פנאי ספרים חדשים ~ אדר-ניסן תשפ״ו

הספר זמין כבר ביפה נוף, ברוב החנויות ובאתר.
כיוון שיפה נוף היא ההו"ל שלי - המלצה חמה: קודם כל, לחפש שם את הספרים שלי. גם בגלל המחיר.
אני אמרתי לבעלי לקנות את זה ולהחביא את זה איפשהו בבית, כיוון שאם לא, אז לא יהיה ספר לפסח. :sneaky:
הבת של המנהלת קראתי בשקיקה בהמשכים במרווה
הקהל יעד המקורי זה נוער, אני רחוקה מהגיל .
ספר מלא רגש, הכתיבה המיוחדת של גיטי.
פשוט סופרת שהיא אוצר
אני מאוד אוהבת הכתיבה של גיטי ספרין, אבל בספר הקודם שלה, טיפה לפני הגשם, כל השיחות עם הבעל היו נראות לי מאוד רדודות. כאילו כל ההחלטות שלה, כל הדברים שהיא חשבה לעשות, השינויים שהיא עברה, היו עם אפס שיחה עם הבעל. ייתכן בגלל שזה פורסם בקראט:p, אבל לי זה מאוד מאוד הפריע. ורק לכן אני מתלבטת אם לקנות את הספר הזה.
האם הספר "פה ושם" של דבורי רנד מתאים גם לנוער?

אני רוצה לקנות ספר שיתאים גם לי וגם לבני הנוער הבוגרים שלי.
לדעתי פחות לבני נוער, על אף שאני בטוח הייתי קוראת אותו אם הייתי בת נוער. לא הייתי יכולה לוותר על ספר של דבורי.

מישהו יודע איך קוראים לספר החדש של ליבי קליין?
והאם הוא המשך לאחת הסדרות או ספר בפני עצמו?

מה גם שזה מובא בספר באופן כל כך מטושטש ולא ברור שרק מי שמכיר את הנושא מבין על מה מדובר
האם אפשר לתת את "פה ושם" לגילאי 17 בערך בנים/בנות ?

קניתי את קופסא שחורה 3
טירוףף על חלל
אין על הספרים של מרים יעל!!
כל פעם שיוצא עוד ספר אני מיד רצה לקנות

נ. ב.
אני רואה שכתוב בסוף המשך יבוא וכן נראה שהסיפור לא נגמר
@מרים יעל הולך לצאת גם קופסא שחורה 4? מתי?
מחכים כברררר

קניתי את קופסא שחורה 3
טירוףף על חלל
אין על הספרים של מרים יעל!!
כל פעם שיוצא עוד ספר אני מיד רצה לקנות

נ. ב.
אני רואה שכתוב בסוף המשך יבוא וכן נראה שהסיפור לא נגמר
@מרים יעל הולך לצאת גם קופסא שחורה 4? מתי?
מחכים כברררר
תודה! כיף לשמוע
כרגע מתוכנן לסוכות, מקווה שיצא לפועל בעז״ה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה