- הוסף לסימניות
באמת ?בית אריה אחרי הקו הירוק בין אלעד למודיעין עילית
באמת ?בית אריה אחרי הקו הירוק בין אלעד למודיעין עילית
רק כדאי להבהיר שהבניינים בתמונה אינם הבניינים של אחיסמך שעדיין לא נבנו.עכו מזרח - אחיסמך צפון
צפה בקובץ המצורף 2011749
לא כתבו להביא את ויזניץ לבית אריהזה מוזר... ממש חסר תקדים.
לקחת יישוב דת''ל ולהקים בו קריית ויז'ניץ... אבל אדרבה, למה לא?
אממממ...לא כתבו להביא את ויזניץ לבית אריה
אלא למקום "ליד" בית אריה
אני לא יודע מהו, אבל לא מדובר על בית אריה
ראינו במשך השנים כי מי שנשאר סמוך למרכזי התורה היה ס''ד מיוחדת לרכוש דירהתכל'ס כל הדיון הוא די משעשע, אם יש לך כסף לקנות דירה במרכז, בכיף, ואם לא אז בשביל מה כל ההתפתלויות?
כל האברכים שגרים ביחידות בערים החרדיות במרכז, שלדבריך הם סמוכים למרכזי התורה?ראינו במשך השנים כי מי שנשאר סמוך למרכזי התורה היה ס''ד מיוחדת לרכוש דירה
ומאידך הפריפריאלי נשאר שם ללא יכולת-ואכמ''ל!
מאיפה אתה מביא את זה?ראינו במשך השנים כי מי שנשאר סמוך למרכזי התורה היה ס''ד מיוחדת לרכוש דירה
למרות שאני לא מטיל דופי ביכולתך לראות למרחוק את המתרחש בכל רחבי הארץראינו במשך השנים כי מי שנשאר סמוך למרכזי התורה היה ס''ד מיוחדת לרכוש דירה
ועוד כמה נקרעים ביחידות בגלל שאין להם יכולת לקנות דירה?מאיפה אתה מביא את זה?
אתה יודע כמה נקרעים בשביל המשכנתא?
נתיבות גם מקום תורה ירוחם גם מקום תורה ועוד הרבה מקומות זה מקום תורה ערד גם מקום תורה דימונה עפולה ואפילו תל אביב יש מקום תורה בקיצור כמעט בכל הארץ יש מקומות תורה עם ישיבותראינו במשך השנים כי מי שנשאר סמוך למרכזי התורה היה ס''ד מיוחדת לרכוש דירה
הוא לא אמר "מקום תורה" הוא אמר "מרכזי התורה"נתיבות גם מקום תורה ירוחם גם מקום תורה ועוד הרבא מקומות זה מקום תורה
מסכים איתכם במידה מסוימתראינו במשך השנים כי מי שנשאר סמוך למרכזי התורה היה ס''ד מיוחדת לרכוש דירה
למרות שאני לא מטיל דופי ביכולתך לראות למרחוק את המתרחש בכל רחבי הארץ
אני כן יכול לציין שאנחנו ראינו גם להיפך.
אני מסכים איתך שיש הרבה שיש להם סייעתא דשמיא מיוחדת לרכוש דירה.
לפעמים, הסייעתא דשמיא הזאת גורמת להורים שלהם או של בת זוגתם לקבל התקף לב או אירוע מוחי
ולפעמים הם עצמם זוכים לדירה בירושלים על חשבון האוכל שהם מספקים במשורה לילדים שלהם.
ראינו גם שבשנים עברו, אנשים נטשו את תל אביב וירושלים שנחשבו למרכז ועברו לבני ברק שנחשבה לפריפריה
ולאחר מכן, נטשו את הערים הגדולות ועברו לפריפריה דאז, מודיעין עילית, ביתר עילית ואלעד, ואח"כ גם בית שמש
היו גם שנטשו לפריפריית אשדוד
ראינו גם אחרת, ללמדך שמה שראינו זה לא אומר כלום.
מקובלני מרבותי שראיה איננה מסורת אלא קבלה מרבותיך, זוהי מסורת שיש להתייחס אליך בכובד ראש, וזה כבר משהו אחר.
שמך כשמך-ולא כשמנולמרות שאני לא מטיל דופי ביכולתך לראות למרחוק את המתרחש בכל רחבי הארץ
אני כן יכול לציין שאנחנו ראינו גם להיפך.
אני מסכים איתך שיש הרבה שיש להם סייעתא דשמיא מיוחדת לרכוש דירה.
לפעמים, הסייעתא דשמיא הזאת גורמת להורים שלהם או של בת זוגתם לקבל התקף לב או אירוע מוחי
ולפעמים הם עצמם זוכים לדירה בירושלים על חשבון האוכל שהם מספקים במשורה לילדים שלהם.
ראינו גם שבשנים עברו, אנשים נטשו את תל אביב וירושלים שנחשבו למרכז ועברו לבני ברק שנחשבה לפריפריה
ולאחר מכן, נטשו את הערים הגדולות ועברו לפריפריה דאז, מודיעין עילית, ביתר עילית ואלעד, ואח"כ גם בית שמש
היו גם שנטשו לפריפריית אשדוד
ראינו גם אחרת, ללמדך שמה שראינו זה לא אומר כלום.
מקובלני מרבותי שראיה איננה מסורת אלא קבלה מרבותיך, זוהי מסורת שיש להתייחס אליך בכובד ראש, וזה כבר משהו אחר.
הוא אמור להשתדרג או להתגדל ברכסים או כרמיאל למשל?לעומת מי שהלך לפריפריה, שווי הדירה לא עלה כ"כ הרבה, והסיכוי להשתדרג למרכז התרחק משמעותית.
אם הוא הולך על דעת להתגדל בפריפריה אז באמת זה לא אמור להפריע לו.הוא אמור להשתדרג או להתגדל ברכסים או כרמיאל למשל?
"קצת"?בקיצור מי שמתלבט בין דירה בנתיבות ב1.6 לדירה באחיסמך ב1.7, שיחשוב טוב לפני שהוא מחליט, גם אם בנתיבות הדירה קצת יותר גדולה.
אה!ראינו במשך השנים כי מי שנשאר סמוך למרכזי התורה היה ס''ד מיוחדת לרכוש דירה
בנתיבות אתה מקבל במחיר הזה 4 חדרים לא גדולה ולא מרווחת, עם מרפסת קטנה."קצת"?
1.6 בנתיבות נותן לך 5 חד' גדולה ומרווחת שמתאימה למשפחה גדולה
בעוד ש1.7 באחיסמך נותן לך 3 חד' קטנטנה שמתאימה בקושי לזוג + 3
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים