- הוסף לסימניות
שלחתי, תודה!!!נכתב ע"י חני דירנפלד;1903679:יכול להיות שאחד הנתונים במצלמה לא מדויק (קרה לי)
פני אלי באישי
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה על ההשקעה והאיכפתיות. שאלה קטנה למומחים:נכתב ע"י ראובן 10;1903779:אם את לא יודעת מה זה פוקוס את צריכה ללמוד מושגים בצילום. לא חסר איפה.
בגדול פוקוס הוא מדידית מרחק מהאובייקט וכוונון העדשות לקבלת מראה חד. שניתן לשינוי באופן אוטומאטי ע"י עדשת המצלמה. או באופן ידני על ידי טבעת הפוקוס שעל העדשה או נקודות פוקוס שבתוך המצלמה. טווח הפוקוס הוא משתלב עם המושג עומק שדה. כלומר טווח החדות שבתמונה. שניתן לשינוי ע"י פתיחת צמצם אורך מוקד ארוך [זום] וקרבה למצולם.
את זה תקתני [מעובד קלות] מקווה שזה בסדר.
צפה בקובץ המצורף 269740
נכתב ע"י ראובן 10;1903779:אם את לא יודעת מה זה פוקוס את צריכה ללמוד מושגים בצילום. לא חסר איפה.
בגדול פוקוס הוא מדידית מרחק מהאובייקט וכוונון העדשות לקבלת מראה חד. שניתן לשינוי באופן אוטומאטי ע"י עדשת המצלמה. או באופן ידני על ידי טבעת הפוקוס שעל העדשה או נקודות פוקוס שבתוך המצלמה. טווח הפוקוס הוא משתלב עם המושג עומק שדה. כלומר טווח החדות שבתמונה. שניתן לשינוי ע"י פתיחת צמצם אורך מוקד ארוך [זום] וקרבה למצולם.
את זה תקתני [מעובד קלות] מקווה שזה בסדר.
צפה בקובץ המצורף 269740
נכתב ע"י A69;1904238:תודה על ההשקעה והאיכפתיות. שאלה קטנה למומחים:
האם יש צורך להתעמק בתאוריה או שמספיק לדעת איך מצלמים? כלומר, ידיעת ההגדרה המדויקת לכל פעולה- היא שעושה את התמונה טובה???
בקיצור, מספיק לי לדעת שפוקוס זה האיזור בו אני מתמקדת כדי לחדדו משאר הרקע, וזה נעשה ע''י פיקוס מדויק של נקודות הפוקוס שבמצלמה+ סיוע של הצמצם והעדשה כדי לקבל כמה שאפשר עומק שדה שיעזור לחידוד ולטישטוש, או שאני חיבת ללכת ללמוד מושגים בצילום, לא חסר איפה??
מדהים!!נכתב ע"י GilAdler;1904326:קשה להגיע לתוצאות טובות, ללא ידע.
קודם כל אתה צריך להחליף את הרסק תפוחים חזרה בשוקולית, או עדיף אם יש לך צמצם 2.8 זה יותר טוב.נכתב ע"י הגלים;1904325:תלוי מה את רוצה.
אני יכול לדעת שכוס קמח 3 ביצים חצי כוס שמן חצי כוס סוכר ו3 כפות שוקולית ו20 דקות בתנור בחום 180 מעלות נותנות לי אחלה עוגה.
הנקודה מה אני עושה שמשהו אחד לא מסתדר בדיוק- איך אני מפצה על זה. מה קורה שאני רוצה משהו טיפה יותר מתוק או פחות קשה?
אפילו אם אני יודע שסוכר הוא מתוק - הביצים הם ה"מרככים" את העיסה והשוקולית נותנת את הצבע החום- זה מאפשר לי לשחק עם זה.
אם אני יודע שקינמון מוסיף טעם X ואפשר להחליף את השוקולית ברסק תפוחים אני ממש מתקדם.
נכתב ע"י A69;1904380:ומה תאכל בסוף הצום![]()
איזה רעיון!!!נכתב ע"י הגלים;1904383:וופל בלגי
נכתב ע"י GilAdler;1904326:קשה להגיע לתוצאות טובות, ללא ידע.
לא הייתי מנסח את זה יותר טוב, שאפו !נכתב ע"י הגלים;1904325:תלוי מה את רוצה.
אני יכול לדעת שכוס קמח 3 ביצים חצי כוס שמן חצי כוס סוכר ו3 כפות שוקולית ו20 דקות בתנור בחום 180 מעלות נותנות לי אחלה עוגה.
הנקודה מה אני עושה שמשהו אחד לא מסתדר בדיוק- איך אני מפצה על זה. מה קורה שאני רוצה משהו טיפה יותר מתוק או פחות קשה?
אפילו אם אני יודע שסוכר הוא מתוק - הביצים הם ה"מרככים" את העיסה והשוקולית נותנת את הצבע החום- זה מאפשר לי לשחק עם זה.
אם אני יודע שקינמון מוסיף טעם X ואפשר להחליף את השוקולית ברסק תפוחים אני ממש מתקדם.
נכתב ע"י צבי קלאר;1905753:לא הייתי מנסח את זה יותר טוב, שאפו !
(חוץ מהקטע של להחליף שוקולית עם רסק תפוחים.. כאילו, הלווו?!)
נכתב ע"י צבי קלאר;1905780:זה לא יעזור ביייכלל !!!
במקום שיש שוקולית, אין רסק תפוחים !!!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים