מופעי תרבות סרטים לנשים פסח תשפ''ה

מצב
הנושא נעול.
באודיטוריום זה לא במסך לדים
בסמינר הישן כן
מסך לד ועוד 2 מסכים מוקרנים
האמת פעם ראשונה שראיתי במסך לדים וזה באמת מוסיף...
הרבה יותר חי וברור
אולם סהנדרין במנחת יצחק?

מישהי יודעת על דה זה וו בירושלים היום?
הכרטיסים של ה- 10 ש"ח נגמרו
מחפשת מקום אחר.
אשמח למידע תודה!

יש את "לא ליפול 2" בירושלים היום או מחר או באיסרו חג?
היה רשום במנהל רק ביום שני.
תודה

יש למישהי למכור כרטיס למופע המימונה בחמישי בלוד?
מישהי מחפשת לקנות...

יש למישהי 2 כרטיסים לסרט סודות בוערים מחר במודיעין עילית שרוצה למכור?

היא מאד דומה לה באמת, אני ממש התלבטתי...
בסוף החלטתי שזה לא היא.
סרט ממש חמוד, גם קונטרול אי.
שתיהם הפקות ברמה ממש גבוהה ומעניינים מאד אם נתעלם מכמה טעויות טכניות מאד מרגיזות שהציקו לי..
צודקת.
הסתכלתי שוב בטריילר של סלנטו וזה לא היא.

משהיא שהייתה בסרט "אמא" בי-ם ויכולה לעדכן כמה זה עולה עכשיו
תודה.

ואם אני לא משתייכת לחסידות?
יתנו לי להכנס.?
פשוט אני ליטאית ולא חושבת שאני אמורה להפסיד מהעניין...
כולן יכולות להיכנס, לא שואלים אותך כלום בכניסה, עלות - 10 ש"ח
( למיי ששאלה - מתנס זינמן בית שמש)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה