סרטים לנשים

• הוסף לסימניות
הופעות שאני יכולה לראות במחשב שלי בבית שלי.
אגב,מוכרים אותם באמת, או רק מקרינים באולמות מדי פעם?

סרטים של נשים הם להקרנת נשים בלבד!!!!
בכוונה תחילה הם לא למכירה - כדי שרק נשים תצפנה בהם.

• הוסף לסימניות
לא מתח, סיפור עלילתי, קצת דרמה, לא מתח לאורך כל הסרט, פליזזז.
אהבתי מאוד את מתנת האש הלכתי כמה פעמים לראות, המסר בו עוצמתי, והביצוע- אין מילים!
קשה לי להתחבר לסרטים האחרונים שיצאו, מאוד אהבתי את הישנים והטובים של פרלשטיין וכו' בלי מדי הרבה מתח.

• הוסף לסימניות
העיקר לצחוק הההההמממממממווווווןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarigold5;1398280:
הופעות שאני יכולה לראות במחשב שלי בבית שלי.
אגב,מוכרים אותם באמת, או רק מקרינים באולמות מדי פעם?
אין כמו ההצגות באידיש בארה"ב שמציגים שם רק אברכים ובחורים
אפשר לקנות בגל פז ולצפות בהם ללא הגבלה
נכתב ע"י 3012;1398495:
אודטוריום, שיוכלו לראות מכל מקום.
בכלל, אני אוהבת יותר את הסרטים של רעכי אליאס, תמיד יש בהם מסר חזק ולא רק דרמה ומתח ושירים מרגשים על שפת הים עדיף בזריחה או בשקיעה;)
נכון מאוד!!!

• הוסף לסימניות
אני מודה שהפסקתי ללכת כי הרגשתי תת רמה, זלזול באנטלגנציה ונושאי קהל יעד שגם נערות מרגישות בו לגמרי 'מבינות'. נהניתי ב"בוני עולם" מרמת ביצוע, עדינות ו... נשים מכובדות סביבי במקום נערות עשרה צחקקניות...

ועוד לא הזכרנו הערות ביניים המעצבנות, שאגות ההתלהבות וזעקות האימה... עיזבו... והמריבות על כסאות ומקומות, והחברמ'ניות שלוקחות שני כסאות... אני חוזרת לכיתה עם מלאי מסרים סוציולוגיים טעוני לקחים- הייתם צריכים לראות איזו קריקטורה עשיתי בכיתה מאישה אחת מבוגרת שרבה עם היושבת מולה על הצוארון הסיני שמסתיר לה את קצה השטיח האדום למרגלות הבמה (ב"אמא בחופשה")- יום אח"כ היתה פעילות, והתלמידות שלי ידעו לומר בבגרות: "נו, אז לא רואים הכל, לא נורא..."

והכי מצחיק היה לחזור היום ללימודים ולהתקבל בהתנפלות ע"י תלמידותי: המורה, היית ב'סניורה'? אין אין היה מ-ה-מם..."

• הוסף לסימניות
אני מאד אהבתי את ההצגות של בעקי שכטר....
אלו היו הפקות!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sara100;1398830:
אני מאד אהבתי את ההצגות של בעקי שכטר....
אלו היו הפקות!!!!

באמת, איפה היא נעלמה???

• הוסף לסימניות
אני מאוד אוהבת סרטים על החיים פעם לא משנה היכן (פולין,ספרד, שואה,מרוקו...)העיקר ברמה גבוהה כמו זו של טלי אברהמי היא יודעת להכניס בסרט דרמה, צחוק ובכי והכל בטעם טוב!!
אצלנו יש מתנ"ס מכובד מאוד עם כסאות נוחים.

• הוסף לסימניות
ותעשו טובה, בכל הסרטים החרדים נעלמו הגברים!
או שהיא אלמנה, או גרושה (הס מלהזכיר) או שהבעל ברח לחול, יש רק בנות בבית, חלס!
תביאו עלילה משלנו אמיתית!
מבינה שיש רגישות בנושאי צניעות אבל תהיו הגיוניים!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Sigalit;1398956:
מה לעשות?
להביא גברים אמיתיים זה בעיה ונשים מחופשות לגבר זה גם לא אמיתי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Sigalit;1398956:

אדרבה תציעי את רעיון לעלילה הגיונית בלי משחק של גברים...
אני אשמח לפתח אותו לסרט.

יכולה להבטיח לך בשם כל התסריטאים כמה שמקשה עליהם 'הדרת הגברים' מהסרטים.
ואיך למרות זאת עם הרבה יצירתיות והבנה בצרכי הציבור שלנו הם מוציאים מפרי עטם עלילות יפות ואיכותיות.

אם יהיה לך רעיון טוב שישלב את הגברים בסרטים מבלי לפגוע בצניעות אני חושבת שהרבה יקפצו על המציאה!

• הוסף לסימניות
בסרט מליונר עני של רעכי אליאס דווקא האמא נפטרה, והיו שם כמה וכמה גברים והכל היה כשר למהדרין!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3012;1399007:
בסרט מליונר עני של רעכי אליאס דווקא האמא נפטרה, והיו שם כמה וכמה גברים והכל היה כשר למהדרין!

סרט מליונר עני?? זו היתה הצגה (מוסרטת)!
ומכאן הגיע ההבדל.

אפשר לשלב שחקניות מחופשות בהצגה,
אבל לא ראוי להסריט גברים ונשים יחד משחקים באותו סרט!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מור;1399013:
סרט מליונר עני?? זו היתה הצגה (מוסרטת)!
ומכאן הגיע ההבדל.

אכן.

א"א לרקוד על כל החתונות- גם סרט אורגינל, "כמו אצל החילונים", עם "רמה" ושאר מילים גבוהות-

וגם מהדרין בצניעות ובערכי יהדות אחרים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מור;1399013:

נו, ומה הבעיה?
שישלבו שחקניות מחופשות היטב למען גיוון העלילות.
הרי מה שהתלוננו זה לא באמת על "הדרת גברים";), אלא על חוסר ההגיון בעלילות השונות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3012;1399018:
נו, ומה הבעיה?
שישלבו שחקניות מחופשות היטב למען גיוון העלילות.
הרי מה שהתלוננו זה לא באמת על "הדרת גברים";), אלא על חוסר ההגיון בעלילות השונות...

ואז כולם יחזרו מהסרט עם כאבי בטן מרוב צחוק: "איזה סרט על רמה... ראית איך הזקן זז לה? והשפם בכלל היה בצבע אחר... ובכלל, התנועות שלה לא היו 'גבריות'..."

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3012;1399007:
למיטב זכרוני אלו היו נשים מחופשות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מילה בסלע;1399021:
ואז כולם יחזרו מהסרט עם כאבי בטן מרוב צחוק: "איזה סרט על רמה... ראית איך הזקן זז לה? והשפם בכלל היה בצבע אחר... ובכלל, התנועות שלה לא היו 'גבריות'..."

חה, חה, חה:D כבר יצאתי עם כאבי בטן מרוב צחוק, רק מהתיאורים...

לי בכלל לא בוער הנושא הזה ולא מפריע לי שיש רק נשים כל עוד העלילה הגיונית (סיפור שיכל היה להיות...)
מה שבאתי לומר שבאמת ב"ה (!!!) אי אפשר לרקוד על כל החתונות, ושצריך להשלים עם זה שיש 2 סוגי הופעות 1. שחקניות מחופשות = שילוב של דמויות גברים בסיפור 2. שחקניות אותנטיות = הכניסה לנשים בלבד!

• הוסף לסימניות
בטח שיכולות להיות עלילות שמשחקים גברים ולא בצמוד אחד עם השני.

תנו ליצירתיות לפרוץ!!

• הוסף לסימניות
הסרט "פתאום" של רעכי אליאס - בלתי נשכח לטעמי!
המסר הדהד בנשמתי ימים ארוכים ארוכים אח"כ (הציפייה לביאת המשיח).

כמו שאמרו - מסר שהורגש בעצמות, בלי נאומים מייגעים לסיום.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה