- הוסף לסימניות
יש דרך לדעת?מה יותר יפה קונטרול אי או סודות בוערים?
מישהו כבר ראה אותן?
הבנתי שלשתיהן הקרנת בכורה בפסח...
אם אני לא טועה בשם, אז שמעתי.מישהי שמעה על הסרט האמריקאי סבתות במלכודת?
שמעתי שזה מאד יפה...
אני לא כ"כ התרשמתי מהטריילר
יש דרך לדעת?מה יותר יפה קונטרול אי או סודות בוערים?
אם אני לא טועה בשם, אז שמעתי.מישהי שמעה על הסרט האמריקאי סבתות במלכודת?
הוא יוצא להקרנות רק בוחה״מ פסח בע״ה ההקרנות הראשונות התקיימו במוצאי החג בע״המה יותר יפה קונטרו אי או סודות בוערים?
של מי בדרך כלל הסרטים יותר יפים?הוא יוצא להקרנות רק בוחה״מ פסח בע״ה ההקרנות הראשונות התקיימו במוצאי החג בע״ה
הוא מוסרט בארץ?יש דרך לדעת?
מישהו כבר ראה אותן?
הבנתי שלשתיהן הקרנת בכורה בפסח...
אם אני לא טועה בשם, אז שמעתי.
שמעתי שזה מאד יפה...
אני לא כ"כ התרשמתי מהטריילר
אם את רוצה חוות דעת אז אני יכולה להגיד לך שזה סרט קליל, שנון ושווה צפיה.מישהי שמעה על הסרט האמריקאי סבתות במלכודת?
מישהי יודעת האם ההקרנה של אליאס בבני ברק היא בסבסוד של 50 אחהצ ו55 ערב ? כי לא היה כתוב בפרסומון...
?יש חיה כזאת של צפיה מהבית לסרטים חדשים בנטפרי?
תנסי מופעים בסלון או מיינסטרים
אני הצלחתי.משהי הצליחה לקנות כרטיסים?? אני רואה רק את ארקדיה..
תודה אבל חסום בנטפריתנסי מופעים בסלון או מיינסטרים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים