להתקדם בחיים
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
מצטרף לדעה שאלי וגולד הראשונים טובים יותר
חרב מרגליות- נוח רוביןלגבי אברהם אוחיון והספרים וכו
אני לא זוכרת מי חיבר את הספר ההוא
עם הגורילה ש"התחזתה" לקצין נאצי?
אולי זה לא נכון לילדי הדור אבל אני כילדה (לא לפני הרבה שנים...) הייתי קוראת מגיל מאד מאד צעיר ספרי שואה אמיתיים (אהבתי גם מאד קומיקסים), אוטוביוגרפיות וכו
לא שאני אומרת שילד קטן צריך לקרוא תיאורים נוראיים
אבל- מה אתן חושבים שילד שיקרא את הספרים האלו יחשוב שהיה בשואה?
חבורת ילדים גיבורים וקוף מדומיין?
אין לי מושג מה כתוב בספר "ניצחתי אותך אייכמן" אבל השם כבר לא משהו וחבל
נכס צאן ברזלר' ברוך חייט [צ'ייט]
ראש ישיבה רב ואיש חינוך
סופר ומוזיקאי ומלחין
בסדרת תיקון המידות
מצליח לגעת בנקודות הכי רגישות זה הקומיקס הטוב ביותר לדעתי
צפה בקובץ המצורף 2069706
אני מסכים כמעט עם הכלר' ברוך חייט [צ'ייט]
ראש ישיבה רב ואיש חינוך
סופר ומוזיקאי ומלחין
בסדרת תיקון המידות
מצליח לגעת בנקודות הכי רגישות זה הקומיקס הטוב ביותר לדעתי
הספר הזה מאד יפה, אבל קהל היעד לא מספיק מוגדר.אני מסכים כמעט עם הכל
אבל אני לא חושב שזה מוגדר קומיקס(אני חושב שזה ראוי לקטגוריה בפני עצמו)
אני חושב שהוא מאוד מתאים לילדים (ככל שהם יותר בוגרים הם יבינו יותר)הספר הזה מאד יפה, אבל קהל היעד לא מספיק מוגדר
כן זה באמת מתאים לילדיםאני חושב שהוא מאוד מתאים לילדים (ככל שהם יותר בוגרים הם יבינו יותר)
יתכן שיש כאלה שלא אוהבים את הסגנון הזה שנכנס לציבור שלנו(אני לא קראתי אותה אז אין לי מושג רק הבנתי שהיא סגנון חדשני יותר ותמיד יש לזה מתנגדים[לגבי אם זה מוצדק או לא אין לי מושג])בכל פעם שמזכירים פה את מרים יעל, יש פרצוף עצוב ואני ממש לא מבינה למה
סליחה על הטון הביקורתיבכל פעם שמזכירים פה את מרים יעל, יש פרצוף עצוב ואני ממש לא מבינה למה.
זה רמה אחרת של סיפור ושל ביצוע. כישרון על!
אולי פחות מתאים לילדים אבל למה פרצוף עצוב?
וגם הילדים שלי מאד נהנים לקרוא את זה, לדעתי הם לא מבינים עד הסוף (גמני לא...)
חלק מהקסם.אני מרגיש שחסר לי משהו... שלא הבנתי את הציור (לא יודע)
יכול להיותחלק מהקסם.
לקרוא כמה פעמים וכל פעם להבין עוד משהו.
קצת קשה לי להאמין שאף אחד לא מבין את האמתבכל פעם שמזכירים פה את מרים יעל, יש פרצוף עצוב ואני ממש לא מבינה למה.
זה רמה אחרת של סיפור ושל ביצוע. כישרון על!
אולי פחות מתאים לילדים אבל למה פרצוף עצוב?
וגם הילדים שלי מאד נהנים לקרוא את זה, לדעתי הם לא מבינים עד הסוף (גמני לא...)
אולי אף אחד לא מכיר?קצת קשה לי להאמין שאף אחד לא מבין את האמת
הספר הזה הוא חיקוי של סדרת הקמע
שהיא סידרה חילונית מזעזעת שלא היינו רוצים שעין ילדינו תשזוף בה
אוקי אני אשאלהספר הזה הוא חיקוי של סדרת הקמע
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים