סקר: לידה במעיניי הישועה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שריל'ה;1374098:
ילדתי שם לפני חצי שנה לידה ראשונה
היה מדהים!
מה שכן יש שם מרדים שהוא צעק עליי ממש צעקות! כי לא הבנתי מה הוא הסביר על האפידורל
והוא היה זוועה -ממש בכיתי.
אבל חוץ ממנו הכל היה מושלם!
יחס, אוכל, ניקיון מעולים

אני רק מקווה שעכשיו לא ישאלו אותך ואם בשופרסל היו צועקים עלייך , גם היית בוכה? :cool:
וכו אני חייבת לומר שהיחס בקומה 7 הוא מדהים!!!
וגם בתינוקייה ב2 הקומות
אבל בלידה... ( וזה הכי חשוב)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מקופלת;1374094:
את משווה בין קנייה בשופרסל ללידה????

זו לא הייתה השוואה מבחינת המקרה אלא מבחינת התוצאה.
תלכי, תתלונני על עובד. אל תקראי מלחמה על כל המקום.

• הוסף לסימניות
לא יודעת, בסביבתי הקרובה, וגם במעגלים נרחבים יותר אני שומעת רק סיפורי הלל על מענייני הישועה.
יש לי כמה אחיות וגיסה, שתים מהם בירושלים - מעדיפות לבוא לב"ב למענייני. והבני ברקיות כמובן.
ומרוצות מאאאאאד.
בני דודות שלי באות כל פעם מחדש מקרית ספר וכו'.
ויש לי בת דודה אחת שמגיעה כל פעם במיוחד מרכסים דווקא למענייני הישועה (והיא חייבת יחס מיוחד בגלל בעיה כלשהיא)

• הוסף לסימניות
לדעתי הכותרת עם לשה"ר, אל תגידו רק לא XXXX רק YYYY!!!
בכל מקום יש אחיות ויש חיות וצריכים רק רחמי שמים וסיעתא דשמיא בכל מקום כדי לעבור את התהליך בשלום ואם ח"ו נגזרה גזירה רח"ל יכול להיות שיש פרופסרים מלומדים שלא שמו לב.
אני מכירה מישהי שלא רצתה לשמוע על מעיני הישועה והלכה רק ללניאדו ותירצה ק"נ תירוצים שמעיני לא בסדר אע"פ שהלידות שלה היו ארוכים + אשפוז קודם ובעלה היה צריך כל פעם לקחת ספיישל או לחפש מקום אירוח
בקיצור, היא באה ללדת ושלחו אותה הביתה כי יש זמן ובסוף ילדה בבית בהפתעה.
אני חושבת שבכל מקרה עדיף ללדת בבית חולים אפילו שהוא סנדלרי מאשר בבית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מקופלת;1374075:
זה נראה לי חלק מההנחיות שלא לתת אפידורל, כי גם כשמבקשים רוב היולדות איכשהוא לא מקבלות מכל מיניי סיבות ותירוצים ,
אמררה לי מיילדת אחת שדווקא יותר נוח לה כשאין אפידורל כי אז זה הולך מהר יותר והצרחות בכלל לא מפריעות לה...
ומכתבים כבר נשלחו גם על מיילדת מסויימת שעכשיו הייתה שוב,
אז אולי הגיע הזמן לנסות את הכיוון הזה...

סליחה, אבל שטויות!!!
כל האחיות שלי ילדו עם אפידורל.

ממש הגזמה.

• הוסף לסימניות
אני גם התלוננתי למעייני הישועה על רופא זוועתי שעבד שם, ונעניתי שהוא כבר פוטר...
בהחלט יש ויש...
נתקלתי שם במיילדות מדהימות וגם בכאלה פחות...
גם במחלקה היו אחיות חמודות ואדיבות, ולעומתן גם מכשפות...
אבל העומססססססססס, הגעתי בשעה 1 בלילה למחלקה ובקשתי מהאחות מיטה ליד חלון אם יש
אז היא עונה לי ברשעות "אין בעיה, כל החלון יהיה שלך... את רביעית בחדר!"
רביעית בחדר זה אומר שאין לך אפילו ארונית להניח עליה את חפציך, אפילו לא היה לי מקום להניח את המשקפיים, ושלא לדבר על המיקום ללא טיפת פרטיות, מול הדלת לאורך החדר, זה היה זוועה לישון ככה לילה אחרי לידה...

• הוסף לסימניות
אני מסכימה עם ההכרזה שצריך סייעתא דשמיא ופעמים רבות נגזר על אדם עגמת נפש וממש לא חושבת שזה תלוי בגישה!
ילדתי לידה ראשונה במעייני והיתה לי חוויה מזעזעת לכל אורך הדרך (ולא היה שבת...) לידה שניה בתל השומר- הלידה עצמה היתה בסדר אבל היחס במחלקה היה מזעזע ממש ופעם שלישית במעייני הישועה היתה חלומית מהרגע שנכנסתי! מיילדת מדהימה ויחס וטיפול מסור במיוחד- גם בשבת!
בקיצור, כמו בחיי היום יום יש ימים שחווים עגמת נפש ויש שלא...
מה שכן...כאן באנגליה את נשלחת אחר כבוד הביתה...שש שעות אחרי לידה!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י gg;1374124:
.

שש שעות????????????!!!!!!!!!!!
:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י gg;1374124:
אני מסכימה עם ההכרזה שצריך סייעתא דשמיא ופעמים רבות נגזר על אדם עגמת נפש וממש לא חושבת שזה תלוי בגישה!
ילדתי לידה ראשונה במעייני והיתה לי חוויה מזעזעת לכל אורך הדרך (ולא היה שבת...) לידה שניה בתל השומר- הלידה עצמה היתה בסדר אבל היחס במחלקה היה מזעזע ממש ופעם שלישית במעייני הישועה היתה חלומית מהרגע שנכנסתי! מיילדת מדהימה ויחס וטיפול מסור במיוחד- גם בשבת!
בקיצור, כמו בחיי היום יום יש ימים שחווים עגמת נפש ויש שלא...

גם עם שלישיה??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י efrat1;1374112:
אני גם התלוננתי למעייני הישועה על רופא זוועתי שעבד שם, ונעניתי שהוא כבר פוטר...
בהחלט יש ופציעהו וחבולה
נתקלתי שם במיילדות מדהימות וגם בכאלה פחות...
גם במחלקה היו אחיות חמודות ואדיבות, ולעומתן גם מכשפות...
רביעית בחדר זה אומר שאין לך אפילו ארונית להניח עליה את חפציך, אפילו לא היה לי מקום להניח את המשקפיים, ושלא לדבר על המיקום ללא טיפת פרטיות, מול הדלת לאורך החדר, זה היה זוועה לישון ככה לילה אחרי לידה...

רביעית בחדר זה עוד לוקסוס!!
אני הייתי במסדרון! אחרי לידה שארכה 36 שעות! ותינוק שנולד בסכנה! שלוש נסיונות ואקום שלא צלחו ולאחר מכן מלקחיים...פצועה וחבולה... ואנשים עברו לידי כל הזמן ואפילו שניות מנוחה לא זכיתי לקבל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י efrat1;1374112:

אני לא חושבת שהאחות רשעית, אבל זה באמת המצב - מיד אחרי לידה הרבה פעמים מקבלים את המיטה הרביעית :eek:

• הוסף לסימניות
נראה לי העומס בעצמו מספר אם מרוצים או לא.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliArt;1374129:
גם עם שלישיה??
עם שלישיה שעה!! אחרי ניתוח
את מקבלת את כולם באינקובטורים אליך לחדר ותטפלי בהם כראות עיניך!!!

• הוסף לסימניות
אז נורא מעניין שהוא גדל ודווקא כולם רצים בסוף למענייני ולא לתל השומר וכד', יש עוד בתי חולים בסביבת בני ברק.

• הוסף לסימניות
ולי הודיעו שממש אין מה להתלונן בשום בית חולים!

כל בית חולים היא מאפייה שלמה בפני עצמה - ואבוי למי שתעיז להתלונן - היחס אליה יהיה ........

• הוסף לסימניות
הרשעות היא לא המיקום.
אלא הצורה שבה היא בשרה אותו "אין בעיה, כל החלון יהיה שלך... את רביעית בחדר!"
אי אפשר יכולה לענות באדיבות, מצטערת אבל יש עומס?!

• הוסף לסימניות
נראה לי העומס בעצמו מספר אם מרוצים או לא.
לי הם טענו שהעומס קשור למלחמה ככה שזה לא ממש מדד לשביעות רצון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה