פנאי ספרים חדשים ~ אדר-ניסן תשפ״ו

1773581753207.png

"ו המסקנה המפתיעה ביותר העולה מן המחקר: כי זו, שהורישה לילדיה את ג�ן� האבידות, שלוקה בפיזור נפש קשה מרוב טרדות, שאפילו את עצמה אינה מוצאת בתוך הבלגן היא היא הכתובת לכל שאלת איפה והיכן"
ה"קומיקס לאימהות" זהו קומיקס מזן אחר. מקורי, שנון, מצחיק, ועם זאת מעורר השראה, מעלה תובנות ונותן כח לאמא.
הספר "קומיקס לאימהות" מכיל למעלה מ-50 קומיקסים מרתקים המתארים בצורה קומית את קורותיה של אמא אשת אברך בעלת משפחה רב דורית, התמודדת מול החזיתות השונות ותהפוכות הדור, ויחד עם זאת שומרת על חיוך ועל תקווה.

1773581784746.png

מי לא מכיר את הוד נסיכותו פונפון, יורש העצר של ממלכת סימפוניה?
מי לא הצטרף אליו במסעותיו המרתקים וגדושי ההרפתקאות, בדרך שבעת האוצרות?
אל ספר זה, השלישי בסדרת הפלאים, מגיע הנסיך פונפון כשבתיבתו ששה אוצרות נסיכות נדירים שאסף בעמל במסעותיו הקודמים.
אך כשהקרקע נשמטת מתחת לרגליו והוא מוצא את עצמו לכוד בידי אויביו, נראה כי איבד הכל!
כשהוא שבוי בכלוב זהב, מול איומיה של 'מלכת לב האבן', במסלול בלהות בין שור לחמור ואינספור אגוזים לפיצוח, עם הכתרתו ל'נסיך העבדים' של הזיהגאנד וגם במעמקי מכרה מספר שמונה מעורר החלחלה מגלה פונפון מחדש את אוצרותיו הנצחיים של בן מלך.
ספר זה, החותם את סדרת דרך שבעת האוצרות, יקח אתכם למסע חי, צבעוני ומפתיע, סוער מכל קודמיו.
בוחרים להצטרף? אתם כבר בדרך!
מנוקד ומאויר | מדפס בצבע מלא | מתאים לילדים בגיל 9-99

באתר של אור החיים כתוב 'אספקה מוקדמת החל מסוף שבוע הבא בחנויות'.
זה אומר שרק מי שיזמין באתר יוכל לקבל אז?
אני מדברת על דופליקטים 3

יש לי תקציב ל-2 ספרים חדשים.
רוצה אחד של דבורי רנד- מה אתם ממליצים- הקיר הרביעי או פה ושם?
אוהבת מאד את בסגנון של אמא של הבלאגן, ספרים זורמים ומצחיקים, סוף הקיץ מתאים? או יש לכם המלצה למשהו אחר?
לא קראתי את פה ושם - אבל אני מאוד מאוד ממליצה על הקיר הרביעי! אני חושבת שהוא הספר הכי יפה שלה!!!
לא מתאים לדעתי לנערות.

מישהו יודע מתי מגיע ליפה נוף את מולקרב ?

מישהו יודע מתי מגיע ליפה נוף את מולקרב ?
נראה לי יש אפשרות לשלוח להם הודעות דרך האתר. אני אבדוק ואשלח להם את השאלה.
בכל אופן, כמו ש @פלמינגו 67 אמר\ה
הספר הכי טוב שלו, בעלילה, ברמת כתיבה, ברמת התהליכים, במתח.
גאוני פשוט.
(לא רוצה לספיילר...)

נראה לי יש אפשרות לשלוח להם הודעות דרך האתר. אני אבדוק ואשלח להם את השאלה.
בכל אופן, כמו ש @פלמינגו 67 אמר\ה
הספר הכי טוב שלו, בעלילה, ברמת כתיבה, ברמת התהליכים, במתח.
גאוני פשוט.
(לא רוצה לספיילר...)
@ברוך ר שלחתי להם מייל לפני כמה ימים, עכשיו ראיתי שהחזירו שיש בחלק מהחנויות
שאלתי שוב מתי יעלה לאתר ומתי יגיע לכל החנויות.
בתקווה למענה... :)

@ברוך ר שלחתי להם מייל לפני כמה ימים, עכשיו ראיתי שהחזירו שיש בחלק מהחנויות
שאלתי שוב מתי יעלה לאתר ומתי יגיע לכל החנויות.
בתקווה למענה... :)
ובאתר אין בכלל
ובכלל, האתר שלהם לא מעודכן בכלל, הרבה מהספרים שמופיעים כאן - אין באתר

ובאתר אין בכלל
ובכלל, האתר שלהם לא מעודכן בכלל, הרבה מהספרים שמופיעים כאן - אין באתר
בכללי- ה"שדרוג" של האתר שלהם לא עשה לו טוב.
האתר הקודם היה הרבה יותר נוח ונגיש. אם הייתי בד"כ מסתכלת רק בו, עכשיו עברתי לאתרי ספרים אחרים, כי הוא פחות נוח.

לגבי הספר מולקרב - אצלנו בעיר אין אותו בחנות של יפה נוף, רק אור החיים.
מעניין תכלס- כי זה ספר של קולמוס, הם לא אמורים לשלוח עם שליח את הספר פר עיר מסויימת, כלומר- לעיר X את הספר Y, ולחלק לכל החנויות שבעיר הזו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה