דרוש מידע סקר- שרות קופות החולים- מרוצים או לא?

מהי שביעות רצונך מקביעת תורים לרופאים ,בעיקר בזמן שהנך זקוקה לכך בדחיפות ?

• סה"כ מצביעים
    153
  • הסקר נסגר .
  • הוסף לסימניות
לא לענות מה שלא מתאים כי יסגרו לי את הסקר תודה.

• הוסף לסימניות
אוקיי , נגיד שככה אבל שרות לא מגיע למי שהוא חבר מכבי שלי לא חבר מכבי רגיל????
אני עם בעיה באוזניים חמורה!! מה אני מבקשת רופא אפ אוזן גרון וזה יש רק עוד שבוע אז שבוע אני צריכה לסבול לא לשמוע אף אחד גם לא את התינוקת????

ברוך השם שלא.
אין שום סיבה בעולם שילד שלהורים שלו אין כסף לשלם למכבי שלי - יהיה לו תורים רק לעוד חודש - כי ישאירו "משבצות" תורים פנויות עבור ההורים שמשלמים כסף .
בדיוק בגלל זה יש פיקוח על הרפואה הציבורית שלא יקבלו לקוחות פרטיים בזמנים של הרפואה הציבורית.
הרפואה מגיעה לעניים ועשירים כאחד - בשוויון.

לענין רופא אא"ג - בדרך כלל טלפון למזכירת הרופא או למזכירות קביעת התורים ותיאור הדחיפות יתנו לך תור דחוף. למשל בבני ברק ד"ר רדושקביץ שהוא רופא אא"ג מומחה ומעולה משאיר כל יום של קבלת קהל זמן פנוי עבור מקרים דחופים וטלפון למזכירה בתחילת המשמרת ישריין לך אחד מהתורים הדחופים... וגם במוקד הזימון של מכבי - אפשר להשיג תור דחוף לרופא שמקבל היום אם מבהירים את נחיצות הענין...

• הוסף לסימניות
אני גר באלעד, וחבר במכבי, והמצב שם מצויין יותר מכל קופות החולים! גם לרופאת נשים אפשר לקבוע מהיום להיום, ויש שם כמה כאלה, בניגוד לקופות חולים אחרות שצריך לחכות חודשיים וליסוע לבני ברק או פ"ת.

אתם יודעים איך אפשר לדעת מי הכי טוב? אז ככה, כל קופ"ח מפרסמת מידי פעם בעיתונות סקרים על קופות החולים, וכמובן שאת עצמה היא שמה בראש (כלומר, היא מפרסמת רק סקרים שיצא שם שהיא הכי טובה) וזה לא אומר כלום, אבל מה שבטוח נכון זה הקופה מספר שניים, שבזה אין לאף אחד אינטרס איזה קופה להציג, ומי מככבת שם כמעט בכל הפעמים? מכבי!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה