים יותר זול אצלם ולהפך

הר הבית בידינו...
זה שוד! הרגע נחתתי בבית עם שני ספרים (עשיתי שליחות לעוד בן אנוש הגר בקרבתי ונבצר ממנו להגיע), והמשפט הזה התנגן לי בדרך כל הזמן, והנה הוא מופיע פה לפני מבלי יכולת לכותבו לראשונה...
בכל אופן, הספרים הם קצת כמו כל הקודם זוכה, לקח לי זמן למצוא שני ספרים נקיים, שהכריכה לא קרועה קצת בקצוות ושהסמנייה לא מקופלת יותר מדי... (אם כי יתכן שזה רק הספרים שהיו בראש הערמה לא יכולתי להזיז את הכל)

מה זותומרת נושאים שפתחה?משהו חדש?סגנון אחר?
ולנשים זה גם יתאים?

על מה מסופר בערך?

נשמה ביד​

מק"ט: 2074623
שולמית רצתה רק לבדוק אם גם ניתוח לייזר בעיניים היא יכולה לבצע בידיה בלבד. וזה היה הרגע בו הכול יצא משליטה.
העולם גילה אותה, מוקדם מידיי.
אימא שלה חיה, מנסה לשמור עבורה על פיסות ילדו��ת וחיים שפויים. מטלה שמתגלה כמסובכת כשאת יושבת במכונית הכחולה של ביתך בת העשר, מנסה לדחוף עוד ילד לרשימה המתארכת של הממתינים לה בתור, או טסה לניו יורק עם ילדת כיתה ו', בלי לדעת שתלמוד התורה המתמודד עם אסון הרדון הוא רק קצה הקרחון של מה שממתין לה שם.
שוב ושוב מוצאת את עצמה חיה מדייקת את המקום שאותו גם כל העולם המקיף את הילדה שלה לא יוכל למלא במקומה, אבל הסוף הבלתי צפוי מאיים להפוך את המסע כולו על פיו.

לאה סירוקה בסגנונה נטול-הכפפות, מפתיעה בעלילה שתשאב אתכם לעומק, כ��ש�מה שלא תפגשו לעולם נוגע במקומות שהכי פוגשים אתכם. ספר שאי אפשר להפסיק לקרוא.

להמשך קריאה
לטעימה מהספר לחצו כאן!
הטבעת שם 12 ₪ ליחי'

בדיקת מלאי בסניפים
₪76.00
כמות של נשמה ביד

חוות דעת​

אין עדיין חוות דעת.

נשמה ביד​

מק"ט: 2074623
שולמית רצתה רק לבדוק אם גם ניתוח לייזר בעיניים היא יכולה לבצע בידיה בלבד. וזה היה הרגע בו הכול יצא משליטה.
העולם גילה אותה, מוקדם מידיי.
אימא שלה חיה, מנסה לשמור עבורה על פיסות ילדו��ת וחיים שפויים. מטלה שמתגלה כמסובכת כשאת יושבת במכונית הכחולה של ביתך בת העשר, מנסה לדחוף עוד ילד לרשימה המתארכת של הממתינים לה בתור, או טסה לניו יורק עם ילדת כיתה ו', בלי לדעת שתלמוד התורה המתמודד עם אסון הרדון הוא רק קצה הקרחון של מה שממתין לה שם.
שוב ושוב מוצאת את עצמה חיה מדייקת את המקום שאותו גם כל העולם המקיף את הילדה שלה לא יוכל למלא במקומה, אבל הסוף הבלתי צפוי מאיים להפוך את המסע כולו על פיו.

לאה סירוקה בסגנונה נטול-הכפפות, מפתיעה בעלילה שתשאב אתכם לעומק, כ��ש�מה שלא תפגשו לעולם נוגע במקומות שהכי פוגשים אתכם. ספר שאי אפשר להפסיק לקרוא.

להמשך קריאה
לטעימה מהספר לחצו כאן!
הטבעת שם 12 ₪ ליחי'

בדיקת מלאי בסניפים
₪76.00
כמות של נשמה ביד

חוות דעת​

אין עדיין חוות דעת.
סליחה
בטעות השבתי על ציטוט אחר
בכל מקרה זה באתר של אור החיים יש טעימה מהספר הנל
כפי שכבר כתבתי
מומלץ ממש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה