סקר עלות אינטרנט, אודה מאד לתשובותיכם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אנדי;1173488:
איך רק 19 ש"ח לנתיב? איך הסטיק?

כמו שאמרו בהודעה מעלי, המחירים דינאמיים, לפעמים יש מבצעים ולפעמים מעדכנים מחירים כלפי מעלה. בכל מקרה, מחירים כאלה תמצא רק דרך מפיץ ולא ישירות. 072-2460000.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י המקצוען;1173576:
תשתיק בזק - 75 ש"ח [המחיר הנ"ל כולל גם את הראוטר] + 200 ש"ח התקנה.
אתרוג [סינון וספק] - 45 ש"ח למהירות של 15 מגה.

זה עוד עניין שיש לתת עליו את הדעת, במקרה הטוב, בזק דוחפים בכח ראוטר שממשיכים לשלם עליו גם כשמתנקתים לגמרי מהשירות, במקרה היותר גרוע מגלים חיובים על תמיכה מרחוק, אנטי וירוס ועוד שאר שירותים שבכלל לא צריכים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י quest;1173580:
זה עוד עניין שיש לתת עליו את הדעת, במקרה הטוב, בזק דוחפים בכח ראוטר שממשיכים לשלם עליו גם כשמתנקתים לגמרי מהשירות, במקרה היותר גרוע מגלים חיובים על תמיכה מרחוק, אנטי וירוס ועוד שאר שירותים שבכלל לא צריכים.

תודה רבה על המידע.
אבל עכשיו כשאני עדיין לקוח שלהם המחיר הוא בסדר, כי זה כולל מהירות של 15 מגה, ואני לא חושב שאפשר להשיג מחיר זול יותר לנתונים כאלו.
אדרבה, אם אפשר להשיג במחיר זול יותר [עדכני להווה], אשמח שמישהו יעדכן.

• הוסף לסימניות
אתמול עברנו מבזק לנטויזין
יצא לנו הכל ביחד 115 + התקנה חד פעמית 99 ואחרי שהתקנו חבר של בעלי אמר לו שהוציא מהם גם את ההתקנה בחינם!
תשתית בזק- 55
קו טלפון של נטויזן ללא הגבלה לכל היעדים- 35
רימון-אתרוג- 25
מהירות 5
מספיק לי מאוד וזה מחיר מאוד זוללללל

• הוסף לסימניות
בזק 180 ש"ח - תשתית + קו טלפון 750 דקות לכל היעדים.
רימון 47 ש"ח מהירות 15 מגה.

מה אתם אומרים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י gila;1172832:
אני משלמת הון תועפות!!!
תשתית בזק 15 מגה: 103.44
ספק נטויז'ן: 68.57
נתיב: 38

מוזר.
אני משלמת ב013- נטויזן על 30 מגה 30 ש"ח.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אודי7119;1173697:
בזק 180 ש"ח - תשתית + קו טלפון 750 דקות לכל היעדים.
מה אתם אומרים?

אפשר להוריד אותם עוד.
אני ג"כ במסלול הזה (תשתית + קו טלפון + 750 דק' חינם) ומשלמת כ-140 ש"ח לחודש.

• הוסף לסימניות
לפעמים כל מה שצריך זה להתקשר לחברה ולהגיד "שלום, אני מעוניין להתנתק מהשירות, מה הפרוצדורה בבקשה?" משפט הקסם הזה ישלח אתכם למחלקת החלומות המכונה "שימור לקוחות" שם ישאלו בפליאה למה אתם רוצים לעזוב? משפט הקסם הבאה הוא "מצאנו מחיר טוב יותר" ואז תגיע הרצאה על כמה השירות שלנו טוב וכמה השירות של כל האחרים גרוע ובסיום ההרצאה בדרך כלל יגיעו הצעות משתלמות יותר, רק בשביל שתשארו. שווה לנסות.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
האם גם עכשיו זה המחירים?

• הוסף לסימניות
ולגבי אינטרנט רגיל (מודם, ספק)?

• הוסף לסימניות
בזק 88
רימון 45

• הוסף לסימניות
בזק כ-80 שח תשתית + כ-70 שח קו טלפון ל750 דקות
אתרוג 34 שח

• הוסף לסימניות
חוץ מבזק אין עוד תשתיות?

• הוסף לסימניות
אז רק אני משלמת ככה?

קבצים מצורפים

• אתרוג.PNG
    KB 75.5 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
אני שילמתי עד לא מזמן כ-100 ש"ח (98?) לבזק על תשתית-לא זוכרת עלות התקנה... + 47 ש"ח לאתרוג על ספק +סינון :mad: !!!
145 ש"ח לחודש!!!

לפני תקופה קצרה החלטתי לעבור לשימוש בנטסטיק. (אני עובדת רק על נייד)

התנתקתי מבזק, (שמתם לב שבאמצע הלוגו של בזק יש אזיקים ;):eek:?
לקח לי שעות של מלל ועשרות פקידות, עד ש"הבינו" שאני אכן מעונינת ב-א-מ-ת להת-נ-ת-ק מהם, ולא להקפיא/להעביר/לעבור מסלול/לקבל מתנה/ל....)

סים דרך אורנג': 29 ש"ח בחודש.
+ חסימה של אתרוג: 35 ש"ח (ללא תכנת רימון לניטרול wifi- שעולה עוד 10 ש"ח לחודש, אך המחשב שלי ממילא מנותק)
(אין גם הוצאה חד פעמית של המכשיר כי השגתי מכשיר ששכב ללא שימוש אצל חברה...)
סה"כ כיום עולה לי כל הסיפור 64 ש"ח... ב"ה....:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה