פנאי ספרים חדשים ~ אדר-ניסן תשפ״ו

מה??? אין מצב! שלחנו לו מייל לפני חודש והוא רשם : הרצון הוא להוציא לפסח ומתפללים שאכן נספיק בזמן .
בסוף הוא לא מוציא לפסח???
שמעתי ממנו את זה השבוע...
@אוראל סולטן , לא היה אמור לצאת ספר שלך?
המה יחשבו מחשבות רבות... לצערי עדיין לא. מתעכב בכל פעם בגלל משהו אחר. (בסופו של דבר החלטתי להוציא ספר אחר שאני ממש בהתחלת הכתיבה שלו, כך שייקח עוד קצת זמן...)

אני רוצה להמליץ על הספר החדש של שיר סביון
היחידה
קראתי אותו במהלך הצום ובשבת ואני מוכרח להמליץ למי שאוהב זאנר מתח.
שווה. שווה. שווה.
איך זה ביחס לקודמים שלו ? יותר טוב או פחות ?

אני רוצה להמליץ על הספר החדש של שיר סביון
היחידה
קראתי אותו במהלך הצום ובשבת ואני מוכרח להמליץ למי שאוהב זאנר מתח.
שווה. שווה. שווה.
האם יש צורך לקרוא את שתי הקודמים שלו ? כדי להבין?
זה רצף?

האם יש צורך לקרוא את שתי הקודמים שלו ? כדי להבין?
זה רצף?
כן
גם באותו סופר יכול לצאת ספר אחד טוב ואחד פחות
עיין ערך חזית כפולה של א. בראב
ברור
השאלה אם זה הסגנון של כל הסדרה, או רק של הספר הראשון...

במסתנן חוקי היה ברור שיש עלייה ברמה ובסגנון
על הספר היחידה- כן יש עליה ברמה, בעלילה ובחשיבה, אבל תכלס זה דיי אותו סגנון כתיבה של הספרים הקודמים.
אז אם את הסגנון של הכתיבה אהבת - אז את היחידה אתה תאהב גם כן.

קראתי את שני הקודמים, והשני היה יותר מותח מהראשון
אז כן, השלישי גם מותח, ויש בו קטעים ומהלכים ממש מגניבים.
אצלי עיקר הבעיה עם הספרים האלו היה יותר סגנון הכתיבה מאשר התוכן, אבל אם לך זה לא הפריע - ברור שתהנה מהיחידה...

אז כן, השלישי גם מותח, ויש בו קטעים ומהלכים ממש מגניבים.
אצלי עיקר הבעיה עם הספרים האלו היה יותר סגנון הכתיבה מאשר התוכן, אבל אם לך זה לא הפריע - ברור שתהנה מהיחידה...
איך מאבחנים סגנון כתיבה ? איך רואים שהוא כותב כך והיא כותבת אחרת ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה