ילדה קטנה בעולם גדול
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
למה יש אחרי סרט כ"כ הרבה שאלות
זה לא אמור להיות מובן?
זה לא אמור להיות מובן?
לי כל זה היה מובן!למה יש אחרי סרט כ"כ הרבה שאלות
זה לא אמור להיות מובן?
אולם סהנדרין במנחת יצחק?באודיטוריום זה לא במסך לדים
בסמינר הישן כן
מסך לד ועוד 2 מסכים מוקרנים
האמת פעם ראשונה שראיתי במסך לדים וזה באמת מוסיף...
הרבה יותר חי וברור
באולם סנהדרין יש מסך לד ואיכות צפייה מעולהאולם סהנדרין במנחת יצחק?
וכמה עולה?באולם סנהדרין יש מסך לד ואיכות צפייה מעולה
עולה 70וכמה עולה?
וצפוף שם? ואיך קונים כרטיס?
היה מאד מובןזה לא אמור להיות מובן?
אני לא יודעת באיזה עולם את חיה ... לא היה שם שום דבר דמיוני. הכל קיים .ופחות דמיוני מקונטרול הי
נראה לי שזה בלי כרטיסים,יש למישהי 2 כרטיסים לסרט סודות בוערים מחר במודיעין עילית שרוצה למכור?
צודקת.היא מאד דומה לה באמת, אני ממש התלבטתי...
בסוף החלטתי שזה לא היא.
סרט ממש חמוד, גם קונטרול אי.
שתיהם הפקות ברמה ממש גבוהה ומעניינים מאד אם נתעלם מכמה טעויות טכניות מאד מרגיזות שהציקו לי..
כן, ככה פרסמו בעיתונים.תודה. בוודאות?
כמה עולה?כן, ככה פרסמו בעיתונים.
לא פרסמו כמה עולה,כמה עולה?
כולן יכולות להיכנס, לא שואלים אותך כלום בכניסה, עלות - 10 ש"חואם אני לא משתייכת לחסידות?
יתנו לי להכנס.?
פשוט אני ליטאית ולא חושבת שאני אמורה להפסיד מהעניין...
בצהרים 50כמה עולה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים