נכתב ע"י srp;1399646:מוצי כבדהההה ורחבההה
65 ס"מ רוחב
חצי מהמקומות היא לא נכנסת...
תודה רבה!נכתב ע"י 7880;1398813:הערכה לניו בורן זה כמו שק שינה. אני לא הייתי משתמשת בה לתינוק חורפי... (כמו בוגבו בי לדוגמא..) אבל אם זה תינוק שלא יוצאים איתו הרבה אז אולי כדאי...
אין לי איתם הרבה נסיון. זה מחיר קבוע פחות או יותר. קניתי בשילב והם נתנו לי שרות טוב ואמרו שאם אני רוצה לכבס את כל העגלה ולא רק את החלקים החיצוניים שנשלפים בקלות הם יפרקו לי וירכיבו אותה בשמחה... יש לי אותה שלושה חודשים. אני גרה בקומה רביעית ומקפיצה אותה עם ילד בן שנה עד למטה..
היא יחסית נמוכה. מאד צרה ולפעמים אני אפילו פותחת אותה באוטובוס בין עירוני.. (מעלה מקופל, כי זה ממש קטן וכשיוצאים מהעיר פותחת בין השורות..) מותר להעלות אותה גם למטוסים..
עניתי מספיק? ..
נכתב ע"י brur;1400272:נראה לי שכל אלה שמדברות עלהמוצי
הם מדברות על הדגם פור רידר 4
דגם ישן יותר.. כבד יותר... רחב יותר... וגבוה יותר
לי את את החדשה מוצי igo
היא ברוחב של כל העגלות הרגילות בשוק
יש לה שתי סוגי אמבטיות לבחירה אחת קלה יותר ואחת כבדה יותר
נכתב ע"י ימית;1400441:מבחינת כביסה, מה הכי מתכבס בקלות?
מאמאס אנד פאפאס, ג'וי, או בוגבו קמיליון?
וכן מבחינת מדרגות, מה עולה הכי בקלות?
נכתב ע"י sarit_f;1400282:היא דווקא יפה יותר, מה המחיר שלה?
ולתינוק נח שם בפנים בטיולון? זה נראה שקוע מדי ולא זקוף (לגיל שנתיים נגיד)
פעם השאלתי אותה משכנה לאירוע, ולא יודעת למה הרגשתי שהילד שלי נאבד בתוך הטיולון.. הידית רחוקה מדי, והייתי רגילה לפג שישבה גבוה וזקוף
נכתב ע"י פוינט ק גת;1400474:מאמאס מתפרקת חלקית, ג'וי לא מתפרקת בכלל (רק בפירוק ברגים),
שתיהן נכנסות לאמבטיה ומשתפשפות נהדר.
מבחינת מדרגות- לג'וי יש מעצור באחד הגלגלים האחוריים, שקצת מעצבן במדרגות.
בוגבו אין לי נסיון.
נכתב ע"י brur;1401085:המחיר הרשמי 3700
אני לא הרבה זמן עם הטיולון
אבל בינתים
היא מעולה והישיבה ממש זקופה
לא ראיתי משהו מוזר
אולי לעומת עגלות אחרות זה שונה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים