אני לא יודע איזה סרט יקרינו מחראת בטוחה?
כי אנחנו ממש נשמח שכן![]()
ב10 שקל בדרך כללמי שהולכת בצהריים לסרט בירושלים העלות נמוכה יותר
אם חשוב לך המסר אז קונטרול אי זה בדיוק זה..חוץ מזה שגם הסרט עצמו מהמםאיך קונטרול אי של אליאס?
כי ה את סודות בוערים השחקניות אש אבל המסר לא משו גם לא היה שיר בסוףף
קיצר שווה לשלם 70 ש''ח על קונ
1.בעיקרון סלנטו 2 הרבה יותר הזוי וגרנדיוזי אבל סלנטו 2 מבחינת עלילה יותר אהבתי...אבל באמת עניין של טעם
בנותיי החמודות שואלות:
מי שעדין לא ראתה את שני ה'סלנטואים'
1. איזה מהם יפה יותר?
2. אפשר להבין את השני מבלי לראות את הראשון?
1 לדעתי הראשון הרבה יותר יפהבנותיי החמודות שואלות:
מי שעדין לא ראתה את שני ה'סלנטואים'
1. איזה מהם יפה יותר?
2. אפשר להבין את השני מבלי לראות את הראשון?
2.אפשר להבין, אבל הבעיה שאם הם רואות את סלנטו 2- אין להם עניין בכלל לראות את סלנטו 1 כי זה יהרוס את כל הפואנטה של הסרט- מי שראתה מבינה למה אני מתכוונת.....
לצערי לא.. כנראה שהזדקנתי...ממש לא, אבל מעניין שהסיפור הזה לא מוכר לי בכלל...
זוכרת אולי עוד פרטים?
כנראה שלניסוי כזה צריך מוח על או משהו בסגנון, הם גם אמרו במפורש שהם בחרו בה בגלל שהמוח שלה עובד פי 15 מאנשים רגילים
תשובה לשאלתך,לגבי הסרט של פרלשטיין,
אלישבע מאד מוכרת לי מסרט אחר, אבל אני לא יודעת מאיפה, אשמח אם תזכירו לי מאיזה סרט.....
וכן מה השלישיה הזאת החביאה? איזה מידע השלישיה החביאה? הרי רק השלישית ידעה את האמת, אז מה השניות החביאו בדיוק?
זה סרט על הבריחה מאיראן. שלוש נשים יהודיות התחכמו כדי לברוח, לא מותח במיוחד וחמוד מאוד.משהי יודעת על מה הסרט איראן 3?
ראיתי פעם סרט שאיני זוכרת את שמו ואולי זה הוא, לא בי לראות שוב.
כנראה שאת מתכוונת לסרט אחרי הסוף של רחל שור,יש עוד סרט עם השם איראן?
היא גם דודה של יעל בזהות כפולה וגם הגננת של פרי בלשם שינויאלישבע מאד מוכרת לי מסרט אחר, אבל אני לא יודעת מאיפה, אשמח אם תזכירו לי מאיזה סרט.....
היא גם הציגה בעוד מלא סרטים היא אלופהזה גם ענין של טעם
יש כאלה שאוהבים אנשים יותר שכליים ויש ההפך...
כן? איזה?היא גם הציגה בעוד מלא סרטים היא אלופה
מאיפה לךךךךך???מי שמעניין אותה שמות של שחקניות בסודות בוערים:
מלי- כנאמר כבר עומר נודלמן
גבריאלה- גילי גיאת
אנט- אסי לוי
מרים (מישל מודרי)- מיכל ינאי
אם משהי יודעת עוד שמות שתעדכן....
כמה כרטיסים אני יכולה לממש בהטבה עם כרטיס אשראי אחד?
לא שמתם לב....כמה כרטיסים אני יכולה לממש בהטבה עם כרטיס אשראי אחד?
איך בדקת?ואם כבר דיברנו על נכונות הסרט לי הפריעה מאוד שכתוב שהסרט מבוסס על אירועים אמיתיים אז בדקתי וחוץ מהטילים בצפון הכל מומצע בסרט סודות בוערים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים