מופעי תרבות סרטים לנשים פסח תשפ''ה

מצב
הנושא נעול.
לגבי הסרט של פרלשטיין,
אלישבע מאד מוכרת לי מסרט אחר, אבל אני לא יודעת מאיפה, אשמח אם תזכירו לי מאיזה סרט.....
וכן מה השלישיה הזאת החביאה? איזה מידע השלישיה החביאה? הרי רק השלישית ידעה את האמת, אז מה השניות החביאו בדיוק?

איך קונטרול אי של אליאס?
כי ה את סודות בוערים השחקניות אש אבל המסר לא משו גם לא היה שיר בסוףף
קיצר שווה לשלם 70 ש''ח על קונ
אם חשוב לך המסר אז קונטרול אי זה בדיוק זה..חוץ מזה שגם הסרט עצמו מהמם

בנותיי החמודות שואלות:
מי שעדין לא ראתה את שני ה'סלנטואים' 😉
1. איזה מהם יפה יותר?
2. אפשר להבין את השני מבלי לראות את הראשון?
1.בעיקרון סלנטו 2 הרבה יותר הזוי וגרנדיוזי אבל סלנטו 2 מבחינת עלילה יותר אהבתי...אבל באמת עניין של טעם
2.אפשר להבין, אבל הבעיה שאם הם רואות את סלנטו 2- אין להם עניין בכלל לראות את סלנטו 1 כי זה יהרוס את כל הפואנטה של הסרט- מי שראתה מבינה למה אני מתכוונת.....

בנותיי החמודות שואלות:
מי שעדין לא ראתה את שני ה'סלנטואים' 😉
1. איזה מהם יפה יותר?
2. אפשר להבין את השני מבלי לראות את הראשון?
1 לדעתי הראשון הרבה יותר יפה
2.אפשר להבין, אבל הבעיה שאם הם רואות את סלנטו 2- אין להם עניין בכלל לראות את סלנטו 1 כי זה יהרוס את כל הפואנטה של הסרט- מי שראתה מבינה למה אני מתכוונת.....

ממש לא, אבל מעניין שהסיפור הזה לא מוכר לי בכלל...
זוכרת אולי עוד פרטים?
כנראה שלניסוי כזה צריך מוח על או משהו בסגנון, הם גם אמרו במפורש שהם בחרו בה בגלל שהמוח שלה עובד פי 15 מאנשים רגילים
לצערי לא.. כנראה שהזדקנתי...
יש עוד סרט עם השם איראן?

לגבי הסרט של פרלשטיין,
אלישבע מאד מוכרת לי מסרט אחר, אבל אני לא יודעת מאיפה, אשמח אם תזכירו לי מאיזה סרט.....
וכן מה השלישיה הזאת החביאה? איזה מידע השלישיה החביאה? הרי רק השלישית ידעה את האמת, אז מה השניות החביאו בדיוק?
תשובה לשאלתך,

לפי מה שהבנתי, שרלוט גרמה להן לחפות עליה בעניין השריפה כי חשבו שהזה קרה לה בתאונת עבודה, מה שהוביל למעצר של מרים, למעשה הן נתנו עדות שקר, מה שמסכן גם אותן,

סודות בוערים - ממליצה בחום!!!!!!!!!!
עלילה גאונית,
מרגש , נוגע ללב, מותח, כל מה שאני מחפשת בסרט,
אני מתכוונת ללכת היום שוב.

מי שמעניין אותה שמות של שחקניות בסודות בוערים:
מלי- כנאמר כבר עומר נודלמן
גבריאלה- גילי גיאת
אנט- אסי לוי
מרים (מישל מודרי)- מיכל ינאי
אם משהי יודעת עוד שמות שתעדכן....

משהי יודעת על מה הסרט איראן 3?
ראיתי פעם סרט שאיני זוכרת את שמו ואולי זה הוא, לא בי לראות שוב.
זה סרט על הבריחה מאיראן. שלוש נשים יהודיות התחכמו כדי לברוח, לא מותח במיוחד וחמוד מאוד.

יש עוד סרט עם השם איראן?
כנראה שאת מתכוונת לסרט אחרי הסוף של רחל שור,
גם שם מדובר על מישהי בשם שירין שבורחת אם האמא המאמצת שלה מאיראן לאמריקה ולא מרשים לאמא שלה לעלות למטוס, ושם אמא האמיתית שלה מחביאה לה את הדרכון כדי שלא יפתו אותה לחזור,
יש שם קטעים שלמים של שפת הסימנים כי יש כמה עובדות במפעל באיראן שהן חירשות (אולי זה יזכיר לך את הסרט)
היא גם דודה של יעל בזהות כפולה וגם הגננת של פרי בלשם שינוי

כמה עולה קונטרול אי במודיעין עילית הקרנת צהריים

מי שמעניין אותה שמות של שחקניות בסודות בוערים:
מלי- כנאמר כבר עומר נודלמן
גבריאלה- גילי גיאת
אנט- אסי לוי
מרים (מישל מודרי)- מיכל ינאי
אם משהי יודעת עוד שמות שתעדכן....
מאיפה לךךךךך???

כמה כרטיסים אני יכולה לממש בהטבה עם כרטיס אשראי אחד?
לא שמתם לב....
אבל למטה כתוב שזה עד 1000 מנויים של יש
ואומר.....שזה בכל הארץ....
מסתבר שהיה יותר מ1000 צופות מתחילת החג....
ברור שזה עולה עכשיו 40!!
זה שקר....כתוב למטה בקטן......

ואם כבר דיברנו על נכונות הסרט לי הפריעה מאוד שכתוב שהסרט מבוסס על אירועים אמיתיים אז בדקתי וחוץ מהטילים בצפון הכל מומצע בסרט סודות בוערים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה