מוכרים אותו באושר עד?דיברו על הספר מקום אחר
לאמוכרים אותו באושר עד?
אז כנראה שאפילו ספר אחד לא סיימתי.. לא הגעתי לסוף הטוב...לי גם מאד קשה עם זה....
לא קראתי אף ספר שלה.
אני יודעת מאנשים שקראו שזה הסגנון של הספרים.... אז פשוט לא קוראת אותם.
אם זה יעזור לך- אז לרוב הטרגדיות יש סוף טוב (לפי מה שאמרו לי)
זכור לי שיצאתי עם בלבול.. אולי לא הייתי עם כוחות להכיל קושי של אחרים באותה תקופה, הגיוני.כן, זה הסגנון.
אבל ה"טרגדיות" כתובות בצורה שנותנת כח,
ולא מורידה אותו,
אותי אישית זה מחזק המון!
לא היה כזה הרבה שנים של שקט פעם בשנה/שנה וחצי יוצא ספר חדש שלו.מ. ארבל הוציא ספרים כשהייתי ילדה/נערה, אח"כ תקופה ארוכה של שקט ויפה נוף החליטו לשחזר ספרים ישנים, כולל שלו.
עכשיו הספרים החדשים שיוצאים - אלו ישנים שיוצאים במהדורה חדשה, או חדשים חדשים לכבוד מלא שנים של שקט?
יש ביפה נוף גם חדשים וגם מחודשיםחדשים חדשים לכבוד מלא שנים של שקט?
יפה מאדאיך שש שש?
יששששששש כמה חכנובשבח והודיה להשם יתברך! בקרוב בחנויות בעז"ה..
תודה לכולם על הההתעניינות, הציפייה והסבלנות!
צפה בקובץ המצורף 2208346
מישהו?נשמע מעניין ומסקרן.
על מה בדיוק העלילה?באיזה נושא הוא נוגע?
היא כתבה את זה פה בפרוגמישהו?
לאיזה גיל מיועד?
מדובר על הספר לא קוראים לי הבת של-אביגיל עמרם
מתי, עכשיו?הוא נמכר באושר עד.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים