מופעי תרבות סרטים לנשים פסח תשפ''ה

מצב
הנושא נעול.
אהבתי שכולן הבינו שהמסר הוא נגד התמכרות לטכנולוגיה למרות שלא אמרו על זה מילה אחת
היה יפה גם ההשוואה בין התמכרויות לצמחים (סמים בלעז) לבין טכנולוגיה-שזה רק עוד פעם אחת ודי...
בדיוקק
זה מה שאהבתי בסרטים שלה
ואוווו אין עליהה

למכירה 2 כרטיסים למופע של מירי ברנשטיין היום בשעה 6 בבני ברק
כל כרטיס 45 ש"ח

אולי תתני רמזים?;)
אתה גרה בעיר חרדית? כמעט מאה אחוז את גרה איפה שאני חושבת 1 כי אמרת שבעיר שלך יש לנשים נפרד ונערות נפרד... 2 אמרת שהיה את סודות בוערים בקרית אתא אבל את לא גרה שם.. אז למה אמרת שיש בקרית אתא ....זה אומר שאת גרה קרוב לשם.... בקיצור אני לא אגיד פה את שם העיר אבל העיר שאני חושבת שאת גרה היא 5 אותיות...😉😁

איך קונטרול אי של אליאס?
כי היא בד'כ טובה אבל השחקניות שלה לא משו כי ראיתי את סודות בוערים השחקניות אש אבל המסר לא משו גם לא היה שיר בסוףף
קיצר שווה לשלם 70 ש''ח על קונטרול אי???

בקונטרול אי העלילה ממש הזכירה לי סיפור בהמשכים מעיתון קטיפה על המטוס שהתרסק וההזיות שהיה להם ושלא מצאו אותם
אני אשמח שתכתבו אם עוד מישהיא הרגישה את זה גם
מאד!
וזה הפריע לי...
זה הסיפור פחד מתוק מדי של רחל שור
ובמיוחד עם ההזיות...
לפי דעתי- לא!

אשמח מאוד לתשובה ממשהי שהיתה בשניהם.
מה יותר יפה סודות בוערים או קונטרול איי?

איך קונטרול אי של אליאס?
כי היא בד'כ טובה אבל השחקניות שלה לא משו כי ראיתי את סודות בוערים השחקניות אש אבל המסר לא משו גם לא היה שיר בסוףף
תלוי כמה את רוצה לראות את זה כבר עכשיו
אני אישית אוהבת לראות את הסרט על הפעם הראשונה שהוא יוצא,
אם את מרגישה שהחוויה שלך לא שווה 70 ש"ח אז תחכי לחופש-ואז ירד המחיר

לפי התגובות כאן-בשתי הסרטים 90 אחוז מהצופות נהנו ולא התחרטו
אבל החלטה שלך

אשמח מאוד לתשובה ממשהי שהיתה בשניהם.
מה יותר יפה סודות בוערים או קונטרול איי?
@נועה :) ענתה על זה כבר קודם
סודות בוערים יותר יפה, אבל גם קונטרול אי מהמם!

לדעתי-זה ממש תלוי למה את יותר מתחברת-סגנון של משחק יפה/עלילה מקורית/רגש/מתח

נשמע של פרלשטיין ...

קונטרול אי לא התלהבתי בכלל...
העלילה מדומיינת ברמות! כל הסרט במקום אחד זה כבר מוריד מהסרט...
מישהי שראתה את סודות בוערים וקונטרול אי אמרה לי שהיא פשוט לא הבינה למה היא בזבזה את הכסף על קונטרול אי...
זה הסרט החרדי עם הכי הרבה לוקיישינים שראיתי אי פעם, זה נשמע שלא ראית את הסרט או שאת מתבלבלת עם סרט אחר...זה הסרט הכי מטורף שראיתי פעם, אני ראיתי בבני ברק והיה בלאגן ופיצוץ באולמות, לידי היו אנשים ש"בזבזו" את הכסף והגיעו כבר פעם שניה, אנשים בכו והתרגשו זה ההפקה הכי טובה שראיתי אי פעם, רגש מסר והפקה ברמה שלא הכרתי... ממליצה בחום!!!!

"ארור מכה רעהו בסתר"
חכמים הזהרו בדבריכם
יש כאן המון תגובות שהן לשון הרע שפוגעות במפיקות
בכל יצירה כזו משקעות שנים והון תועפות
שימו לב לביקורת שאתן מעלות...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה