סקר: לידה במעיניי הישועה

• הוסף לסימניות
..

• הוסף לסימניות
גם אני חשבתי פעם שהחוויה הגרועה שלי תלויה בבית חולים- עד ששמעתי סיפורים מכלי ראשון, כל אחד מבית חולים גדול ונחשב, על מקרים של רשלנות או כמעט רשלנות (אחד מהם הסתיים גרוע) שקרו בשל עומס. אז אני מתכוונת לחזור בעז"ה לבית חולים שהתנאים שלו נוחים לי,(מקצועיות, מדיניות, קירבה, ניקיון, דתיות), ולהתפלל שלא יהיה עמוס מדי. ובוודאי שיש מקום לתלונה ספציפית על איש צוות שנוהג שלא כשורה. אבל לצפות שעומס לא ישפיע? ועומס יש בכל מקום במרכז.

• הוסף לסימניות
לכי תדעי,
אולי כשהיא תגיע לרשום אותו לחיידר,
יגידו לה:
"מצטערים את לא ברשימה.
לכו תחפשו את הישועה במעיין.."...

• הוסף לסימניות
..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י wald;1374190:
למה שתרצה ללכת אם שוטפים לה את המוח עם סיפורי זוועות?

אני לא שייכת למגזר מסוים שמדלג
ופעם ראונה שאני שומעת שיש כזה דבר....
לא באתי בגישה תוקפנית ומתלוננת וככל זאת עברתי פעם אחת חשבתי אולי זה חד"פ ונכוותי פעם שניה!
פעם שלישית כבר אשקול שוב...
וכן ראיתי יחס מכבד במקום אחר שתמיד יש שם עומס וחיכיתי בפרוזדור וכו' ובכל זאת אף אחת לא צעקה עלי על עצם זה שילדתי.... כאילו אני עוד פרה מהעדר שהמליטה....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yudb;1374187:
משפט ממש לא במקום!! (אני לא נוהגת להגיב כך, אך הקפצת אותי).
את עברת את מה שההיא מתארת?????
הכל היה לך מצוין! נפלת על משהי טובה! תודי לד'!
אבל -
אין לך זכות להגיב כך!!
את פשוט לא עברת!!!!

אם יש סיפורים חוזרים צריך ללכת להתלונן.

וכן, אני לא מצדיקה את פתיחת האשכול.
ואם כבר נפתח אשכול כזה. אז בבקשה, אני קוראת לכל מי שעברה...

שתתלונן בהנהלה!!!!
זה חסד עצום ליולדות הבאות!! בכל בית חולים....

להתלונן בהנהלה?
ניסית פעם? אני כן ולא אספר לך איזה בית חולים. היתה רשלנות רפואית לאחר מקרה קשה, שאני מכירה מקרוב. לא היו בדיקות לאחר המקרה בכלל. זה הכניס את היולדת בלידות הבאות לסיכון וטרוף הדעת כי לא ידעו מה הסיבה למה שקרה בלידה ההיא.
אין למי להתלונן.
לא נהנית? לכי למקום אחר.
לא התקבל מכתב תגובה עד עצם היום הזה (5 שנים).
אני לשם לא אתקרב.
בית חולים זה אחד המקומות הכי מכוסים משפטית שקיים. שמעת פעם על תביעות לרשלנות רפואית?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי בן שימול;1374199:
לכי תדעי,
אולי כשהיא תגיע לרשום אותו לחיידר,
יגידו לה:
"מצטערים את לא ברשימה.
לכו תחפשו את הישועה במעיין.."...

לפי תקנות וחוגי המגזר המסויים:eek:
מי ששייכת למגזר המסוים:eek:
והעזה ללדת במעייני הישועה-
תורחק מיידית מן הקהילה, ילדיה לא יתקבלו למוסדות החינוך ובעלה יחפש מהיום מקום תפילה חלופי.

[העותק מספר חוקי הקהילה תרפ"ט]

• הוסף לסימניות
ברור שבכל מקום יש רשלנות.
שמעתי מעו"ד מומחית לרשלנות רפואית על רשלנויות נוראיות בבתי חולים גדולים ומפורסמים!

לכן, כשנתקלים בה. צריך להתלונן. כדי שיהיו זהירים יותר!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י wald;1374190:
למה שתרצה ללכת אם שוטפים לה את המוח עם סיפורי זוועות?
לא הולכים למעייני כי לא הולכים. נקודה. לא בגלל שום סיפורים ושום שטיפות
(וסליחה, אבל מתגובתך נשמע שאת זו ששטפו לה את המוח בסיפורים נגד המגזר... ואין לי כח להכנס עכשיו לויכוחים, זה גם לא קשור לנושא האשכול)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sari93;1374213:
(וסליחה, אבל מתגובתך נשמע שאת זו ששטפו לה את המוח בסיפורים נגד המגזר... ואין לי כח להכנס עכשיו לויכוחים, זה גם לא קשור לנושא האשכול)

מודה ומתוודה.
ולא בכדי.

וגם ראיתי במו עיני
ושמעתי במו אוזני

אבל, חייבת להוסיף,
משהתקרבתי יותר, ראיתי שלא כולם.

• הוסף לסימניות
ילדתי במעיני הישועה לאחר המלצות מנשים שלא שייכות בכלל למגזר החרדי ונהינתי שם מאוד!
פגשתי שם נשים מכל קצוות הארץ שהגיעו לאחר מס' ניתוחים כדי ללדת דווקא שם...

• הוסף לסימניות
אני ילדתי פעמיים בבי"ח שמאוד נהניתי בו.

אצל השני שלי היה לי סיבוך ולכן הצמידו לי אחות שדאגה לי כל הזמן לאוכל, לשתיה, לנוחות, להביא לי את התינוק וכו'.

אבל לאור זאת שכל גיסותי יולדות בלניאדו חמותי ממש דיברה כל הזמן כמה הבי"ח מקסים ובעלי ממש הכריח אותי ללדת שם.

אני טיפוס שכשאני מתרגלת למקום מאוד קשנה לי להתרגל למקום חדש.

הגעתי לבי"ח מוקדם והם הורו לי להסתובב עד להתקדמות, הסתובבתי כמה שעות וכשהגעתי בפעם השניה ללא התקדמות מיוחדת פשוט שחררו אותי הביתה. אצלי כפי נסיוני, ברגע שמתחילה אצלי הלידה, היא ממשיכה באותו יום. אין כזה דבר שאחרי כמה ימים אלד.

בכיתי שאני רוצה להשאר כי עוד היום אלד!
אמרתי להם שאני גרה במרחק של שעה וחצי-שעתיים ושלא יתנו לי לנסוע הביתה.
הרופא היה ממש תקיף ואמר לי שהם מכירים ויודעים קצת יותר ממני הלכנו למשפחת לוי מי שלא מכיר אותם...
משפחה מקסימה 3 דק' מבי"ח (לי ספציפית לקח רבע שעה הליכה בגלל הצורך כל דקה לעצור:cool:) הייתי שם שעתייים חזרתי חזרה לבי"ח כשנראה היה לי שהגיע הזמן הוכנסתי בבהילות לחדר לידה ללא התארגנות, חיברו למוניטור קראו למרדים דחפו איפוזיה !!!!

ב-11 בלילה ההוא ילדתי.
הרופא שבא לשחרר אותי מחדר לידה היה אותו רופא ששיחרר אותי בבוקר...
אמרתי לו מייד כשנכנס
נס שלא חזרתי הביתה אחרת הייתי יולדת בבית...
אה, בחדר התאוששות שהיתי עד 3 לפנות בוקר ללא סיבה מיוחדת.

במחלקה, הלידה היתה באור לשישי וכך במשך השבת לא יכולתי לקרוא לאחות שתיתן לי אופטלגין (לידה שלישית) צלעתי לאיטי עד לעמדת האחיות, החדר שלי היה בסוף המסדרון, וביקשתי אופטלגין, איך שיצאה השבת צלצלתי בפעמון לאחות שתביא לי אופטלגין כשהיא הגיעה, היא שאלה אותי ברשיעות "איך הסתדרת כל השבת בלי לצלצל בפעמון? אז את יכולה גם עכשיו להגיע אלינו לעמדה כדי לקחת ולא להטריח אותנו על כל שטות"
ממש בכיתי, גם ככה הייתי לבד היה ערב פסח ולא יכולתי לדרוש מאף אחד שיבוא לבקר אותי ואין תחבורה נורמלית מהעיר שלי ללניאדו.

הרגשתי ממש מושפלת.

אני עדיין תוהה לאן אעדיף ללכת, כי אני כן אוהבת לתת עוד אופציה כד לשנות את ההסתכלות חוצמיזה, מחזירים לך את דמי הנסיעה, את מקבלת שי, האוכל שם מצוין וברמה, החברה משלנו.

ובבי"ח "שלי" אין לי מה לאכול החברה היא ערבית:eek:
אבל היחס, 1000% מיילדות מדהימות גם הערביות! המרדימים גם נחמדים האחיות בחדרי לידה ממש מקסימות הן נותנות עיסויים וממש באות לקראת היולדות!
יש לך מילדת שנכנסת אלייך כל רבע שעה למשך 10 דק' כדי לברר מה שלומך וכדי לעזור לך במה שאפשר, דואגות לך לכדורי פיזיו עוד שמיכות\כריות.
מגישות ברד או מים לפי הצורך.
מיילדת אחת אפילו בלידה הראשונה תמכה בי כשהקאתי ממש ברגישות!!!
כל סוגי ההרדמה שאת רוצה זמינים לך, תוך דקות מרדימים בכוננות, הכל!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י C;1374221:
ילדתי במעיני הישועה לאחר המלצות מנשים שלא שייכות בכלל למגזר החרדי ונהינתי שם מאוד!
פגשתי שם נשים מכל קצוות הארץ שהגיעו לאחר מס' ניתוחים כדי ללדת דווקא שם...

נשים שבאות לאחר ניתוחים דווקא לשם ,הן בד"כ נשים שלוקחות רופא פרטי ולכן הן באות דווקא למעייני כי ברוב בתי החולים לא נותנים אפשרות כזו...

• הוסף לסימניות
בחיים לא שמעתי על זה שיש מגזרים שמחרימים בתי חולים. זה נשמע לי הזוי לגמרי.
בכל אופן - אם אתן בירושלים ממליצה מאוד ללכת להר הצופים. תינוקיה מעולה ויחס מעולה מעולה בחדרי הלידה ובמחלקה. בפעם הראשונה ילדתי בבית חולים ואחר כך 4 פעמים רק שם.

• הוסף לסימניות
לא קראתי את כל האשכול,
אבל ילדתי 3 לידות במעיני הישועה (+אישפוז וניתוח (לא קיסרי) והיה ב"ה מקסים, נהניתי מכל רגע. והספקתי לעבור משמרות ולהחליף מילדות וכולן היו נפלאות ומתחשבות.
זה לא חכמה סתם להוציא לעז על מקום (אפילו שהכי כיף לכתוב ש'זה משום דיני נפשות')
צריך סיעתא דשמיא בכל מקום (ואני לא יפרט כאן את סיפורי הזועה ששמעתי על בתי חולים אחרים)

• הוסף לסימניות
לא קראתי את הכל
אבל אחרי שילדתי בשלושה בתי חולים, אני יכולה להגיד לכן שמתוכם, אין כמו מעייני הישועה!!! אפילו שגם לי היו כמה דברים מעצבנים, תמיד נראה שבבית חולים אחר יהיה יותר טוב, ממש לא נכון!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מקופלת;1374227:
נשים שבאות לאחר ניתוחים דווקא לשם ,הן בד"כ נשים שלוקחות רופא פרטי ולכן הן באות דווקא למעייני כי ברוב בתי החולים לא נותנים אפשרות כזו...

נכון, היתה אחת עם רופא פרטי (אחרי שילדה בשערי צדק ונליאדו)
והיו עוד כמה בלי רופא פרטי...

• הוסף לסימניות
אני הגעתי למעייני הישועה , אחרי 3 לידות בבלינסון.
הלידות בבלינסון היו נסבלות.. גם שם קרו דברים כמו שמתארים על מעייני...
שכחו אותי בחדר לידה ובגלל זה נאלצתי ללדת בוואקום...
לקח המון זמן עד שנתנו לי מרדים של אפידורל ועוד ועוד....
הבעיה העיקרית היתה המחלקה.. פשוט לא יכולתי לארח אנשים שם, החוסר צניעות של היולדות והבעלים שלהם פשוט לא איפשרו לשהות בחדר... ובטח לא לארח...
במעייני הישועה יש את החסרונות שלהם, כולל רופאים ממש לא נחמדים.
המיילדות ממש נחמדות וטובות, המסייעות לפעמים מעצבנות ביותר..
והמחלקה מעולה.
לא מכריחים לקחת ביות כמו בבלינסון
אחרי שיצאתי מהלידה הרביעית שלי, והראשונה שם : בעלי אמר : היה שווה לך ללדת פה,
פעם ראשונה שאת לא יוצאת בדיכאון מהבית חולים ועם בכיות ...
וזה היה נכון.
אז ברור שיש יחס יותר טוב ופחות...
רופאים ומיילדות טובים ופחות...
אבל משתדלים שהיחס בגדול יהיה נחמד וסובלני וטוב, ומתאים לציבור שלנו...

ושתידעו שאצל החילונים הוא נחשב לבית חולים מעולה..
ממש התגלגלתי מצחוק כששמעתי את זה אבל הם אמרו שזה ידוע...
אז אמרתי להם שבציבור שלנו זה לא ידוע.. :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;1374225:
ובבי"ח "שלי" אין לי מה לאכול החברה היא ערבית:eek:
אבל היחס, 1000% מיילדות מדהימות גם הערביות! המרדימים גם נחמדים האחיות בחדרי לידה ממש מקסימות הן נותנות עיסויים וממש באות לקראת היולדות!
יש לך מילדת שנכנסת אלייך כל רבע שעה למשך 10 דק' כדי לברר מה שלומך וכדי לעזור לך במה שאפשר, דואגות לך לכדורי פיזיו עוד שמיכות\כריות.
מגישות ברד או מים לפי הצורך.
מיילדת אחת אפילו בלידה הראשונה תמכה בי כשהקאתי ממש ברגישות!!!
כל סוגי ההרדמה שאת רוצה זמינים לך, תוך דקות מרדימים בכוננות, הכל!!!

אז תלכי ללדת שם!!!:eek:;)

תכל'ס אימי עובדת ביולדות בלניאדו בכח עזר והשבוע
היא הייתה משמרת בשבת בבקר הלכתי להביא לה משהו
וראיתי את היחס שם (אני עוד זוג צעיר...)
איזה יחס מדהים!!!!
הגיע יולדת שבאה להוציא את התינוק מהתינוקיה
ואמרה שהיא לא מסתדרת עם ההנקה ישר הגיע
אחות ואמרה לה אני באה להראות לך.....
וחוצמיזה שכל שבוע מגיעים אלי לדירה כאלה
שצריכות ללדת מרחוק אפילו מתפרח ואשדוד
ולפני שבועיים היתה מישהי מערד......
אז אני יודעת שהיחס שם נפלא!!!!!!
(ותגידו מה שתגידו יש כאלה ש''סגורות'' על לניאדו וזה מציאות....!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Sigalit;1374206:
להתלונן בהנהלה?
ניסית פעם? אני כן ולא אספר לך איזה בית חולים. היתה רשלנות רפואית לאחר מקרה קשה, שאני מכירה מקרוב. לא היו בדיקות לאחר המקרה בכלל. זה הכניס את היולדת בלידות הבאות לסיכון וטרוף הדעת כי לא ידעו מה הסיבה למה שקרה בלידה ההיא.
אין למי להתלונן.
לא נהנית? לכי למקום אחר.
לא התקבל מכתב תגובה עד עצם היום הזה (5 שנים).
אני לשם לא אתקרב.
בית חולים זה אחד המקומות הכי מכוסים משפטית שקיים. שמעת פעם על תביעות לרשלנות רפואית?

אם את מעוניינת, אני יכולה להמליץ לך על עו"ד לרשלנות רפואית(בעיקר בנושאי לידות!) היא מצליחה מאוד!!
אני חושבת שבכזה מקרה, צריך לתבוע אפילו לא בשביל הכסף אלא בשביל שבית החולים יהיה זהיר יותר!
ראיתי פסיקות של מליונים שהיא הוציאה מבתי חולים!! כן. יש תביעות שהתקבלו!! לכי למשהי מומחית.
לבתי החולים יש ביטוח. הביטוח משלם.
עו"ד מומחית תבדוק את מהלך הלידה. בית החולים חייב להנפיק את כל המסמכים (אם לא, הוא יוצא חייב מייד!! - זה החוק!) עו"ד מבקשת את המסמכים. חשוב ללכת ישר למשהי עם הרבה נסיון כיוון שאם פעם אחת התביעה לא הולכת, לא ניתן להתחיל משפט חדש על אותו נושא.

שימי לב, יש חוק התיישנות. אם תחליטי להגיש תביעה. חוק התיישנות עד 7 שנים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה