- הוסף לסימניות
צהריים- 50כמה עולה סודות בוערים בביתר עלית?
ערב- 55
צהריים- 50כמה עולה סודות בוערים בביתר עלית?
בארץ האש יש גלגל ענקמישהי יכולה להזכיר לי על מה הסרט "ארץ האש"?
עכשיו חזרתי גם משם (אולי מאותו מקום?לא ראיתי את שני הסרטים אבל חזרתי עכשיו מסודות בוערים והיה מטוררררףףףף! מפחיד ומרגששש!! עומר נולדמן שחקנית ראשית
גם אני הרגע חזרתי משםעכשיו חזרתי גם משם (אולי מאותו מקום?![]()
)
מטורףףף שווה ללכת!!
הבניה אותו דבר היא תמיד משלבת רגש ומתח אבל מה ששונה בסרט הזה שבשונה מכל הסרטים שהיא עשתה שהם כלומר סיפורים מעבר פה היא עשתה סרט עשווי על 2025 מה שמוסיף הרבה מתחסגנון הסרטים הקודמים שלה? מתנת האש וכדו'?
גם דברים שהם בכלל לא מפחידיםשאלה כללית לאלו שכבר הלכו השנה להקרנות של סרטים,
האם בהקרנה שהייתן בה הייתה התופעה המעצבנת של צרחות מכל דבר שרק נראה מפחיד?
ברור ככה זה בחורות,נערות,ילדותשאלה כללית לאלו שכבר הלכו השנה להקרנות של סרטים,
האם בהקרנה שהייתן בה הייתה התופעה המעצבנת של צרחות מכל סצנה שרק נראית קצת מפחידה?
ארץ האשמתנת האש או קונטרול אי?
חמודמשהי היתה במופע החדש של מירי ברנשטיין?
איך הוא?
ראיתי אשארץ האש
מהמם,משהי היתה במופע החדש של מירי ברנשטיין?
איך הוא?
מתלבטת אם ללכת מחר...חמוד
רקדניות ומציגות מהממות
לא נשפכתי מצחוק
אבל בהחלט נהנו
הייתי מביאה בכיף את הבת שלי בת 12 ( אצלינו רשמו נשים ונערות בנות 18 , לדעתי בכיף גם 12 ומעלה)
חשבתי שזה כבר טעות שליאת רואה מצוין התבלבתי אז שינתי
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים