מופעי תרבות סרטים לנשים פסח תשפ''ה

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
מה יותר יפה קונטרול אי או סודות בוערים?
יש דרך לדעת?
מישהו כבר ראה אותן?
הבנתי שלשתיהן הקרנת בכורה בפסח...

מישהי שמעה על הסרט האמריקאי סבתות במלכודת?
אם אני לא טועה בשם, אז שמעתי.
שמעתי שזה מאד יפה...
אני לא כ"כ התרשמתי מהטריילר

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש דרך לדעת?
מישהו כבר ראה אותן?
הבנתי שלשתיהן הקרנת בכורה בפסח...

אם אני לא טועה בשם, אז שמעתי.
שמעתי שזה מאד יפה...
אני לא כ"כ התרשמתי מהטריילר
הוא מוסרט בארץ?

• הוסף לסימניות
משהי הצליחה לקנות כרטיסים?? אני רואה רק את ארקדיה..

• הוסף לסימניות
להקרנות ב10 ש"ח באולם שרת ירושלים

• הוסף לסימניות
מישהי יודעת האם ההקרנה של אליאס בבני ברק היא בסבסוד של 50 אחהצ ו55 ערב ? כי לא היה כתוב בפרסומון...

• הוסף לסימניות
מישהי יודעת האם ההקרנה של אליאס בבני ברק היא בסבסוד של 50 אחהצ ו55 ערב ? כי לא היה כתוב בפרסומון...
IMG_3569.jpeg

• הוסף לסימניות
איפה אפשר לראות את הסרט אינדיגו של אסתי בראך?
יש אפשרות לראות בצפייה ביתית?

• הוסף לסימניות
הסרטים של אסתי בראך

קבצים מצורפים

• IMG-20250403-WA0037.jpg
    IMG-20250403-WA0037.jpg
    KB 432.9 · צפיות: 36
  • הוסף לסימניות
חבל שאין ארץ האש במ"ע :(

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה