- הוסף לסימניות
בדיוקקאהבתי שכולן הבינו שהמסר הוא נגד התמכרות לטכנולוגיה למרות שלא אמרו על זה מילה אחת
היה יפה גם ההשוואה בין התמכרויות לצמחים (סמים בלעז) לבין טכנולוגיה-שזה רק עוד פעם אחת ודי...
זה מה שאהבתי בסרטים שלה
ואוווו אין עליהה
בדיוקקאהבתי שכולן הבינו שהמסר הוא נגד התמכרות לטכנולוגיה למרות שלא אמרו על זה מילה אחת
היה יפה גם ההשוואה בין התמכרויות לצמחים (סמים בלעז) לבין טכנולוגיה-שזה רק עוד פעם אחת ודי...
איפה?כמה עולה סודות בוערים??
טעות שלייש היום בקרית אתא עוד הפעם את הסרט סודות בוערים 30 ש"ח במתנ"ס פלמ"ח
בירושלים-80 בערבכמה עולה סודות בוערים??
בבני ברק 50 בצהרים ו55 בערבכמה עולה סודות בוערים??
זה רק לתושבי העיר ובעשרה שקלים .. (לרגע בילבלת אותי...)טעות שלי
זה רק לתושבות העיר (עכשיו האחראית אמרה לי)
אתה גרה בעיר חרדית? כמעט מאה אחוז את גרה איפה שאני חושבת 1 כי אמרת שבעיר שלך יש לנשים נפרד ונערות נפרד... 2 אמרת שהיה את סודות בוערים בקרית אתא אבל את לא גרה שם.. אז למה אמרת שיש בקרית אתא ....זה אומר שאת גרה קרוב לשם.... בקיצור אני לא אגיד פה את שם העיר אבל העיר שאני חושבת שאת גרה היא 5 אותיות...אולי תתני רמזים?![]()
מאד!בקונטרול אי העלילה ממש הזכירה לי סיפור בהמשכים מעיתון קטיפה על המטוס שהתרסק וההזיות שהיה להם ושלא מצאו אותם
אני אשמח שתכתבו אם עוד מישהיא הרגישה את זה גם
לפי דעתי- לא!קיצר שווה לשלם 70 ש''ח על קונטרול אי???
תלוי כמה את רוצה לראות את זה כבר עכשיואיך קונטרול אי של אליאס?
כי היא בד'כ טובה אבל השחקניות שלה לא משו כי ראיתי את סודות בוערים השחקניות אש אבל המסר לא משו גם לא היה שיר בסוףף
קיצר שווה לשלם 70 ש''ח על קונטרול אי???
בירושל
וווווויאאאבירושלים-80 בערב
עוד רלונטי?למכירה 2 כרטיסים למופע של מירי ברנשטיין היום בשעה 6 בבני ברק
כל כרטיס 45 ש"ח
נשמע של פרלשטיין ...
זה הסרט החרדי עם הכי הרבה לוקיישינים שראיתי אי פעם, זה נשמע שלא ראית את הסרט או שאת מתבלבלת עם סרט אחר...זה הסרט הכי מטורף שראיתי פעם, אני ראיתי בבני ברק והיה בלאגן ופיצוץ באולמות, לידי היו אנשים ש"בזבזו" את הכסף והגיעו כבר פעם שניה, אנשים בכו והתרגשו זה ההפקה הכי טובה שראיתי אי פעם, רגש מסר והפקה ברמה שלא הכרתי... ממליצה בחום!!!!קונטרול אי לא התלהבתי בכלל...
העלילה מדומיינת ברמות! כל הסרט במקום אחד זה כבר מוריד מהסרט...
מישהי שראתה את סודות בוערים וקונטרול אי אמרה לי שהיא פשוט לא הבינה למה היא בזבזה את הכסף על קונטרול אי...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים