שוטפת כלים
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
מאה אחוז סוכר של מיכל פרץ יהודה.
זה התפרסם איפושהוא?
זה התפרסם איפושהוא?
לא, יצא בעז"ה בסביבות חגי תשרי.יצא ספר לרז לב ארי?
מה??? אין מצב! שלחנו לו מייל לפני חודש והוא רשם : הרצון הוא להוציא לפסח ומתפללים שאכן נספיק בזמן .לא, יצא בעז"ה בסביבות חגי תשרי.
שמעתי ממנו את זה השבוע...מה??? אין מצב! שלחנו לו מייל לפני חודש והוא רשם : הרצון הוא להוציא לפסח ומתפללים שאכן נספיק בזמן .
בסוף הוא לא מוציא לפסח???
המה יחשבו מחשבות רבות... לצערי עדיין לא. מתעכב בכל פעם בגלל משהו אחר. (בסופו של דבר החלטתי להוציא ספר אחר שאני ממש בהתחלת הכתיבה שלו, כך שייקח עוד קצת זמן...)@אוראל סולטן , לא היה אמור לצאת ספר שלך?
איך זה ביחס לקודמים שלו ? יותר טוב או פחות ?אני רוצה להמליץ על הספר החדש של שיר סביון
היחידה
קראתי אותו במהלך הצום ובשבת ואני מוכרח להמליץ למי שאוהב זאנר מתח.
שווה. שווה. שווה.
מה השם הספרותי שלך?@אוראל סולטן , לא היה אמור לצאת ספר שלך?
דיי אותו סגנון כתיבהאיך זה ביחס לקודמים שלו ? יותר טוב או פחות ?
האם יש צורך לקרוא את שתי הקודמים שלו ? כדי להבין?אני רוצה להמליץ על הספר החדש של שיר סביון
היחידה
קראתי אותו במהלך הצום ובשבת ואני מוכרח להמליץ למי שאוהב זאנר מתח.
שווה. שווה. שווה.
גם באותו סופר יכול לצאת ספר אחד טוב ואחד פחותדיי אותו סגנון כתיבה
שלי? אני תמיד כותב בתור אוראל סולטן.מה השם הספרותי שלך?
כןהאם יש צורך לקרוא את שתי הקודמים שלו ? כדי להבין?
זה רצף?
ברורגם באותו סופר יכול לצאת ספר אחד טוב ואחד פחות
עיין ערך חזית כפולה של א. בראב
אין את זה עדייןהחדש של חיה הרצברג- מה הסגנון?
קראתי את שני הקודמים, והשני היה יותר מותח מהראשוןאז אם את הסגנון של הכתיבה אהבת - אז את היחידה אתה תאהב גם כן.
אז כן, השלישי גם מותח, ויש בו קטעים ומהלכים ממש מגניבים.קראתי את שני הקודמים, והשני היה יותר מותח מהראשון
איך מאבחנים סגנון כתיבה ? איך רואים שהוא כותב כך והיא כותבת אחרת ?אז כן, השלישי גם מותח, ויש בו קטעים ומהלכים ממש מגניבים.
אצלי עיקר הבעיה עם הספרים האלו היה יותר סגנון הכתיבה מאשר התוכן, אבל אם לך זה לא הפריע - ברור שתהנה מהיחידה...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים