- הוסף לסימניות
ליפה נוף כבר היגיעעוד לא לחנויות.
הוא רק עלה לאתר כרגע. כנראה בימים הקרובים ממש יגיע לחנויות.
ליפה נוף כבר היגיעעוד לא לחנויות.
יפה נוף באיזו עיר?ליפה נוף כבר היגיע
איזה אתר ?עוד לא לחנויות.
אני חושבת שהוא לא דיבר בכלל על הספר של ליבי קליין (ואתה כן?)איזה אתר ?
כי בקולמוס בדקתי כעת ולא עלה, וזה ההוצאה לאור שלה
www.prog.co.il
אני דיברתי על חוי בראני חושבת שהוא לא דיבר בכלל על הספר של ליבי קליין (ואתה כן?)
לאתר של אור החייםאיזה אתר ?
באתר של אור החייםאיזה אתר ?
ולכל מי ששאלה על הספר "מקום אחר" של מיה קינן...אפשר פרטים?
פניתי למיה בעבר ושאלתי על הספר הזה אך לא קבלתי תשובה...
אני ממש מחפשת את הספר "מקום אחר" אפשר אולי את המס' של מיה?ולכל מי ששאלה על הספר "מקום אחר" של מיה קינן...
שאלתי את אחותי, והיא אמרה לי שהשיגה את המספר שלה דרך 144, התקשרה אליה וביקשה את הספר.
והיא העבירה לאחותי דרך משהו מבית שמש שאחותי מכירה... (מיה גרה בבית שמש).
בהצלחה לכולן.
שאלתי את אחותי, והיא לא שמרה את המספר...אני ממש מחפשת את הספר "מקום אחר" אפשר אולי את המס' של מיה?
(אני גם גרה בבי"ש כך שזה מוצלח לי ממש)
חבר שלי היה באור החיים ולא הגיעדופליקטים 3
כבר בחנויות?
מתי יגיע?
כמה עמודים?
מי שיודע פרטים שיעדכן
אנשים צריכים לדעת אם ללכת לקנות כבר...
הספר צייד ראשים עלה לאתר של קולמוסאיזה אתר ?
ואיך הוא היה? מרתק? סוף מוצלח או מאכזב?כן, בזרקור.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים