נכתב ע"י ויזואלית;1431791:1. יש מוסד שבו הגנים הם מוכר שאינו רשמי והכיתות הם פטור, ורב התת"ים החרדים (לא המודרנים .) בגלל זה לוקחים שכר לימוד גבוה בגנים למרות שהם מתוקצבים כי כך ממנים את הכתות שכמעט לא מתוקצבות ואת לימודי אחה"צ של הכתות הגבוהות.
2. ברב המוסדות "פתחיה" הורידו את משכורת הרכז! בטענה שהם מחלקים את התקציב אחרת. כך שהמוסד לא מקבל שקל ! ממשרד החינוך או מהזכין ובעצם פשוט עובד בחינם , שולח טפסי נוכחות עובדים, ממלא מצבות עובדים, מצבת תלמידים ועוד הר של נירת אחראי למצוא מלואי מקום בשעות לא שעות, מפעיל את הרישום, אחראי מול ההורים וטלפונים שלא נגמרים, משלם צילומים ניר בריסטולים דבק ועוד. הכסף שפתחיה נותנים עבור הציוד הזה הוא בדיחה ועוד מלבד בלאי , ציוד מתכלה חשמל ומים .
3. הניקיון אחרי צהרונית הוא איום ונורא אני מזמינה אותך להיכנס לכיתת גן ולראות.
כותבת מידיעה גמורה . באחריות.
להלן התשובה:נכתב ע"י ויזואלית;1431791:1. יש מוסד שבו הגנים הם מוכר שאינו רשמי והכיתות הם פטור, ורב התת"ים החרדים (לא המודרנים .) בגלל זה לוקחים שכר לימוד גבוה בגנים למרות שהם מתוקצבים כי כך ממנים את הכתות שכמעט לא מתוקצבות ואת לימודי אחה"צ של הכתות הגבוהות.
2. ברב המוסדות "פתחיה" הורידו את משכורת הרכז! בטענה שהם מחלקים את התקציב אחרת. כך שהמוסד לא מקבל שקל ! ממשרד החינוך או מהזכין ובעצם פשוט עובד בחינם , שולח טפסי נוכחות עובדים, ממלא מצבות עובדים, מצבת תלמידים ועוד הר של נירת אחראי למצוא מלואי מקום בשעות לא שעות, מפעיל את הרישום, אחראי מול ההורים וטלפונים שלא נגמרים, משלם צילומים ניר בריסטולים דבק ועוד. הכסף שפתחיה נותנים עבור הציוד הזה הוא בדיחה ועוד מלבד בלאי , ציוד מתכלה חשמל ומים .
3. הניקיון אחרי צהרונית הוא איום ונורא אני מזמינה אותך להיכנס לכיתת גן ולראות.
כותבת מידיעה גמורה . באחריות.
אין לי מה להתנצל, מה שאמרתי זה עובדות בפועל. שאפשר לבדוק מול כל מפעיל צהרונים דרך פתחיה או משיבים.נכתב ע"י צצפ;1431710:בלשון עדינה, כל מה שהבאת כאן הוא בילבול אחד גדול וכנראה שאתה לא כל כך מעודכן מהם צהרוני צילה.
ולעצם הטענות שהעלת:
1. אין מוסד שהגנים בו הם מוכר ואינו רשמי, והמוסד כלו הוא פטור, מעמד מוכר שאינו רשמי נקבע בהסכמת המוסד למבחני מיצ"ב. אם לא, הוא נשאר בהגדרת הפטור מתחילתו ועד סופו.
2.משרד החינוך קבע כי את הצהרונים אותם משרד החינוך ממן מכיס אוצר המדינה בסכום עתק יפעילו מפעילות צהרונים זכייניות,בינהם המובילה היאפתחיה של בית יעקב. הזכייניות דואגות לה-כ-ל כולל פעילויות ותרכיזי פטל. התתי"ם קובלים על זה שבעקבות ביטול חוק נהרי הם צריכים לשלם חשמל לשלוש וחצי שעות הצהרון, ונקיון שממילא מתבצע לאחר הלימודים.
בנוסף פתחיה משלמים משכורת בערך כ46 ש"ח לשעה כפול 3 וחצי שעות ביום , אתה יכול לבדוק זאת באתר משרד החינוך, אז על מה אתה מדבר ?
B3. חד משמעי! משרד החינוך לא מקבל מהתת"ים שקל על הפעלת הצהרונים! כל מה שכתבת הוא שטות גדולה, הונאת הציבור ושקר גס שאיני יודע מהיכן המצאת אותו! אני מזמין אותך להתנצל על כך.!![/B]
נכתב ע"י skl;1432857:1. בד"כ לגן יש סמל בנפרד ולת"ת סמל בנפרד, לפי כמה שידוע לי אין כזה דבר סמל אד לשתי הסוגים, ורוב הגדול של המוסדות הוא לפי החלוקה של גן - מוכר שאינו רישמי, ת"ת - פטור.
2. לפתחיה אין קשר למוסדות מבחינת הרווחים, תכלס הת"ת מפעיל בפועל את הצהרון ואמור להתמודד עם כל ההוצאות שאין לו כיסוי עליהם.
3. זה לא רק הנקיון, זה עוד הרבה הוצאות מסביב.
4. אפילו אם יהיה מתנדבים, אבל הת"ת מתמודד עם שאר ההוצאות חוץ מהמשכורת שמשולמת לעובד ספציפי.
נראה לי שאתה מדבר כמו עיתונאי שיודע רק חלקי דברים, והתשובות תכלס הם לא כ"כ לענין.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים