פנאי ספרים חדשים ~ אדר-ניסן תשפ״ו

1773959489649.png

לי גם מאד קשה עם זה....
לא קראתי אף ספר שלה.
אני יודעת מאנשים שקראו שזה הסגנון של הספרים.... אז פשוט לא קוראת אותם.
אם זה יעזור לך- אז לרוב הטרגדיות יש סוף טוב (לפי מה שאמרו לי)
אז כנראה שאפילו ספר אחד לא סיימתי.. לא הגעתי לסוף הטוב...

כן, זה הסגנון.
אבל ה"טרגדיות" כתובות בצורה שנותנת כח,
ולא מורידה אותו,
אותי אישית זה מחזק המון!
זכור לי שיצאתי עם בלבול.. אולי לא הייתי עם כוחות להכיל קושי של אחרים באותה תקופה, הגיוני.
נתת חשק לנסות שוב...
תודה :)

האם צייד ראשים של חוי בר הגיע לחנויות יפה נוף ? מישהו ראה ?

מ. ארבל הוציא ספרים כשהייתי ילדה/נערה, אח"כ תקופה ארוכה של שקט ויפה נוף החליטו לשחזר ספרים ישנים, כולל שלו.
עכשיו הספרים החדשים שיוצאים - אלו ישנים שיוצאים במהדורה חדשה, או חדשים חדשים לכבוד מלא שנים של שקט?

מ. ארבל הוציא ספרים כשהייתי ילדה/נערה, אח"כ תקופה ארוכה של שקט ויפה נוף החליטו לשחזר ספרים ישנים, כולל שלו.
עכשיו הספרים החדשים שיוצאים - אלו ישנים שיוצאים במהדורה חדשה, או חדשים חדשים לכבוד מלא שנים של שקט?
לא היה כזה הרבה שנים של שקט פעם בשנה/שנה וחצי יוצא ספר חדש שלו.
בלי קשר לזה החליטו ביפה נוף לחדש את הישנים.

חופשי חופשי של שרי רובל, מישהו קרא?

מישהו?
לאיזה גיל מיועד?
מדובר על הספר לא קוראים לי הבת של-אביגיל עמרם
היא כתבה את זה פה בפרוג
ספר ממש יפה שחיכיתי לכל פרק!
מתאים לנוער, אבל גם מבוגרים יכולים להנות ממנו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה