נראה לי בפסגות השבע ןלטובת זה ארגון מטעם החסידיות שמסבסד סרטים של טנא הפקות ב10 שקל בלבדבית שמשיות, מי יודעת היכן הסרטים הקודמים מוקרנים? מה זה "לטובת"? - כפי המופיע בפרסומת.
קצת, כמו כל סרט ממוצעאינדיגו מפחיד?
לדעתי זה יותר עניין של שחיקה, (ככה בכל אופן אצלי)ראיתי את קונטרול אי
והאמת התאכזבתי...
הרגשתי שעבדו עלינו בעיניים..
הכל היה קיטשי
בעיני בלי מספיק רמה
לא מתאים לר. אליאס
מה שכן- המסר מדהים!!! מונגש בצורה מיוחדת ולא ב2 משפטים בסוף...
תלוי מה הסגנון שאת אוהבת,שווה ללכת לארץ האש?
או שזה סתם לשרוף זמן?
שוב, תלוי מה נקרא אצלכם יפה:נשמע של פרלשטיין ...
יכול להיות שאני זכאית, איך זה עובד?לטובת זה ארגון מטעם החסידיות שמסבסד סרטים של טנא הפקות ב10 שקל בלבד
אינלי מושג לגבי הסרטים של טנא הפקות.בית שמשיות, מי יודעת היכן הסרטים הקודמים מוקרנים? מה זה "לטובת"? - כפי המופיע בפרסומת.
את לא צודקתקצת, כמו כל סרט ממוצע
אבל קחי בחשבון שיש שם המון שימוש במסך ירוק
לי אישית זה הציק-כי הרגשתי שזה רקעים מושתלים
סרט מתח או רגש?תכלס, אני ממש נהניתי, יש כאן מסר שלא הביאו בשום סרט אחר
יש קטעים גם וגם הדגש הוא המתח יש קטעי רגש אני מאוד האהבתי איך שהסרט בנויסרט מתח או רגש?
סגנון הסרטים הקודמים שלה? מתנת האש וכדו'?יש קטעים גם וגם הדגש הוא המתח יש קטעי רגש אני מאוד האהבתי איך שהסרט בנוי
לא הצלחתי להבין אם שווה ללכת לארץ האש
יש למישהי טריילר שלו?
הוא יפהלא הצלחתי להבין אם שווה ללכת לארץ האש
יש למישהי טריילר שלו?
אני לא אהבתילא הצלחתי להבין אם שווה ללכת לארץ האש
יש למישהי טריילר שלו?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים