נכתב ע"י רותי12;892713:השאלה שלי בכל הדיאטות הללא איך אפשר להמנע מלחם ותחליפיו?
לי מאד קשה עם זה.אני ממש מחפשת את זה לפחות בבוקר "פת שחרית"
נכון, היא לא כ"כ הגיונית בעייני למרות שאני לא רואה בעיה עם הלחם.נכתב ע"י רותי12;892717:בדיאטת דוקן זה לא לאכול לחם בכלל אף פעם גם לא בשבת ולא בערב! ובלי ירקות!
אני מנסה לאכול לחם קל (הלחמניות האלה מכוסמין) אחד ביום וכל היום בלי פחמימות ,לפעמים בערב אני נשברת ואוכלת לחם, אבל הדיאטה הנ"ל הרבה יותר מחמירה
נכתב ע"י רותי12;892717:בדיאטת דוקן זה לא לאכול לחם בכלל אף פעם גם לא בשבת ולא בערב! ובלי ירקות!
אני מנסה לאכול לחם קל (הלחמניות האלה מכוסמין) אחד ביום וכל היום בלי פחמימות ,לפעמים בערב אני נשברת ואוכלת לחם, אבל הדיאטה הנ"ל הרבה יותר מחמירה
נכתב ע"י רותי12;892717:בדיאטת דוקן זה לא לאכול לחם בכלל אף פעם גם לא בשבת ולא בערב! ובלי ירקות!
QUOTE]
קראתם עד הסוף? בלי לחם וירקות זה רק השלב הראשון! אח"כ מוסיפים ירקות ללא הגבלה ואח"כ גם לחם ושאר פחמימות (ע"פ מה שכתוב). לא ניסיתי אבל נראה לי מאוד תלוי בסוג הבן אדם. מי שדיאטת הלחמניות לא מתאים לה - זה נראה לי תחליף טוב. אגב דיאטת הלחמניות קלה בהרבה מזה - למי שטוב לה עם זה אני ממליצה בחום!!
נכתב ע"י sarit_f;892826:גרנולה עם יוגורט, יותר טוב יותר טעים ויותר משביע, אם כבר..
השאלה אם גרנולה זה לא משמין..
ברור!נכתב ע"י pr;892849:לא יצא לי להתמכר לתפוח (:
ובכל מקרה הסוכר שבפירות לא דומה לסוכר לבן וקמח לבן, אבל איך שבא לך.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: רחל12, אברהם בן, משך ועוד 6 משתמשים9 //