נכתב ע"י יונה יונה;1397795:לא הייתי אומרת.
נכתב ע"י יונה יונה;1397831:עיצוב, גובה, משקל, גובה ידית, מעצורים.
תסתכלי באתר שלהם www.bugaboo.com
עברתי לטיולון בעיקר בגלל הגודל והכובד הבת שלי כבר בת שנה.
נכתב ע"י 7880;1397980:יש לי יויו. מעולה... יש להם גם ערכה לניו בורן.
קומפקטית, קלה ומקפצת מדרגות בקלות.. והקיפול שלה- בכלל תענוגג
נכתב ע"י sarit_f;1397876:לא רוצה להשקיע על עגלה יקרה בשביל שנה, אם אני קונה זה עד שיגמלו מהעגלה..
בגלל זה נורא קשה לי להחליט
נכתב ע"י sh12;1397967:רק אני מרגישה שה"אמבטיה" קצת מיותרת??
אצלי תינוק בן חודשיים - חודשיים וחצי כבר רוצה מידי פעם לראות עולם כשהוא ערני,
ואז הבעיה ב"אמבטיה" שהוא יכול רק:
לשכב על הגב ולראות -גגון (/שמש יוקדת)
או לשכב על הבטן, להתאמץ ולראות - ספרון ציורים...
בעגלה משולבת או במבנה של 90% אין את הבעיה הזו...
(וכן,ואני יודעת שהיתרון של אמבטיה שהתינוק הכי מוגן ועטוף, אבל לדעתי, משועמם...)
נכתב ע"י מרימית;1398014:והמחיר?
אגב היא נראית שבריריתתתתת
נכתב ע"י sarit_f;1397785:אגב, אני מאד אוהבת את פג, אבל היתה להם רק עגלת פרימיום אחת יפה כזו, שאת הדגם האחרון שלה הוציאו ב-2010-2011. יש למישהי ניסיון איתה? מעניין למה הפסיקו לייצר אותה
היא נקראת פג סקייט
נכתב ע"י sarit_f;1397785:אגב, אני מאד אוהבת את פג, אבל היתה להם רק עגלת פרימיום אחת יפה כזו, שאת הדגם האחרון שלה הוציאו ב-2010-2011. יש למישהי ניסיון איתה? מעניין למה הפסיקו לייצר אותה
היא נקראת פג סקייט
נכתב ע"י sarit_f;1397876:לא רוצה להשקיע על עגלה יקרה בשביל שנה, אם אני קונה זה עד שיגמלו מהעגלה..
בגלל זה נורא קשה לי להחליט
נכתב ע"י KR;1397869:את מכירה את סילבר קרוס? אני מכירה.
זו איכות איכות, אבל כבדדדדדדד (היה לי, נחרשה קשות ונשארה חדשה!).
נכתב ע"י sarit_f;1398271:הסקייט גם תקועה על 90 מעלות?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים