מופעי תרבות סרטים לנשים פסח תשפ''ה

מצב
הנושא נעול.
אי אפשר לתקן את העולם
כן אפשר לחפש פתרונות
פעם הבאה לפנות למי שאחראי על הסרטים לפצל ל2 הקרנות לנשים ואחת לנערות
כמו שכמה כתבו כאן...
לי אישית יותר הפריע הנשים המבוגרות שדיברו עם הילדים בפון והפלאפונים שצלצלו בלי הפסקה...

ראיתי את קונטרול אי
והאמת התאכזבתי...
הרגשתי שעבדו עלינו בעיניים..
הכל היה קיטשי
לי הפריעו רק 2 דברים: (למי שלא ראתה-אל תפתחי)
שאירמה היא הבת של פוטין
ושרולי ישר משתכנעת להישאר בשבט
לא הציק לכם?

לא באה להוריד מהערך, בסופו של דבר זה סרט מושלם, רק מעניין אותי אם לעוד מישהו זה הפריע

אי אפשר לתקן את העולם
כן אפשר לחפש פתרונות
פעם הבאה לפנות למי שאחראי על הסרטים לפצל ל2 הקרנות לנשים ואחת לנערות
כמו שכמה כתבו כאן...
כתבו כאן שגם זה לא עוזר וגם אם יש מקומות שמפצלים אז גם בהקרנה שמיועדת לנשים,נכנסות נערות ובחורות ושוב יש את העניין שחלק מהן צורחות.

שאירמה היא הבת של פוטין
לא הציק לכם?

לא באה להוריד מהערך, בסופו של דבר זה סרט מושלם, רק מעניין אותי אם לעוד מישהו זה הפריע
נכון היה כזה קטע אבל בגדול היה יפה אבל קצת מוזר וגם ממש לא הסגנון של רעכי

שאירמה היא הבת של פוטין
לא הציק לכם?

וואו גמלי ממש הפריע!
והיו עוד כמה דברים שלא ממש ברורים לי:
- איך פתאום כל הנשים נעלמו!
- מה קרה בסוף עם אנה? היא עלתה איתן למסוק... (ומה קרה איתה אח"כ)?
- מה קרה לטיקו (הילדה מהשבט) נשארה שם?

הסרט ממש שונה מהסרטים של אליאס. חבל, לדעתי היה סרט פחות מוצלח.
ומה שכן, הרגשתי שלאורך כ---ל הסרט היא הטיפה מסרים ברמה שקצת הציק לי.. לעוד מישהי?

איפה יש בירושלים וכמה עולה?
תודה
1744671026853.png

בלת"ק
אני חושבת שפרלשטיין חייבת להתחיל לגוון בתסריטים שלה ..
הכל אותו רעיון עם אמא ובת לבד וכדו... ולא הייתי קוראת לזה עם מסר בכלל. לטוב ולמוטב.
אליאס היה מרתק . תסריט מעולה . חלק מהשחקניות יכלו להיות טובות יותר אבל היה לא רע.
המסר כמובן עוצמתי כמו שרק אליאס יכולה להביא .

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה