כמדומני שנתיב נותנים גם ספק ללא תוספת תשלום עד מהירות מסויימתנכתב ע"י gila;1172832:אני משלמת הון תועפות!!!
תשתית בזק 15 מגה: 103.44
ספק נטויז'ן: 68.57
נתיב: 38
לא הבנתי מי הספק,אתמול עברנו מבזק לנטויזין
יצא לנו הכל ביחד 115 + התקנה חד פעמית 99 ואחרי שהתקנו חבר של בעלי אמר לו שהוציא מהם גם את ההתקנה בחינם!
תשתית בזק- 55
קו טלפון של נטויזן ללא הגבלה לכל היעדים- 35
רימון-אתרוג- 25
מהירות 5
מספיק לי מאוד וזה מחיר מאוד זוללללל
כמה גיגה לחודש?נכתב ע"י לנדא;1416707:אני שילמתי עד לא מזמן כ-100 ש"ח (98?) לבזק על תשתית-לא זוכרת עלות התקנה... + 47 ש"ח לאתרוג על ספק +סינון!!!
145 ש"ח לחודש!!!
לפני תקופה קצרה החלטתי לעבור לשימוש בנטסטיק. (אני עובדת רק על נייד)
התנתקתי מבזק, (שמתם לב שבאמצע הלוגו של בזק יש אזיקים?
לקח לי שעות של מלל ועשרות פקידות, עד ש"הבינו" שאני אכן מעונינת ב-א-מ-ת להת-נ-ת-ק מהם, ולא להקפיא/להעביר/לעבור מסלול/לקבל מתנה/ל....)
סים דרך אורנג': 29 ש"ח בחודש.
+ חסימה של אתרוג: 35 ש"ח (ללא תכנת רימון לניטרול wifi- שעולה עוד 10 ש"ח לחודש, אך המחשב שלי ממילא מנותק)
(אין גם הוצאה חד פעמית של המכשיר כי השגתי מכשיר ששכב ללא שימוש אצל חברה...)
סה"כ כיום עולה לי כל הסיפור 64 ש"ח... ב"ה....![]()
נכתב ע"י asf;1416837:סתם הערה למי שעובר לנט סטיק סתם חבל לשלם 200-300 שקל קשיכולים לקנות ביד2 בשליש מחיר אני קניתי שתי!! ב180 מצב מציון
נכתב ע"י אסנת לוי;1484647:ראיתי החוד שבחשבונית שעלה לי המחיר של התשתית בבזק ל104 ש"ח.
הם אמרו שנגמר המבצע של השנה(לא זוכרת שזה היה לשנה..)
יש איפה שהוא מחיר יותר זול?משהוא שמע?
זה ממש יקר בתוספת לרימון-55 ש"ח..
אשמח לתשובה..
נכתב ע"י שחר עולה;1459283:יש לי נטסטיק של נתיב:
התשלום: חד פעמי 298.
לחודש 1 ג'יגה = 89 ש"ח, 3 ג'יגה = 109 ש"ח, 5 ג'יגה = 115 ש"ח
המהירות אותה מהירות, רק זה תלוי בכמות זמן הגלישה (כל גלישה של שעה = 40 מגה בייט. 1 ג'יגה = 25 שעות גלישה) לאחר מכן האינטרנט עובד, אבל נתקע ומאוד איטי.
בעיקרון הנטסטיק עובד טוב (אולי לא כמו קוי אבל אף פעם לא ניסתי בקוי), הענין הוא רק עד שהחבילה שבחרתם נגמרה.
לי שיש לי 1 ג'יגה - זה מאוד מהר נגמר. מכיוון שכל זמן האינטרנט מחובר זה מוריד מ 1 ג'יגה וגם אם עושים הורדות זה גם מוריד כך שהג'יגה נגמרת מהר מאוד למי שמוריד הרבה מהאינטרנט כמו גפיקאים, עורכי מצגות וכו' והם המליצו לעבור ל 5 ג'יגה.
אני רואה שאתם מדברים על מהירות 5/10/15 מגה, אין לי מושג מה המהירות בנטסטיק, אולי ידוע לכם עוד פרטים, מבצעים לגבי הנטסטיק (כי כפי שאני כתבתי ה 1 ג'יגה נגמר לי מהר, תוך בערך יום ואז כמעט חודש האינטרנט עובד, אבל איטי....)
נכתב ע"י שחר עולה;1459283:יש לי נטסטיק של נתיב:
התשלום: חד פעמי 298.
לחודש 1 ג'יגה = 89 ש"ח, 3 ג'יגה = 109 ש"ח, 5 ג'יגה = 115 ש"ח
המהירות אותה מהירות, רק זה תלוי בכמות זמן הגלישה (כל גלישה של שעה = 40 מגה בייט. 1 ג'יגה = 25 שעות גלישה) לאחר מכן האינטרנט עובד, אבל נתקע ומאוד איטי.
בעיקרון הנטסטיק עובד טוב (אולי לא כמו קוי אבל אף פעם לא ניסתי בקוי), הענין הוא רק עד שהחבילה שבחרתם נגמרה.
נכתב ע"י 2OR;1484899:תשתית - בזק - 75 ש"ח
ספק - רימון - 45 ש"ח
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים