ילדה קטנה בעולם גדול
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
שעתיים וחציכמה זמן זה?
שעתיים וחציכמה זמן זה?
שעתיים וחציאשמח לדעת איזה עוד שחקניות מציגות בסודות בוערים?
כמה זמן זה?
לי אישית יותר הפריע הנשים המבוגרות שדיברו עם הילדים בפון והפלאפונים שצלצלו בלי הפסקה...אי אפשר לתקן את העולם
כן אפשר לחפש פתרונות
פעם הבאה לפנות למי שאחראי על הסרטים לפצל ל2 הקרנות לנשים ואחת לנערות
כמו שכמה כתבו כאן...
לי הפריעו רק 2 דברים: (למי שלא ראתה-אל תפתחי)ראיתי את קונטרול אי
והאמת התאכזבתי...
הרגשתי שעבדו עלינו בעיניים..
הכל היה קיטשי
כתבו כאן שגם זה לא עוזר וגם אם יש מקומות שמפצלים אז גם בהקרנה שמיועדת לנשים,נכנסות נערות ובחורות ושוב יש את העניין שחלק מהן צורחות.אי אפשר לתקן את העולם
כן אפשר לחפש פתרונות
פעם הבאה לפנות למי שאחראי על הסרטים לפצל ל2 הקרנות לנשים ואחת לנערות
כמו שכמה כתבו כאן...
זה לא סותר ,גם זה וגם הצרחות מפריע.לי אישית יותר הפריע הנשים המבוגרות שדיברו עם הילדים בפון והפלאפונים שצלצלו בלי הפסקה.
נכון היה כזה קטע אבל בגדול היה יפה אבל קצת מוזר וגם ממש לא הסגנון של רעכילי הפריעו רק 2 דברים: (למי שלא ראתה-אל תפתחי)
שאירמה היא הבת של פוטין
ושרולי ישר משתכנעת להישאר בשבט
לא הציק לכם?
לא באה להוריד מהערך, בסופו של דבר זה סרט מושלם, רק מעניין אותי אם לעוד מישהו זה הפריע
כי לא בודקיםכתבו כאן שגם זה לא עוזר וגם אם יש מקומות שמפצלים אז גם בהקרנה שמיועדת לנשים,נכנסות נערות ובחורות ושוב יש את העניין שחלק מהן צורחות.
ברביעי וחמישי בבית המורה שרנסקימשהי יודעת מתי יש את סלנטו 1 בבני ברק?
תודה רבהברביעי וחמישי בבית המורה שרנסקי
מה את רוצה לדעת?מישהי יודעת על הסרט "אמא" של טלי אברהמי??
דחוףף
סלנטו 1 גם ברביעי גם בחמישי ב17:30תודה רבה
את יודעת באיזה שעות?
וואו גמלי ממש הפריע!לי הפריעו רק 2 דברים: (למי שלא ראתה-אל תפתחי)
שאירמה היא הבת של פוטין
ושרולי ישר משתכנעת להישאר בשבט
לא הציק לכם?
לא באה להוריד מהערך, בסופו של דבר זה סרט מושלם, רק מעניין אותי אם לעוד מישהו זה הפריע
איפה יש בירושלים וכמה עולה?מה את רוצה לדעת?
איפה יש בירושלים וכמה עולה?
תודה
נראה לי שאת סותרת את עצמך איפה את גרה...היה גם בקרית אתא (לא גרה שם)
היא הציגה את המורה של פרי בלשם שינוי של טלי אברהמי
נכון זה גם הפריע לי מאודד
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים