אין מצב בעולם שממתינים לרופא ילדים שבוע ושבועיים!!!
לרופאים מקצועיים בהחלט כן, לא לרופאי משפחה וילדים.
ממש מוזרב'מכבי' זו כבר רעה חולה.
את רוצה תור לרופא ילדים שלך, כן זה מאז שהילד נולד? קחי תורים סתם על הלוח.
לעוד שבוע
לעוד שבוע ויומיים.
מקסימום תבטלי.
לא מבינה למה מישהו שם לא מפנים את העובדה שהילד שלי זקוק לרופא אחד.
שלו.
שמכיר אותו.
שיציץ לתיק הרפואי ויבין אותו.
ולא ירפרף עליו בדקותיים, גם אם הוא מאד מקצוען ולעניין.
למה לא להנהיג נוהל שבו רופא שהלו"ז שלו עמוס במיוחד יקבל רק!
את הפציינטים שהצטרפו עד שנת------
???
לתשומת לב הדרגים המנהליים ב'מכבי'.
תמיד אני נהנה לראות שמחוץ לעיר מגיעים לב"ב סימן שהתורות שלנו הכי זמינים!ממש מוזר
תבדקו בתורים במקומות חילוניים נוסעים חצי שעה לרופא ולא מתלוננים ככה!!!!!!!!!!!
מסכימה עם כל מילה!! בדיוק זו המציאות!!!ממש מוזר
יש כמה רופאים שיש מהיום למקסימום מחר!
ותמיד יש רופא פנוי!
סליחה, הבני ברקים רוצים בגלל שיש להם לחץ עם ילדים, עבודה כולל ,וכו'
את הכל מתחת לבית , תחנה מרכזית מתחת לבית , רופא מתחת לבית, בית מרקחת מתחת לבית, וכו'
תבדקו בתורים במקומות חילוניים נוסעים חצי שעה לרופא ולא מתלוננים ככה!!!!!!!!!!!
נקודה חשובה להבהרה לכל אלו שמנפנפים בדגל "אני-חבר-קופה-30-שנה-ומשלם-הון-ואף-פעם-לא-זוכה-למענה":
התשלום הוא על שב"ן- שרותי בריאות נוספים, כמו טיפולים מיוחדים, ניתוחים, התייעצויות, סל לידה ועוד.
לסל השירותים הבסיסי התשלום יורד כמס בריאות מהמשכורת של כל מבוטח.
אין שום הבדל בזכויות של חבר ללא שב"ן או עם שב"ן בנוגע לזמינות תורים ואישורי התחייבויות לדוג', כך שהאמירה הנ"ל לא רלוונטית לענין זה.
צר לי, אבל לא. אין קשר בין חברות בשב"ן לבין זכאות לסל השירותים הבסיסי.אוקיי , נגיד שככה אבל שרות לא מגיע למי שהוא חבר מכבי שלי לא חבר מכבי רגיל????
אני עם בעיה באוזניים חמורה!! מה אני מבקשת רופא אפ אוזן גרון וזה יש רק עוד שבוע אז שבוע אני צריכה לסבול לא לשמוע אף אחד גם לא את התינוקת????
לא רלוונטי.אראל את\ה ממכבי סתם שאלה?
רואים שאת לא מבני ברק כי להגיע מזבוטינסקי להשומר זה חצי שעהמכבי מי שלא צריך רופאים מיוחדים אכן מובילה בב"ב
יש שירות כמעט בכל שכונה
ומקסימום כל ב"ב בהליכה או בנסיעה זה מקסימום 3 דק' לכל צד,
בירושלים רק נסיעה לשכונה צמודה יכולה לקחת חצי שעה .
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים