מופעי תרבות סרטים לנשים פסח תשפ''ה

מצב
הנושא נעול.
לא ראיתי את שני הסרטים אבל חזרתי עכשיו מסודות בוערים והיה מטוררררףףףף! מפחיד ומרגששש!! עומר נולדמן שחקנית ראשית
עכשיו חזרתי גם משם (אולי מאותו מקום? :unsure: ;) )
מטורףףף שווה ללכת!!

משהי היתה במופע החדש של מירי ברנשטיין?
איך הוא?

סגנון הסרטים הקודמים שלה? מתנת האש וכדו'?
הבניה אותו דבר היא תמיד משלבת רגש ומתח אבל מה ששונה בסרט הזה שבשונה מכל הסרטים שהיא עשתה שהם כלומר סיפורים מעבר פה היא עשתה סרט עשווי על 2025 מה שמוסיף הרבה מתח

לגבי ארץ האש הסיפור המסופר שם על תקופה באגרטינה הקומוניסטית שלטה החונטה וזה בעצם הרקע לעלילה העלילה עצמה מסופר על תינוקת לאמא יהודה שהחונטה שלחה אותה למות כי היא מתנגדת למשטר וחיילת מהחונטה אמצה אותה החיילת יהודיה החונטה השתמשו בטביעת אצבעה של התינוקת ל]פתוח כספת אך במשך השנים היילת חזרה בתשובה ונולדה לה עוד בת בקיצור החונטה סביבם בשביל לפתוח את הכספת

נערך לאחרונה ב:
שאלה כללית לאלו שכבר הלכו השנה להקרנות של סרטים,
האם בהקרנה שהייתן בה הייתה התופעה המעצבנת של צרחות מכל סצנה שרק נראית קצת מפחידה?
ברור ככה זה בחורות,נערות,ילדות
זה הקטע לצרוח גם אם זה לא באמת מפחיד

משהי היתה במופע החדש של מירי ברנשטיין?
איך הוא?
חמוד
רקדניות ומציגות מהממות
לא נשפכתי מצחוק
אבל בהחלט נהנו
הייתי מביאה בכיף את הבת שלי בת 12 ( אצלינו רשמו נשים ונערות בנות 18 , לדעתי בכיף גם 12 ומעלה)

חמוד
רקדניות ומציגות מהממות
לא נשפכתי מצחוק
אבל בהחלט נהנו
הייתי מביאה בכיף את הבת שלי בת 12 ( אצלינו רשמו נשים ונערות בנות 18 , לדעתי בכיף גם 12 ומעלה)
מתלבטת אם ללכת מחר...
אבל יש לי 2 כרטיסים למכירה מחר בב"ב ב6 בערב
אם משהי רוצה שתעדכן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה