מופעי תרבות סרטים לנשים פסח תשפ''ה

מצב
הנושא נעול.
בית שמשיות, מי יודעת היכן הסרטים הקודמים מוקרנים? מה זה "לטובת"? - כפי המופיע בפרסומת.

אינדיגו מפחיד?
קצת, כמו כל סרט ממוצע
אבל קחי בחשבון שיש שם המון שימוש במסך ירוק
לי אישית זה הציק-כי הרגשתי שזה רקעים מושתלים

ראיתי את קונטרול אי
והאמת התאכזבתי...
הרגשתי שעבדו עלינו בעיניים..
הכל היה קיטשי
בעיני בלי מספיק רמה
לא מתאים לר. אליאס
מה שכן- המסר מדהים!!! מונגש בצורה מיוחדת ולא ב2 משפטים בסוף...
לדעתי זה יותר עניין של שחיקה, (ככה בכל אופן אצלי)
כאילו-מרוב שאנחנו כבר רואות כל כך הרבה סרטים וכל מפיקה מנסה להפציץ ולעשות את הוואו-אז יש ציפייה כזו לסרט שיהיה מעל ומעבר.
תכלס, אני ממש נהניתי, יש כאן מסר שלא הביאו בשום סרט אחר
בסופו של דבר-תמיד בסרטים של אליאס-המסר ממש מודגש וזוכרים אותו גם (תשאלו אותי על כל סרט שלה מה המסר-ואני אזכור)
ותמיד בסרטים של פרלשטיין-המסר איכשהו תמיד משהו בסגנון של: את אף פעם לא לבד, תמיד השם איתך, הרגשתי את אלוקים כל הזמן עוזר לי (בינינו-קיטשי ממש)
שווה ללכת לארץ האש?
או שזה סתם לשרוף זמן?
תלוי מה הסגנון שאת אוהבת,
נשמע של פרלשטיין ...
שוב, תלוי מה נקרא אצלכם יפה:
מסר טוב, עלילה בנויה, סיפור מקורי, מציגות איכותיות וכו'
בדרך כלל-אנשים יותר אוהבים את של אליאס מאשר פרלשטיין

נראה לי שצריך להזמין מראשי החסידות בכל חסידות חש מישהו שאחראי על זה יכול להיות שאפשר בכניסה אי לא יודעת אבל זה רק לחסידים לפי מה שידוע לי

יש את דה ז'ה וו ואיראן 3 מסובסד למחזיקי כרטיס אשראי יש
יש 2 סרטים במתנסים ב15 ש"ח סרטים לא מוכרים, תנסי להיכנס לאתר שופי גוונים ולראות שם
חוצמזה לא נראה שיש עוד מסובסד,
רוצה להפגין לראש העיר? הבנתי שזה נהיה פופולרי...;)

הייתי ע
קצת, כמו כל סרט ממוצע
אבל קחי בחשבון שיש שם המון שימוש במסך ירוק
לי אישית זה הציק-כי הרגשתי שזה רקעים מושתלים
את לא צודקת
רק ה2 דקות הראשונות מסך ירוק
כל השאר לוקיישנים רגילים וכו..!!!

אז מה אתן אומרות לאיזה סרט כדאי ללכת? לפרלשטיין או לאיליאס? נשמע מההתכתבות כאן שהם לא מפציצים מי יודע מה כמו סרטים אחרים.....

וואי וואי
התחרות עולה מחג לחג
נראה לי סוכות הבא הולך להיות השיא😜

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה