נכתב ע"י wald;1374190:למה שתרצה ללכת אם שוטפים לה את המוח עם סיפורי זוועות?
נכתב ע"י yudb;1374187:משפט ממש לא במקום!! (אני לא נוהגת להגיב כך, אך הקפצת אותי).
את עברת את מה שההיא מתארת?????
הכל היה לך מצוין! נפלת על משהי טובה! תודי לד'!
אבל -
אין לך זכות להגיב כך!!
את פשוט לא עברת!!!!
אם יש סיפורים חוזרים צריך ללכת להתלונן.
וכן, אני לא מצדיקה את פתיחת האשכול.
ואם כבר נפתח אשכול כזה. אז בבקשה, אני קוראת לכל מי שעברה...
שתתלונן בהנהלה!!!!
זה חסד עצום ליולדות הבאות!! בכל בית חולים....
נכתב ע"י רותי בן שימול;1374199:לכי תדעי,
אולי כשהיא תגיע לרשום אותו לחיידר,
יגידו לה:
"מצטערים את לא ברשימה.
לכו תחפשו את הישועה במעיין.."...
לא הולכים למעייני כי לא הולכים. נקודה. לא בגלל שום סיפורים ושום שטיפותנכתב ע"י wald;1374190:למה שתרצה ללכת אם שוטפים לה את המוח עם סיפורי זוועות?
נכתב ע"י sari93;1374213:(וסליחה, אבל מתגובתך נשמע שאת זו ששטפו לה את המוח בסיפורים נגד המגזר... ואין לי כח להכנס עכשיו לויכוחים, זה גם לא קשור לנושא האשכול)
נכתב ע"י C;1374221:ילדתי במעיני הישועה לאחר המלצות מנשים שלא שייכות בכלל למגזר החרדי ונהינתי שם מאוד!
פגשתי שם נשים מכל קצוות הארץ שהגיעו לאחר מס' ניתוחים כדי ללדת דווקא שם...
נכתב ע"י מקופלת;1374227:נשים שבאות לאחר ניתוחים דווקא לשם ,הן בד"כ נשים שלוקחות רופא פרטי ולכן הן באות דווקא למעייני כי ברוב בתי החולים לא נותנים אפשרות כזו...
נכתב ע"י שושיה;1374225:ובבי"ח "שלי" אין לי מה לאכול החברה היא ערבית
אבל היחס, 1000% מיילדות מדהימות גם הערביות! המרדימים גם נחמדים האחיות בחדרי לידה ממש מקסימות הן נותנות עיסויים וממש באות לקראת היולדות!
יש לך מילדת שנכנסת אלייך כל רבע שעה למשך 10 דק' כדי לברר מה שלומך וכדי לעזור לך במה שאפשר, דואגות לך לכדורי פיזיו עוד שמיכות\כריות.
מגישות ברד או מים לפי הצורך.
מיילדת אחת אפילו בלידה הראשונה תמכה בי כשהקאתי ממש ברגישות!!!
כל סוגי ההרדמה שאת רוצה זמינים לך, תוך דקות מרדימים בכוננות, הכל!!!
נכתב ע"י Sigalit;1374206:להתלונן בהנהלה?
ניסית פעם? אני כן ולא אספר לך איזה בית חולים. היתה רשלנות רפואית לאחר מקרה קשה, שאני מכירה מקרוב. לא היו בדיקות לאחר המקרה בכלל. זה הכניס את היולדת בלידות הבאות לסיכון וטרוף הדעת כי לא ידעו מה הסיבה למה שקרה בלידה ההיא.
אין למי להתלונן.
לא נהנית? לכי למקום אחר.
לא התקבל מכתב תגובה עד עצם היום הזה (5 שנים).
אני לשם לא אתקרב.
בית חולים זה אחד המקומות הכי מכוסים משפטית שקיים. שמעת פעם על תביעות לרשלנות רפואית?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים