פנאי ספרים חדשים ~ אדר-ניסן תשפ״ו

איזה אתר ?
כי בקולמוס בדקתי כעת ולא עלה, וזה ההוצאה לאור שלה
אני חושבת שהוא לא דיבר בכלל על הספר של ליבי קליין (ואתה כן?)
עדיף לדבר על הספר הזה באשכול הזה....שלא יהיו בלבולים

אפשר פרטים?
פניתי למיה בעבר ושאלתי על הספר הזה אך לא קבלתי תשובה...
ולכל מי ששאלה על הספר "מקום אחר" של מיה קינן...
שאלתי את אחותי, והיא אמרה לי שהשיגה את המספר שלה דרך 144, התקשרה אליה וביקשה את הספר.
והיא העבירה לאחותי דרך משהו מבית שמש שאחותי מכירה... (מיה גרה בבית שמש).
בהצלחה לכולן.

ולכל מי ששאלה על הספר "מקום אחר" של מיה קינן...
שאלתי את אחותי, והיא אמרה לי שהשיגה את המספר שלה דרך 144, התקשרה אליה וביקשה את הספר.
והיא העבירה לאחותי דרך משהו מבית שמש שאחותי מכירה... (מיה גרה בבית שמש).
בהצלחה לכולן.
אני ממש מחפשת את הספר "מקום אחר" אפשר אולי את המס' של מיה?
(אני גם גרה בבי"ש כך שזה מוצלח לי ממש)

אני ממש מחפשת את הספר "מקום אחר" אפשר אולי את המס' של מיה?
(אני גם גרה בבי"ש כך שזה מוצלח לי ממש)
שאלתי את אחותי, והיא לא שמרה את המספר...
אולי תנסי לחפש דרך 144 או האלפון שלכם בבית שמש.

חצי בלתק (:
קניתי וקראתי את הספר של א בראב
ומאוד אהבתי
(בתכנון לקנות גם את פה ושם ואת של ליבי קליין)
מי עוד קרא את מולקרב?
הוא באמת יהיה האחרון בסדרה??? :(
כי זה באמת נשמע הסוף- אבל אין סיכוי להמשיך ככה בלי רועי וינאי, לוטם, איתי סיני והחבר'ה החמודים האלה......

כן, בזרקור.
ואיך הוא היה? מרתק? סוף מוצלח או מאכזב?
גיבור הסיפור בן 17...? ;)
העלילה בנויה בצורה מעניינת וסוגרת קצוות?
לאיזה ספר קודם שלה זה דומה- סגנון לב של קרח, או מי שימצמץ ראשון או סגנון מחוץ לתחום?
תודה רבה!!

העלו את זה???

1774258440097.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה