זה מאד מעניין, מה שאת אומרת. מה זאת אומרת מבט מבפנים? את עובדת בהוצאה לאור?ממה שאני רואה במבט מבפנים,
ספרים עם כריכות טובות מוכרים הרבה הרבה יותר מרעותם עם הכריכות הפחות מוצלחות.
| מקום | קטגוריה | ממוצע דירוג | כמות דירוגים |
| 1 | שם הסופר/ת | 1.43 | 21 |
| 2 | שם הספר + תיאור | 2.35 | 17 |
| 3 | אחר | 2.50 | 2 |
| 4 | קריאת קטעים/דפדוף | 2.69 | 16 |
| 5 | המלצה מחברים/משפחה | 3.38 | 16 |
| 6 | עיצוב הכריכה | 4.00 | 9 |
| 7 | מספר העמודים | 4.40 | 10 |
100% צודק. רק כמו שאמרתי קודם הסקר הזה בא לחקור את המודע ולא את התת מודעעיצוב הכריכה נתפס כפחות חשוב , כי אנשים לא יודעים אפילו כמה הוא פעל עליהם
וכמה בגללו הם בחרו את הספר !!
לא סתם חברות גדולות משקיעת הון תועפות בפירסומים
למרות שאנשים יגידו שהם בכלל לא זוכרים , או לא מדפדפים בעיתונים להסתכל ..
יש על זה מחקרים שלמים ,והוכחות , ומה לא ..
כריכה =פרסומת של הספר
וזה שלאנשים לא נראה שהם בחרו בגללה ,
זה עדיין לא אומר שזה נכון
צודקת! לכן אני עורכת את הסקר הזה בעיקר כאן בעזרה הדדית, פתוח לכל.קריאת קטעים ודפדוף - מן הסתם במקום הראשון
הענין הוא שאנחנו נדפדף בספר של סופר\ת שאנחנו מכירים....
או שקיבלנו עליהם המלצה
אז למרות מה שהשקענו שעות בשאלת שם הספר, ודקדוקי עניות ממש בעיצוב הכריכה -
בגדול זה יהיה
1
4
5
אגב, אם יורשה לי... בפורום כתיבה האקסלוסיבי אתם נחשפים רק לדעות של עצמכם בכל ענין וסוגיה,
קצת כמו התקשורת הכללית שמראיינת כל הזמן את עצמה.
פשוט אינטואיציה. אין לי כל כך הסבר.אנא עזרו לי (ואני מאמינה גם לעוד סופרים וסופרות רבים) להבין עד כמה חשוב עיצוב הספר, הטקסט האחורי, מספר העמודים ועוד נתונים חשובים.
ענו בבקשה לפי אלו קריטריונים בחרתם ספר קריאה שקניתם לאחרונה?
(בחירה מרשימת אפשרויות ומיינו לפי סדר החשיבות בעיניכם)
- שם הסופר/הסופרת.
- לפי המלצה של חברים/משפחה.
- שם הספר + תיאור מאחורה.
- מקריאת קטעים ומדיפדוף.
- עיצוב הכריכה.
- מספר העמודים. (העובי של הספר)
- אחר.
בהצלחה רבה...צודקת! לכן אני עורכת את הסקר הזה בעיקר כאן בעזרה הדדית, פתוח לכל.
זאת כבר שאלה לסקר המשך... מה המסקנות לאחר הקניהבהצלחה רבה...
נקודה שלא נכנסה לסקר [מה לעשות זה המקצוע שלי...] -
עד כמה משפיעה עליכם רמת הדיוק הלשוני והאינטליגנציה הפנימית, בשאלה האם תקראו שוב ספר של אותו סופר?
העיקר שהאינטואיציה עובדת! לפני הפסח הזה קניתי לילד ספר של סופרת שלא ממש הכרתי, עם עטיפה שלדעתי העיצוב שלה פרימיטיבי ברמות ולמרות זאת נהנינו מאד מאד מהקניהפשוט אינטואיציה. אין לי כל כך הסבר.
אח"כ
2
1
3
4
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים